Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki klomen kullanınca yumurtalar yeteri olgunluğa ulaştı mı ? Ulastiysa catlatma iğnesi neden yapmadiBenimde klomende ikinci ayım pco luyum 1,5 yıllık evliyim klomenin ilk ayında çatlama olmadı yine duphaston kullandım ve regli oldum.bu ay ikinci ayım ovulasyon testi yapıyorum ama hala 2. Çizgiyi net yakalayamadım.umarım bu ay tutturabiliriz
Yumurta geliştirici ilaçlar kullanılınca doktor takibinde olması ve cat latma iğnesi yapılması daha iyi olur canim.çünkü biz pkolularda çatlama da genelde olmuyor. Turkiyeye gelince umarım herşey daha güzel olurYumurta takibi yapmıyor şuan doktorum zaten önümüzdeki ay Türkiye'ye izne Gelicem sonra daha geniş kapsamlı bir tedavi için hastaneye gidicem
Umarım canım ya Türkiye'ye gelince biraz kafamda meşgul olur düşün düşün olacağı varsada olmuyor zaten ilk ay clomid kullandığında çatlama olmadı zaten yine duphastonla regl olabildimYumurta geliştirici ilaçlar kullanılınca doktor takibinde olması ve cat latma iğnesi yapılması daha iyi olur canim.çünkü biz pkolularda çatlama da genelde olmuyor. Turkiyeye gelince umarım herşey daha güzel olur
Canim bende de pko var klomen kullandım günde bi tane ama 14 mm de kaldı yumurta . doktor adet olunca günde iki tane iç bitince kontrole gel dedi. Benim adetler bazen çok uzayabiliyor. Bu kez inşallah çok uzamaz goguslerim iki gündür agriyor bu adet belirtisi bendeSende durumlar nedir
O sorun bendede var hatta ilaç içmeden regl olamıyorum en kötüsüde bu Türkiye'de olsa git eczaneden ilaç al kullan burda reçetesiz anca ağrı kesici alırsın her ay doktora adet söktürücü yazdırmaya gidiyorum git gel bi sürü zaman kaybıCanim bende de pko var klomen kullandım günde bi tane ama 14 mm de kaldı yumurta . doktor adet olunca günde iki tane iç bitince kontrole gel dedi. Benim adetler bazen çok uzayabiliyor. Bu kez inşallah çok uzamaz goguslerim iki gündür agriyor bu adet belirtisi bende
Anladım canım çok kötü o ya bekliyoruz boş yere hem zman kaybı hem de bedenen çok sknti çekiyoruz. Turkiyeye gelince daha iyi olur inşallah. Glukofen iciyorum sanırım onun etkisi bu ay fazla uzamayacak gogus agrilarim basladiO sorun bendede var hatta ilaç içmeden regl olamıyorum en kötüsüde bu Türkiye'de olsa git eczaneden ilaç al kullan burda reçetesiz anca ağrı kesici alırsın her ay doktora adet söktürücü yazdırmaya gidiyorum git gel bi sürü zaman kaybı
Anladım canım çok kötü o ya bekliyoruz boş yere hem zman kaybı hem de bedenen çok sknti çekiyoruz. Turkiyeye gelince daha iyi olur inşallah. Glukofen iciyorum sanırım onun etkisi bu ay fazla uzamayacak gogus agrilarim basladi[/QUOTE
Kesin ondandır evlenmeden 1 ay önce başlamıştım glukofene sonraki ay zamanında olmuştu sonra bebek istedik hemen bıraktım keşke bırakmasaydım belki şimdiye kadar olurdu
Türkiye'deki doktorum vermişti glukofeni bebek istediğimi söyledim ve Fransa'da yaşayacağımı sonra doktora sordum bırakmalımıyım bi zararı olurmu bırak dedi keşke bırakmasaymışımCanim.niye biraktin doktor hamile olana kadar bırakma dedi bana . pko olanlarda insulin direnci oluyormuş. Glukofen dengeliyor ve yumurtanın gelişmesini sağlıyor. Keşke birakmasaydin ama neyse bundan sonra doktorların söylediğine harfiyyen uymak gerek :)
Keşke canim doktorlar hamileliğin 8. Haftasına kadar kullandiriyorlar çoğu zman. Hayırlısı artık umarım bundan sonra herşey güzel olurTürkiye'deki doktorum vermişti glukofeni bebek istediğimi söyledim ve Fransa'da yaşayacağımı sonra doktora sordum bırakmalımıyım bi zararı olurmu bırak dedi keşke bırakmasaymışım
Umarım canım ya umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz :)Keşke canim doktorlar hamileliğin 8. Haftasına kadar kullandiriyorlar çoğu zman. Hayırlısı artık umarım bundan sonra herşey güzel olur
Klomen kullandım ben, yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince iğne oldummerhaba acaba klomen verildiğinde çatlatma iğnesi de yapılıyormu yoksa sadece klomen mi kullandırıyor
Şimdi ne durumdasın peki?Klomen kullandım ben, yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince iğne oldum
Merhaba arkadaşr bende klomen sonrasında çatlatma ignesi oldum bu ilk ayım igneyi vurunalı bu gün 11. Gunum iğneden 10 gün sonra kan testinde belli oluyo diyorlar bende bu gün kan testi yaptırcam çok heyecanlıyım ama ya çıkmazsa