• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalınır mı

Kız insan bi muayene eder bi bakar ne bileyim. Ne şikayetiniz var dedi böyle böyle hocam dedim ee 18 olmuş işte tek yumurtaymış zaten tutma ihtimali düşük denemeye değmez dedi durdu bi muayene edin hocam dedim sabah etmiş ya doktor gerek yok diyo
git al kız iğne hamile kalırsan da testle git sizin gibi doktorlara ihtiyacımız yok kendimiz hallediyoruz diye :D

Bende 1 Nisan 10.30 da vururdum. İlk iğnem sizde iğne yan etki yaptı mı peki? Biraz çok soru soruyorum kusura bakmayın merakımdan 🙏
yoo canım problem değil sorabilirsin.. benimde ilk iğnem zaten :) ben ilk vuruldugum gün öğlen saatlerinde ani kasık sancısı yaşadım bir kaç kere ertesi gün de biraz ağrılı geçti ama dayanılmck gibi değildi asla.. göğüs yan kısımları acımaya başladı uçları değil,sonra bacaklarım ağırdı çok gece ama ben havaya yoruyorum onu.. 4.günü mü ne aşırı bi bağırsak hareketlenmesi oldu gurul gurul.. midem hep bulanır benim onu da saymıyorum ve oruca bağlıyorum.. 2 gündür mide yanmam var sabahları özellikle..sırtım çok ağrımıştı sonra geçti şimdi çok hafif bel ağrısı var belirti yok gibi he bide 2-3 gün ilk günler çok ateş basmıştı ve titreme üşüme olmuştu bayaa hasta gibi :)

yoo canım problem değil sorabilirsin.. benimde ilk iğnem zaten :) ben ilk vuruldugum gün öğlen saatlerinde ani kasık sancısı yaşadım bir kaç kere ertesi gün de biraz ağrılı geçti ama dayanılmck gibi değildi asla.. göğüs yan kısımları acımaya başladı uçları değil,sonra bacaklarım ağırdı çok gece ama ben havaya yoruyorum onu.. 4.günü mü ne aşırı bi bağırsak hareketlenmesi oldu gurul gurul.. midem hep bulanır benim onu da saymıyorum ve oruca bağlıyorum.. 2 gündür mide yanmam var sabahları özellikle..sırtım çok ağrımıştı sonra geçti şimdi çok hafif bel ağrısı var belirti yok gibi he bide 2-3 gün ilk günler çok ateş basmıştı ve titreme üşüme olmuştu bayaa hasta gibi :)
Ben iğneyi cumartesi 10.30 vurdum pazar akşam 10.30 ilişki oldu o gece sağ tarafım doktorun demesine göre sağda oluşmuştu yumurta çok ağrım oldu o gece sanırım çatladıgi için o kadar ağrım oldu. Bugün iğne günü ile birlikte 4. Günüm benimde hiçbir belirti yok 😀 sadece gaz yaptı sanki bende çok bağırsakların dediğin gibi bugün biraz ayıptır söylemesi ishal gibi ve arada bir giren hafif kasik sancıları başka hiçbirsey yok gerçi daha erken gün olarak bakalım tekte gol olmuştur inşallah 😃😃

Ben iğneyi cumartesi 10.30 vurdum pazar akşam 10.30 ilişki oldu o gece sağ tarafım doktorun demesine göre sağda oluşmuştu yumurta çok ağrım oldu o gece sanırım çatladıgi için o kadar ağrım oldu. Bugün iğne günü ile birlikte 4. Günüm benimde hiçbir belirti yok 😀 sadece gaz yaptı sanki bende çok bağırsakların dediğin gibi bugün biraz ayıptır söylemesi ishal gibi ve arada bir giren hafif kasik sancıları başka hiçbirsey yok gerçi daha erken gün olarak bakalım tekte gol olmuştur inşallah 😃😃
Evet ishal gibiydim ama şu an kabızlık yaşıyorum gelmiyo nedense bi türlü şişkinlik var.. benimde sağda tek yumurtaa ama çok yumurta olması avantaj değilmiş zaten bana doktorum tek olsun güzel olsun dedi.. mesela bir yumurta mı daha iyi beslenir yoksa 3 4 tane oldugunda mı sen düşün demişti :D

Evet ishal gibiydim ama şu an kabızlık yaşıyorum gelmiyo nedense bi türlü şişkinlik var.. benimde sağda tek yumurtaa ama çok yumurta olması avantaj değilmiş zaten bana doktorum tek olsun güzel olsun dedi.. mesela bir yumurta mı daha iyi beslenir yoksa 3 4 tane oldugunda mı sen düşün demişti :KK70:
Ben femara kullandım ayrıca pikos kullanıyorum 1 yumurtam oluşmuştu pikos yunurtlaik kalitesi için kullanılıyormus o iğne ile aynı gün de estrofem başladı doktorum 5 gün kullan bırak dedi bide yine iğne günü duphastona başladım o da 10 gün iç bırak dedi baya ilaç deposu gibiyim suan

