klomen kullanan arkadaşlar..!!!(2016)

özele mi gittin canım sen ?

özele mi gittin canım sen ?
Evet özel doktora gittim buarada ben yurt dışında ingilterede yaşıyorum.adetimin 3.günü baslıcam günde bir tana 4ve 6günü ikitane alıcam 7.günü bırakıcam be 12/14/16/18 de ilişki olması gerekiyor dedi doktorum kullanan varmı acaba.

hım bizim kullandığımızı klomen gibi o zaman canım ben bu ay 3. kez kullanacağım işte adetin 5. günü başlayacağım sonra 5 gün içeceğim bittikten sonra 2 gün sonra yumurtalarıma bakacak büyüklüklerine işte çatlatma iğnesi falan veriyor yumurtanın fazlalığına göre..
ne kadardır çocuk istiyorsun ne kadardır evlisin?

Doktoruma sordum klomen ile aynımı diye evet tam olarak aynı değil dedi.mesela bana iyne demedi ve yumurtalarıma bakmak için cagırmadı 3aylık verdi hamile olmassan gel dedi.ben 5yıllık evlıyım gecen sene bir düşük yaptım şimdi 3aydır deniyorum ama pozitifi göremedim henüz allahım herkeze nasip etsin inşallah.klomene 5gün başlanıyor anladığım kadarı ile ama ben üçüncü gün başlıcam yani yarın.genel kontrol için doktoruma gittim bir problem yok dedi ama sanırım bu ilaclar kıst yapıyormus korktum biraz acıkcası

ben ilk ay kullandığımda bana iğne vermedi kist oluşmadı ikinci ay çok yumurtam oluştu bu sefer iğne verdi kist olmasın diye ama hamilelk yine olmadı tüplerine baktır dedi tüplerim açık çıktı belki hamile kalırım diye 7 ay bekledim bugün doktora gittm işte adetimin 3. günü benim biraz kiloyla da sorunlarım var adet gecikmesi olmaya başladı biraz kilo ver iyi olur dedi...
Rabbim inş hepimizi hayırlısıyla sevindirir benim de 2 senedir olmuyor 2.5 yıllık evliyim

İstanbulda oturuyorum cnm sefaköy medipol hastanesine gidiyorum önerine tabiki açığım şimdiden tşk ederim
Canımmm Bezmialem Üniversitesi İnfertit Polikliniği Doç. Nilay Güler Karaca mükemmel bi doktor ekibide aynı şekilde ni gitmeni tavsiye ederim beni çok rahatlattılar diğer hastalarıda memnun ben bayağı araştırmıştm mükemmel bi insan

Anladım canım allah gönlüne göre versin inşallah kimseye aratmasın inşallah yez zamanda bizde evlatlarımıza kavuşalım bu arada teglim düzenlimi?ben bi ywrdw okumuşdum bir kadının regliai düzenliyse hamile kalır diye ama bilemiyorum herkez bişey söylüyor.Allah bilir herşey allahdan hayırlısı rabbimden

merhabalar tam olarak bende nilay hanımı araştırıyordum randevu almak kolay mı ? benimde aşılama olacak? diğer devlet hastaneleri gibi beş dk da yolluyorlar mı? bilgi verebilirmsiniz?

tmm cnm çok tesekkur ederim kloemen işe yaramazsa aşılama için iyi bir doktor arıyorrdum açıkcası bunuda not aldım ....

Bende klomen+ovitrelle iğne oldum adetime 2 gün kaldı çokk merak ediyorum... Sizce test yapmalı mıyımm..

Kızlar acil yardım 10 gündür ovu testi yapıyorum çift çizgi oluyodu ama hiç aynı koyulukta değildi bugün 22. Günüm ve aynı koyuluğu yakaladım ama sorun şu kiüşütmüşüm bu sebepten bi yanılmaolabilirmi

merhabalar tam olarak bende nilay hanımı araştırıyordum randevu almak kolay mı ? benimde aşılama olacak? diğer devlet hastaneleri gibi beş dk da yolluyorlar mı? bilgi verebilirmsiniz?
Hayır Nilay Hanım aşırı ilgili bi doktor bütün hastaları ondan çok memnun çok güler yüzlü pozitif bi bayan gece 12den snra bezmialemin sistemine girersen alablirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…