• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalınır mı

valla ben prof a gittim adam bana da hiç bişe olmaz çok küçük demişti şansın yok dedi, bu kadına gittim takviye verdi bir de troid ilacı yüksek çıkmıştı biraz 4 gün kullandım büyüdü iğne oldum 7.günüm bence başka doktora bi görün sen bilirsin canım 18mm kötü değil ayrıca neden öyle dedi ki
Özele sıra aldım bi kliniğe bugün saat 2,15 e. İğne verir diye umut ettim ama vermedi

valla ben prof a gittim adam bana da hiç bişe olmaz çok küçük demişti şansın yok dedi, bu kadına gittim takviye verdi bir de troid ilacı yüksek çıkmıştı biraz 4 gün kullandım büyüdü iğne oldum 7.günüm bence başka doktora bi görün sen bilirsin canım 18mm kötü değil ayrıca neden öyle dedi ki
Bana idrara sıkışık mısın dedi evet dedim altıma yapmamak için kıvranıyorum resmen dedi yooo idrara sıkışık değilsin istersen çatala çık bakayım istersen de su iç sonra gel. Karnımdan ilk bakınca iki tarafta da yumurta büyümemiş dedi çatala çıktım sol tarafta iki yumurta biri on biri 18 sağda hiç bişey yok. İğne ben uygulamıyorum bol bol dua ve sabır illa ki olur dedim olmazsa ya hocam gelirsin yine ilaç verrim dedi

Bana idrara sıkışık mısın dedi evet dedim altıma yapmamak için kıvranıyorum resmen dedi yooo idrara sıkışık değilsin istersen çatala çık bakayım istersen de su iç sonra gel. Karnımdan ilk bakınca iki tarafta da yumurta büyümemiş dedi çatala çıktım sol tarafta iki yumurta biri on biri 18 sağda hiç bişey yok. İğne ben uygulamıyorum bol bol dua ve sabır illa ki olur dedim olmazsa ya hocam gelirsin yine ilaç verrim dedi
Özele git bakalım canım ama iyi bi doktordur inşallah bence 18 güzel bi değer yaa saçmalamış bence ne alaka

18 kötü değil gerçekten 18=22 arası çatılyo demişti aile hekimi

18 kötü değil gerçekten 18=22 arası çatılyo demişti aile hekimi
İşte dedim hocam çatlatma iğnesi vuralım sonuçta ben 6 senedir deniyorum bi geçen sene tuttu yani 5 sene sonunda tuttu ama karnımda öldü zor tutuyo hocam dedim diyo sonuçta tutmuş kendi kendine tutar dua et car curt.

Ya kıyamam bende çok ağlamıştım ama kafana göre alma yine de canım bi git bakalım ne diyecek
Aynenn bide bilgim yok nedir nasıl yapılır vs bana klomen yazdı iç 14. Gün gelmek istersen gel gelmesende olur dedi yolladı ben gittim diyo gelmene gerek yoktu adet olmazsan gelirdin

İkisinide şimdi yaptm kızlarrr sizce hala şansım varmı bn çok anlamıyorum bu testlerden bilen biri bugün kini yorumlayabileckmi bna 🤲 özel gitim kadın hiç yumurta görmediğini gördüğünü de küçük olduğunu söyleyince umudum çok kırılmıştı 😔

Eklentiler

• IMG_20230404_122423.jpg
    IMG_20230404_122423.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20230404_122420.jpg
    IMG_20230404_122420.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 38
Geldim doktora sadece sol tarafta bir yumurta gelişmiş 18 milim şansın az ama dene ilişki falan dedi. İğne yazmadı daha önce bi çocuğum olduğu için. Sağ tarafta hiç gelişmemiş solda var işte biri 10 biri 18 dedi
18 az değil ki Normal yumurta boyutu. Ben cuma kontrole gittiğimde sağ tarafta 18 mm lik yumurta oluşmuş çok güzel dedi doktorum ve cumartesi günü ignemi vurmami söyledi sen iğne yapana kadar zaten 19mm olur o dedi bence 18 de gayet iyi yani

Back