İnşallah canım ya inşallah hamilesindir.Bende ovulasyon testi yapıyorum bişey anlamadım bugün 19. Günüm aynı koyulukta yakalayamadım hiç hatta koyulaşacağına 18-19. Günde dahada açıldı rengi kafam çok karıştıAynen öyle canım öyle düşünüyorum zaten gece rüyama girdi sonuç 1,47 çıkmış o kadar çok üzüldüm ki inşallah rüyamın tersi çıkar Allahımmm
Hamilelik testi gibi yalnız bunu sabah ilk idrarla yapmıyorsun ben 12. Günden itibaren yapmaya başladım ilk 6 gün günden güne koyulaşıyordu iki gündür azalmaya başladı koyuluğu canım sıkılmaya başladı benimde yarın son bi testim var onuda yapıcam almıycam yeni bi test boşu boşuna canımı sıkıyorum yaİnşallah canım hepimiz inşallah hamileyizdir o test nasıl oluyo ben onu hiç bilmiyorum
Sen daha önce kullanmışmıydın canım klomeni2 ay klomen kullandım ben de olmamıştı son 4-5 aydır düzensiz adet olmaya başladım salı gününe randevu aldım klomene başlayacağım yeniden
Aynen canım boşyere canını sıkıyosun bende erken yaptıgıma pişmanım kafamı karışHamilelik testi gibi yalnız bunu sabah ilk idrarla yapmıyorsun ben 12. Günden itibaren yapmaya başladım ilk 6 gün günden güne koyulaşıyordu iki gündür azalmaya başladı koyuluğu canım sıkılmaya başladı benimde yarın son bi testim var onuda yapıcam almıycam yeni bi test boşu boşuna canımı sıkıyorum ya
evet 2 ay kullandım ama olmadı sonra rahim filmi çekindim temiz çıktı sonra klomen kullanmadım yarın isteyeceğim yenidenSen daha önce kullanmışmıydın canım klomeni
Hayırlısı olsun canım bende 2 aydır kullanıyorum geçen ay kasıklarımda batma hissediyordum bu ay yok folikül oluşmadı sanırımevet 2 ay kullandım ama olmadı sonra rahim filmi çekindim temiz çıktı sonra klomen kullanmadım yarın isteyeceğim yeniden
beklemedeyiz canım hepimiz de bakalım inş zaman az kalmıştır bizim de sevinmemize aminHayırlısı olsun canım bende 2 aydır kullanıyorum geçen ay kasıklarımda batma hissediyordum bu ay yok folikül oluşmadı sanırım
İnşallah canım bugün 20. Günüm ama hala çift çizgiyi yakalayamadımbeklemedeyiz canım hepimiz de bakalım inş zaman az kalmıştır bizim de sevinmemize amin
Değerlerin gayet iyi hatta biraz yüksek bile ikiz olma ihtimali var yane... Bende çat iğnesi vuruldum cumartesi günü... Dün akşamda ilişki oldu size soracaklarım? Çat iğnesinden ne kadar sonra ilişki oldu gün aşırımı yoksa hergun mü ilişki oldu... Kaç yum gelişmişti?Son adet tarihimin başlangıcı 14 mart
13 nisanda hcg 226,13
14 nisanda hcg 459,15
18 nisanda hcg 2893
Arkadaşlar çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım değerler nasıl yardımcı olur musunuz
merhaba cnm ne tasadüfkü bende c.tesi günü çatlatma iğnesi vuruldum solda 3 yumurtam gelişmişti. inşallah tutar 6 aydır denıyoruz ama ılk defa catlatma ıgnesı vuruldum dr bana gun asırı ılıskı dedı ama ben pazar ve p.tesı riske girmemek adına yaptım ınsallah tutarDeğerlerin gayet iyi hatta biraz yüksek bile ikiz olma ihtimali var yane... Bende çat iğnesi vuruldum cumartesi günü... Dün akşamda ilişki oldu size soracaklarım? Çat iğnesinden ne kadar sonra ilişki oldu gün aşırımı yoksa hergun mü ilişki oldu... Kaç yum gelişmişti?
