klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

Aynen öyle canım öyle düşünüyorum zaten gece rüyama girdi sonuç 1,47 çıkmış o kadar çok üzüldüm ki inşallah rüyamın tersi çıkar Allahımmm
İnşallah canım ya inşallah hamilesindir.Bende ovulasyon testi yapıyorum bişey anlamadım bugün 19. Günüm aynı koyulukta yakalayamadım hiç hatta koyulaşacağına 18-19. Günde dahada açıldı rengi kafam çok karıştı

2 ay klomen kullandım ben de olmamıştı son 4-5 aydır düzensiz adet olmaya başladım salı gününe randevu aldım klomene başlayacağım yeniden

İnşallah canım hepimiz inşallah hamileyizdir o test nasıl oluyo ben onu hiç bilmiyorum
Hamilelik testi gibi yalnız bunu sabah ilk idrarla yapmıyorsun ben 12. Günden itibaren yapmaya başladım ilk 6 gün günden güne koyulaşıyordu iki gündür azalmaya başladı koyuluğu canım sıkılmaya başladı benimde yarın son bi testim var onuda yapıcam almıycam yeni bi test boşu boşuna canımı sıkıyorum ya

Aynen canım boşyere canını sıkıyosun bende erken yaptıgıma pişmanım kafamı karış

evet 2 ay kullandım ama olmadı sonra rahim filmi çekindim temiz çıktı sonra klomen kullanmadım yarın isteyeceğim yeniden
Hayırlısı olsun canım bende 2 aydır kullanıyorum geçen ay kasıklarımda batma hissediyordum bu ay yok folikül oluşmadı sanırım

merhaba kızlar bende bu ay klomen tedavisine başladım, cuma günü kontrole gittiğimde 3 yum vardı... 21.19.16 mm ... cumartesı sabah çat iğnesi vuruldum ve dün akşamıda değerlendirdim... umarım klomen hepimize vesile olur...

Hayırlısı olsun canım bende 2 aydır kullanıyorum geçen ay kasıklarımda batma hissediyordum bu ay yok folikül oluşmadı sanırım
beklemedeyiz canım hepimiz de bakalım inş zaman az kalmıştır bizim de sevinmemize amin

Son adet tarihimin başlangıcı 14 mart
13 nisanda hcg 226,13
14 nisanda hcg 459,15
18 nisanda hcg 2893
Arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım değerler nasıl yardımcı olur musunuz

Son adet tarihimin başlangıcı 14 mart
13 nisanda hcg 226,13
14 nisanda hcg 459,15
18 nisanda hcg 2893
Arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım değerler nasıl yardımcı olur musunuz
Değerlerin gayet iyi hatta biraz yüksek bile ikiz olma ihtimali var yane... Bende çat iğnesi vuruldum cumartesi günü... Dün akşamda ilişki oldu size soracaklarım? Çat iğnesinden ne kadar sonra ilişki oldu gün aşırımı yoksa hergun mü ilişki oldu... Kaç yum gelişmişti?

merhaba cnm ne tasadüfkü bende c.tesi günü çatlatma iğnesi vuruldum solda 3 yumurtam gelişmişti. inşallah tutar 6 aydır denıyoruz ama ılk defa catlatma ıgnesı vuruldum dr bana gun asırı ılıskı dedı ama ben pazar ve p.tesı riske girmemek adına yaptım ınsallah tutar

cnm benımde sağda yumurtam vardı... ben 20 aydan berı denıyorum sen daha yenısın inş Rabbım fazla bekletmez... ben gün aşırı ilişkıde bulundum.... çat iğnesınden bırgın önce (cuma), çat iğnesınden bir gün sonra (pazar) ilişkıde bulundum birde bu akşam ve perşembe akşamı düşünüyorum .... bat 5 mayıs... senın yumların büyüklükleri nasıldı... benım 21,19,16 mm sağda birde solda ufak 12mm yumurta vardı ?

cnm valla hatırlamıyorum buyulklugunu ama dr baya buyumus ve cok guzel dedı catlatma ıgnesını pregny kalçadan vuruldum. ayy inşallah bızde buradan güzel habelrer verırırz bırbırımıze cnm benımde beklenen adet tarıhım4-5 mayıs

batlaarımız aynı inş cnm güzel habeler veririz birbirimize ben ovirette iğnesınden vuruldum 70 lira verdim biraz pahalıma geldı ve ben göbekten vuruldum sen pregny ne kadara aldın? aralarındakı fark ne acaba ? bu ay oviretteyle tutmazsa bu iğneden isterim bende

Pregny 10 tl cnm dr zor bulursun dedı genelde satmıyor artık eczacılar ama ben buldum zorda olsa hatta dr bıle dedı nasıl buldun dıye benımde bu ay tutmazsa ki inşallah tutar senın ıgneyı denerım

Pregny 10 tl cnm dr zor bulursun dedı genelde satmıyor artık eczacılar ama ben buldum zorda olsa hatta dr bıle dedı nasıl buldun dıye benımde bu ay tutmazsa ki inşallah tutar senın ıgneyı denerım
demekkı benım doktorum da zor bulunuyor diye ovirette yazdı... aralarında nıye bu kadar fark var ve pregny neden zor bulunuyor ? aman işe yarasında gerisi önemlı değil... ben sadece tutmazsa birde bulursam tabı o iğneden alayım diyorum

ınsallah tutar cnm gerek kalmaz ikimizede ay cok heyecanlandım senınde ayagına bı agrı vuruyormu cnm benım bugun adet olmaya yakın bı agrı olur ya oyle bı agrı gelıyor ara ara ayagımöa vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…