Klomen ile şişlik

Kızlar burda hava yağmurlu bide Türk Kahvesi yaptım cam kenarinda bol köpüklü yudumluyorum şimdi sizde olaydiniz :)

Kızlar burda hava yağmurlu bide Türk Kahvesi yaptım cam kenarinda bol köpüklü yudumluyorum şimdi sizde olaydiniz :)
ooo fal da bakıomusun cnm ben supurdum banyoyu sıldım tuvaletlere domestos dokup mutfakta da ıkı tabak ıkı bardagım vardı onları yıkadım toz alma işi kaldı yoruldum yapamıom daha oturdum yhaaa

ooo fal da bakıomusun cnm ben supurdum banyoyu sıldım tuvaletlere domestos dokup mutfakta da ıkı tabak ıkı bardagım vardı onları yıkadım toz alma işi kaldı yoruldum yapamıom daha oturdum yhaaa

Ay canım evet bakıyorum ama kendime bakamiorum.. sorma bende kalktım mutfakta bulasiklarimakinaya dizdim. Tuvalete banyoya domestos sıktm beklesin silicem. Hemen oturdum çok halsiz ve uykulu hissediyorum kanadım kırılmış sanki.. bide koku hassasiyetim başladı bu sabah ekmek almış eşim sıcak sicak poşeti bir açtım ekmek koktu bir an midem kalktı ilk kez ekmek koktu bana eşime kokmadi

gebelıkte olur bu ama uyarıyım kendını kaptırıp psıkolojık olarak bu belırtılerı gösterebılırsın lutfen bıraz daha sabret baska seler dusunmeye calış gözlerım kapanıo ocaga da yemek koydum ayyy uyumamanm lazım ama uyuyorum sanırım

Evet şekerim evle ugrasiyim ben en iyisi. Arada kusumla oynuyorum :)..
Aman dikkat et şekerim bari yemeğin altını kapat uyuyakalirsin allah korusun

sonuç ne canım çok merak ediyoruzz :)

kızlar sonuc bHCG 2.66
daha adetıme altı gun var sonuc olarak su
1- gecen aydan hamıle degılım bebeğim bu aydan
2- dollenmıs bı yumurtam ama bu hamıle oldugumu göstermıyor bır de tutunması gerekıyor
3-ınsallah tutunur :)

ayyy inşallah canım benimmm şimdi bebişin içinde rahatlayabiliriz :) inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bitanem ya :)

Inşallah güzelim benim olsun değer yukselebilir. Inşallah sıkı sıkı tutunur sana kuzum

ewet ınsallah dua edelım tutunsı-un bıtsın hasret 3. bebegım olcak olursa bana dua edın

Tabii ki canım benim. Sen ve bebeğin sağlıklı ol en önemlisi bu. Bebeğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı bak göreceksin de tutunacak. Cumartesi de göreceksin bebişini göbişinde :) ultrasoncukla :) Allahım bu ay yüzlerimizi güldürür inşallah canım benim.

amın ınsallah canım hayırlısıyla tutnursa degerler yukselır ama tutunamassa da napalım kısmetmıs derız bıdakı aya devam ederız herşeye hazırlıklıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…