cnm benımde sağda yumurtam vardı... ben 20 aydan berı denıyorum sen daha yenısın inş Rabbım fazla bekletmez... ben gün aşırı ilişkıde bulundum.... çat iğnesınden bırgın önce (cuma), çat iğnesınden bir gün sonra (pazar) ilişkıde bulundum birde bu akşam ve perşembe akşamı düşünüyorum .... bat 5 mayıs... senın yumların büyüklükleri nasıldı... benım 21,19,16 mm sağda birde solda ufak 12mm yumurta vardı ?merhaba cnm ne tasadüfkü bende c.tesi günü çatlatma iğnesi vuruldum solda 3 yumurtam gelişmişti. inşallah tutar 6 aydır denıyoruz ama ılk defa catlatma ıgnesı vuruldum dr bana gun asırı ılıskı dedı ama ben pazar ve p.tesı riske girmemek adına yaptım ınsallah tutar
cnm valla hatırlamıyorum buyulklugunu ama dr baya buyumus ve cok guzel dedı catlatma ıgnesını pregny kalçadan vuruldum. ayy inşallah bızde buradan güzel habelrer verırırz bırbırımıze cnm benımde beklenen adet tarıhım4-5 mayıscnm benımde sağda yumurtam vardı... ben 20 aydan berı denıyorum sen daha yenısın inş Rabbım fazla bekletmez... ben gün aşırı ilişkıde bulundum.... çat iğnesınden bırgın önce (cuma), çat iğnesınden bir gün sonra (pazar) ilişkıde bulundum birde bu akşam ve perşembe akşamı düşünüyorum .... bat 5 mayıs... senın yumların büyüklükleri nasıldı... benım 21,19,16 mm sağda birde solda ufak 12mm yumurta vardı ?
batlaarımız aynıcnm valla hatırlamıyorum buyulklugunu ama dr baya buyumus ve cok guzel dedı catlatma ıgnesını pregny kalçadan vuruldum. ayy inşallah bızde buradan güzel habelrer verırırz bırbırımıze cnm benımde beklenen adet tarıhım4-5 mayıs
Pregny 10 tl cnm dr zor bulursun dedı genelde satmıyor artık eczacılar ama ben buldum zorda olsa hatta dr bıle dedı nasıl buldun dıyebatlaarımız aynıinş cnm güzel habeler veririz birbirimize ben ovirette iğnesınden vuruldum 70 lira verdim biraz pahalıma geldı ve ben göbekten vuruldum sen pregny ne kadara aldın? aralarındakı fark ne acaba ? bu ay oviretteyle tutmazsa bu iğneden isterim bende
demekkı benım doktorum da zor bulunuyor diye ovirette yazdı... aralarında nıye bu kadar fark var ve pregny neden zor bulunuyor ? aman işe yarasında gerisi önemlı değil... ben sadece tutmazsa birde bulursam tabı o iğneden alayım diyorumPregny 10 tl cnm dr zor bulursun dedı genelde satmıyor artık eczacılar ama ben buldum zorda olsa hatta dr bıle dedı nasıl buldun dıyebenımde bu ay tutmazsa ki inşallah tutar senın ıgneyı denerım
ınsallah tutar cnm gerek kalmaz ikimizede ay cok heyecanlandım senınde ayagına bı agrı vuruyormu cnm benım bugun adet olmaya yakın bı agrı olur ya oyle bı agrı gelıyor ara ara ayagımöa vuruyordemekkı benım doktorum da zor bulunuyor diye ovirette yazdı... aralarında nıye bu kadar fark var ve pregny neden zor bulunuyor ? aman işe yarasında gerisi önemlı değil... ben sadece tutmazsa birde bulursam tabı o iğneden alayım diyorum