- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen doktora gitmiyor musun canım ? doktorsuz klomen kullanmak sıkıntı olabilir bazen kist yapabiliyormuş klomen. ne kadar zamandır bebek istiyorsunKızlar adet oldum az önce çok üzgünüm acaba bu ay yine mi klomen almam lazım, ama herşeyim normal, eşimde test yaptırdı onunda normal yanlız sperm hareketlilik %50 yani sınırda acaba ondan mı bilemedim ki, çok zor her ay bir umut beklemek sürekli vucudunu dinlemek, psikolojim bozulmaya başladı artık
Doktorumu aradım bu ayı geçir bir sonraki adetin ilk günü gel bakalım dedi, eşiM bu ay keçiboynuzu kürü yaptı birde aktardan macun falan aldı onları kullandı sperm sayısı 58 milyondan 98 milyona çıktı ama hareketlilikte bir değişiklik olmadı %50 de kaldı, onun doktoru da normal yolla 1 sene dene olmazsa aşılama yaparsınız dedi, denemelerimizin 4. Ayındayız ve ben yıpranmaya başladım artıkCnm dmtor bana adet olrsan adetin nesinc gn gel tekrar klomene baslicaz demst klomenin uc aylik tedavisi varms cnm sebde got tekrardan dktora gene ilaca baslaticaktir seni
Doktora gidiyorum o verdi zaten klomeni, aradım az önce bir sonraki adetinin ilk günü gel dedi, klomenin etkisi bu ayda devam eder dedi, bu 4. Ay oldu denemelerimizinsen doktora gitmiyor musun canım ? doktorsuz klomen kullanmak sıkıntı olabilir bazen kist yapabiliyormuş klomen. ne kadar zamandır bebek istiyorsun
canım ben 2 senedir deniyorum. daha yeni bak sakin ol ve doktorun iyi yönlendiriyor ben çok doktora gittim son doktoruma kadar da kimse pko demedi o yüzden ılımlı ol. zor bir süreç ama inşallah Rabbim hepimize hayırlı bebekler nasip eder inşallahDoktorumu aradım bu ayı geçir bir sonraki adetin ilk günü gel bakalım dedi, eşiM bu ay keçiboynuzu kürü yaptı birde aktardan macun falan aldı onları kullandı sperm sayısı 58 milyondan 98 milyona çıktı ama hareketlilikte bir değişiklik olmadı %50 de kaldı, onun doktoru da normal yolla 1 sene dene olmazsa aşılama yaparsınız dedi, denemelerimizin 4. Ayındayız ve ben yıpranmaya başladım artık
Amin inşallah hepimiz için, etrafımda kimseyle de paylaşamıyorum, eşimde kendini sorumlu görüyor, sıkıntı yaşamaya başlıyoruz, Allah yardımcımız olsuncanım ben 2 senedir deniyorum. daha yeni bak sakin ol ve doktorun iyi yönlendiriyor ben çok doktora gittim son doktoruma kadar da kimse pko demedi o yüzden ılımlı ol. zor bir süreç ama inşallah Rabbim hepimize hayırlı bebekler nasip eder inşallah
benimde aynı şekilde doktora gittiğimi bile söyleyemiyorum . benim eşimin sonuçları çok güzel sıkıntı bende pko olması ve o yüzden her olmadığında ağla ağla anlatamam yani durup dururken yaşlar akıyor gözümden o duygu kötü bi duygu hatta eşime bile dedim babama olamayacaksın galiba ayrılalım baba olmak seninde hakkın diyeAmin inşallah hepimiz için, etrafımda kimseyle de paylaşamıyorum, eşimde kendini sorumlu görüyor, sıkıntı yaşamaya başlıyoruz, Allah yardımcımız olsun
Doktorumu aradım bu ayı geçir bir sonraki adetin ilk günü gel bakalım dedi, eşiM bu ay keçiboynuzu kürü yaptı birde aktardan macun falan aldı onları kullandı sperm sayısı 58 milyondan 98 milyona çıktı ama hareketlilikte bir değişiklik olmadı %50 de kaldı, onun doktoru da normal yolla 1 sene dene olmazsa aşılama yaparsınız dedi, denemelerimizin 4. Ayındayız ve ben yıpranmaya başladım artık
benimde ilk klomende 4 gün sonra oldum yarın bat günüm inşallah olmam yaKızlarrr benim 3 gün sonra kırmızılar geldi ilk klomen denememdi sonuç hüsrannn
Kızlarrr benim 3 gün sonra kırmızılar geldi ilk klomen denememdi sonuç hüsrannn
Canım merhaba .... Bende bu ay ilk defa bebek denemesi için gittim doktora klomen verdi catlatma iğnesi vermedi reglim 4gun geçti sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklemedeyim bi kaç gün sonra tekrar testi yenileyip sonra kan testi vermeyi dusunuyorum yanılma payi olur diye çok da umut baglamadim ama catlatma iğnesini gerek duymayisinin sebebi çatlama problemin olmadığındandir yoksa kesin vuruyorlar için rahat olsunKlomen kullandim son gün beklemedeyiz kizlae klomen kullanip çatlatma iğnesi vurulmayan varmi aranizda merak ediyom eğerki bu ayda tutmazsa öyle denemeyi düşünüyorum
mrba canım altı aydır evliyim çoçuk istiyoruz hayırlısıyla(doktora gittim bir sorun yok dedi) geçen ay adetimin on dördüncü günü soğan kürünü uyguladım mart 17 si regli günümdü adet oldum sonra klomen kullananları okudum burada ve bu ay klomene başladım adetin beşinci günü başlanıyormuş dün başladım bende beş gün kullanıyormuşsun ilk kürü günde beş tane olarak yapıyormuşsun sonraki ay günde iki ye falan çıkıyor. dünden beri kasıklarımda sancı oluyor hafif ama fazla değil üç gün kaldı bakalım hayırlısı ilacı reçetesiz alabilirsiniz bu kadarMERHABA Arkadaşlar ; bu konuşmayı açmamın sebebi klomen kullanan bütün herkezin yaşadıklarını paylaşmaları ve ve hangi aşamalardan geçtiklerini bize aktarmaları ...Bu konuda birçoğumuzun aklında sorular var ve cvp bulamadıkça daha çok strese giriyoruz en azından bu şekilde merak ettiğimiz konuların bir kısmı hakkında bilgi edinilebiliriz.
canım senin kolay yumurtlamanı sağlıyor klomen başka bi amacı yok yani o hapı erkekler içinde öneriyorlar spermleri hareketlendiriyorMerhaba, bebek düşünmeye başladığımız için kontrol amaçlı dr a gittim, bende ve eşimde hiçbir problem yok ama doktor bugün klomen tedavisine başlattı, bu ay kullan bakalım dedi, ilaç kullanmayı hiç sevmem, hiçbir problem yokken neden klomen tedavisine başlatıyorlar anlamıyorum, bilgisi olan var mı?
Bana ıgne vurulmuyor klomen de dedi doktor . Kendi doğal sürecine bırakılıyor dediKlomen kullandim son gün beklemedeyiz kizlae klomen kullanip çatlatma iğnesi vurulmayan varmi aranizda merak ediyom eğerki bu ayda tutmazsa öyle denemeyi düşünüyorum
merhaba acaba klomen verildiğinde çatlatma iğnesi de yapılıyormu yoksa sadece klomen mi kullandırıyorBundan 3 ay önce bende forum forum okudum durdum hep. Klomen & duphaston tedavisi gördüm 3 ay. Gecen hafta hamile oldugumu öğrendim