yok cnm yaaa bende hafif batmalar oluyor kasıkta o kadar ...ınsallah tutar cnm gerek kalmaz ikimizede ay cok heyecanlandım senınde ayagına bı agrı vuruyormu cnm benım bugun adet olmaya yakın bı agrı olur ya oyle bı agrı gelıyor ara ara ayagımöa vuruyor
pregny cnm ne oldukıdurueymen cnm sen ovirettemı vuruldun yoksa pregny mi ?
yok cnm birsey yok ta ben ovretteyle vuruldum ve 70 liraydı iğne, doktor zor bulunuyor diye bana pregny yazmadı ... birdahakı ay bende pregny isteyecegımpregny cnm ne oldukı
zaten ssk karsılamıyor cnm bunlarıyok cnm birsey yok ta ben ovretteyle vuruldum ve 70 liraydı iğne, doktor zor bulunuyor diye bana pregny yazmadı ... birdahakı ay bende pregny isteyecegım
ewt cnm ama pregny 10 lira benım iğnem 70 lira arada niye bu kadar fark var anlamıyorum ?zaten ssk karsılamıyor cnm bunları
eczanelerde bence bılerek prengny ı vermıyor ucuz dıyeewt cnm ama pregny 10 lira benım iğnem 70 lira arada niye bu kadar fark var anlamıyorum ?
bencedeeczanelerde bence bılerek prengny ı vermıyor ucuz dıye
inşallah tutar canım senınde benımde günü geldıgınde mutlaka haber ver banabencedeama eğer tutmazsa (inş tutar) bu sefer pregny deneyecegım
tmm cnm bat 5 mayıs daha var inş gelır bebeişlerimiz bu ay :)inşallah tutar canım senınde benımde günü geldıgınde mutlaka haber ver bana
Değerlerin gayet iyi hatta biraz yüksek bile ikiz olma ihtimali var yane... Bende çat iğnesi vuruldum cumartesi günü... Dün akşamda ilişki oldu size soracaklarım? Çat iğnesinden ne kadar sonra ilişki oldu gün aşırımı yoksa hergun mü ilişki oldu... Kaç yum gelişmişti?
ewt cnm dediklerini yapıyorum benımde 3 yum vardı 21.19.16 mm .... iğne vurulduğun gün ilişkı yok dedi doktor 36 sonra gir dedi.... birde iğne vurulmadan 1 gün öncede ilişkı oldu... bu akşamda deneyecegız.... gerisi kısmet.... eskisi gibi değilim daha rahatım... inş hepimiz mutlu sona ulaşırızbenim 2 yumurtam gelişmişti 20mm ve 18mm gün akşamları yarım saat yataktan kesinlikle kalkmıyosun mümkünse yataktan çıkma derim sabah duşunu alırsın ve ılık duş al sıcak duş spermlere zararlı göbeğimden iğne vurulmuştum ağrılar normal çatlatmanın etkisindendir kesinlikle kafanı rahatlat o niyetle girdiğinde olmuyo
ewt cnm dediklerini yapıyorum benımde 3 yum vardı 21.19.16 mm .... iğne vurulduğun gün ilişkı yok dedi doktor 36 sonra gir dedi.... birde iğne vurulmadan 1 gün öncede ilişkı oldu... bu akşamda deneyecegız.... gerisi kısmet.... eskisi gibi değilim daha rahatım... inş hepimiz mutlu sona ulaşırız
nasıl yane cnm iğne vurulduğun günden sonraki 2 günlük ilişkımı tavsiye etti ? inş Rabbim isteyen herkese nasip eder ...İnşallaaaah rabbim gönlümüze göre hayırlı evlatlar nasib etsin bana doktorum ertesi gece bde sonraki gece demişti bide ben son 10günde hiç beraber olmadık iyce yerleşsin diye :)) ve olduuuu şuan çok şükür benimde 2.denememdi tutundu :))
cnm bende folbiol kullanıyorum birde rahmim daha kalınlaşsın diye doktor esrefem diye bir ilaç verdi onuda kullanıyorum .... klomenle birlikte doktor bana inofolic combi de verdi onuda kullandım şimdi beklemedeyim... Hayırlı olsun, Rabbım kucagına almayıda nasip etsin cnm... eğer bu ay olmazsa diğer ay bende iki gün ard arda ilişkı denerimŞimdi tatlım iğneyi vuruldum ertesi akşam ve sonraki akşam beraberlik dedi ve adetime son 10 gün kala biz eşimle birlikte olmadık hareketlerime dikkat ettim vs.. bide folik asit kullan kesinlikle folbiol kullanmştm ben
İstanbulda oturuyorum cnm sefaköy medipol hastanesine gidiyorum önerine tabiki açığım şimdiden tşk ederimİnşallah hayırlısıyla canım benim Allah gönlüne göre versin İstanbuldaysan eğer doktorumu önerebilirim sana mükemmel bi bayan doktor çok rahatlatıyor onun inancı insanı kendine getirtiyor. desteği çok büyük