Ben femara kullandım ayrıca pikos kullanıyorum 1 yumurtam oluşmuştu pikos yunurtlaik kalitesi için kullanılıyormus o iğne ile aynı gün de estrofem başladı doktorum 5 gün kullan bırak dedi bide yine iğne günü duphastona başladım o da 10 gün iç bırak dedi baya ilaç deposu gibiyim suan
bana hiç bişey demedi ya ultrasonla baktı rahim içi güzel kalınlık iyi dedi takviye vermiştim zaten dedi.. inomax diye bi toz verdi bana içinde 10u geçik vitamin var quenzm q10 inositol vs onu kullanıyorum ben sadece :)

bana hiç bişey demedi ya ultrasonla baktı rahim içi güzel kalınlık iyi dedi takviye vermiştim zaten dedi.. inomax diye bi toz verdi bana içinde 10u geçik vitamin var quenzm q10 inositol vs onu kullanıyorum ben sadece :)
Pikos ilacı da öyleymiş bunu 3 ay sürekli kullanacaksın dedi biraz pahalı ama yapcak bisey yok diğer ilaçları da bebeğin tutunmasi için veriyorum dedi gebelik olursa yardımcı olur olmazsa adetini söker dedi

Pikos ilacı da öyleymiş bunu 3 ay sürekli kullanacaksın dedi biraz pahalı ama yapcak bisey yok diğer ilaçları da bebeğin tutunmasi için veriyorum dedi gebelik olursa yardımcı olur olmazsa adetini söker dedi
ayy benimkide çok pahalı yaa ama benim büyümeyen yumurtamı büyüttü öve öve bitiremedii :D

680 tl verdim ben sen ne kadar verdin aynı işlevi görüyor ve daha uygunsa bende onu kullanayım çünkü her ay koyacak bana :D

Nasıl yapılıyor acaba bu iğne

680 tl verdim ben sen ne kadar verdin aynı işlevi görüyor ve daha uygunsa bende onu kullanayım çünkü her ay koyacak bana :KK70:
İçinde 90 tane var normal içimi sabah öğle akşam ama doktorum sabah akşam iç yeter dedi sanırım 490 tl falan odedim

Eklentiler

• 1680618127183257805759709828180.jpg
    1680618127183257805759709828180.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 38
ya ne kadar ayıp.. bir de özel hastane.. şans düşük ne demek yaa millet tek yumurtayla bile çatır çatır hamile kalıyor ne alakası var
Ovülasyon testi aldım kızlar bende evde bakacam olmazsa giderim kendi memleketimde doktor a hem oruçta çıkar daha rahat olurum

İçinde 90 tane var normal içimi sabah öğle akşam ama doktorum sabah akşam iç yeter dedi sanırım 490 tl falan odedim
Benimkinde liste daha uzun ama fiyatı da baya kol gibi maşallah 😀bende buna geçeyim yaa bitince
Ovülasyon testi aldım kızlar bende evde bakacam olmazsa giderim kendi memleketimde doktor a hem oruçta çıkar daha rahat olurum
iyi yapmışsın canım ovülasyon testleri takip açısından iyii hangi marka aldın

Merhaba kızlar benim 1 oğlum var 6 senedir korumasız ilişki vardı taki 1,5sene öncesine kadar bebeğim olmuyodu. Geçen sene Kasım ayında hamile kaldım ama tansiyon hastası olduğum için 2,5 aylıkken bebek karnımda öldü kürtaj oldum onun üzerine 2 defa da kimyasal gebelik geçirdim. Ve tekrardan korunma olmamasından rağmen bebek olmuyodu doktora gittim klomen başlattı bugün üçüncü gün klomen içmemin..bana 14. Gün gel dedi sadece klomenle hamile kalan varmı yoksa muayenede yumurtalıkların durumuna göre çatlatma iğnesi verir mi devlet hastanesi olduğu için pek sağlıklı bilgi de vermiyolar
Bende iğneye ihtiyaç olmadı. Sadece klomen kullandım, bir de yumurtlama günümü takip etmek için ovülasyon testlerini yaptım.

Benimkinde liste daha uzun ama fiyatı da baya kol gibi maşallah 😀bende buna geçeyim yaa bitince

iyi yapmışsın canım ovülasyon testleri takip açısından iyii hangi marka aldın
Ben de femara kullanırken 5 günde ovu testi yaptım 3. Güne kadar güzeldi son 2 gün inanırmisiniz gram ikinci çizgi çıkmadı o kadar moralim bozuldu ki eyvah büyümeden çatladı diye sonra doktora söyledim e bide sapasağlam çatlama ya hazır yumurtam vardı 😀 biz onlara çok güvenmiyoruz dedi benimde biraz kırıldı güvenim yani yumurtam varken bile bende silik çizgi dahi çıkarmadı

Ben de femara kullanırken 5 günde ovu testi yaptım 3. Güne kadar güzeldi son 2 gün inanırmisiniz gram ikinci çizgi çıkmadı o kadar moralim bozuldu ki eyvah büyümeden çatladı diye sonra doktora söyledim e bide sapasağlam çatlama ya hazır yumurtam vardı 😀 biz onlara çok güvenmiyoruz dedi benimde biraz kırıldı güvenim yani yumurtam varken bile bende silik çizgi dahi çıkarmadı
Aslında bende de aynısı oldu tek güvendiğim iNnovita :))

Back