• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalınır mı

Evet bu şekilde olunca yumurtalar büyümüş oluyo t çizgisi silinince çatlama olmuş deniliyor ilişki öneriliyor ondan sonrası da bekleme zaten bi hafta on gün sonra adet olmazsa hamilesin demektir. Bende yarın alacam ovülasyon testi klomenim bitti bu akşam benimde
Ben zaten 21mm de çatlatma iğnesi oldum canım bu iğneden önceki akşamdı.. gün bekliyorum ☺️

Benim hala böyle ovülasyon testinden anlayan varmı acaba yorumlayabilcek iki tane olma sebebi blki biri bozuktur diye iki tane yapyorm 😂😂🙈

Eklentiler

• IMG_20230331_091348.jpg
    IMG_20230331_091348.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 69
Benim hala böyle ovülasyon testinden anlayan varmı acaba yorumlayabilcek iki tane olma sebebi blki biri bozuktur diye iki tane yapyorm 😂😂🙈
Canım eğer laboquick ise alttaki 20 mm den önce pek görünmüyor testte bende de böyle silikti ama ultrasonda 15mm falandı böyleyken

Canım eğer laboquick ise alttaki 20 mm den önce pek görünmüyor testte bende de böyle silikti ama ultrasonda 15mm falandı böyleyken
Ayın 28 de yumurtalarn çok güzel olmuşlar dedi o zaman 18 mm dedi biri için diğer ikisini vllha aklımda tutamdm unutm yada söylemedi .. ovülasyon testi markası pyro clınce canmm

valla yavrucum ben laboquick ve innovita kullandım laboquick bende 21.güne kadar asla pik yapmadı hep böyle silikti yani.. birden pik olduğunda gösteriyo sanırım ben onu anladım.. innovitada aşırı hassas 11mm yumurtayı bile koyu çıkarıyor ben yumurta takibi yaptırdım doktorda ordan biliyorum.. klomen kullanırken bile bir tık koyulaştı sadece ama oda seninki kadardı düşün :) ama 20 gecesi en net gösteren yine innovita idi istersen onu dene hem uygun hem de güzel

Ayın 28 de yumurtalarn çok güzel olmuşlar dedi o zaman 18 mm dedi biri için diğer ikisini vllha aklımda tutamdm unutm yada söylemedi .. ovülasyon testi markası pyro clınce canmm
bende pco olduğu için geç olgunlaşıyor biraz yumurtalar benim, ama pco yok gibi de dedi doktor bu sefer profa gittim bilmiyorum tsh yüksek çıktı biraz hamilelik için 1-2 arası olması gerekiyormuş 4,32 benim hemen ilaç verdi ve inomax diye bir takviye verdi onla gelişti benim klomenle zor gelişen yumurtalar 21.günden sonra tedavi sonlanır demişti tam 21.gün yakaladık :)

valla yavrucum ben laboquick ve innovita kullandım laboquick bende 21.güne kadar asla pik yapmadı hep böyle silikti yani.. birden pik olduğunda gösteriyo sanırım ben onu anladım.. innovitada aşırı hassas 11mm yumurtayı bile koyu çıkarıyor ben yumurta takibi yaptırdım doktorda ordan biliyorum.. klomen kullanırken bile bir tık koyulaştı sadece ama oda seninki kadardı düşün :) ama 20 gecesi en net gösteren yine innovita idi istersen onu dene hem uygun hem de güzel
Birde onu deniym yaa pki senin nasl oldu çatlama oldumu şimdi ne durumdasın

bende pco olduğu için geç olgunlaşıyor biraz yumurtalar benim, ama pco yok gibi de dedi doktor bu sefer profa gittim bilmiyorum tsh yüksek çıktı biraz hamilelik için 1-2 arası olması gerekiyormuş 4,32 benim hemen ilaç verdi ve inomax diye bir takviye verdi onla gelişti benim klomenle zor gelişen yumurtalar 21.günden sonra tedavi sonlanır demişti tam 21.gün yakaladık :)
Birde onu deniym yaa pki senin nasl oldu çatlama oldumu şimdi ne durumdasın
ben çarşamba sabah iğne oldum işte ama ramazan dolayısıyla zor geçiyor benim, midem aşırı bulanıyor hem oruçtan dolayı hem iğneden bir de hep şeffaf akıntım var göğüslerimin yanları acımaya başladı hafiften bir de gaz kabızlık ve şişkinlik şu an sadece bunlar var, he bir deee karın boşluğu elektrik çarpması gibi bişi oluyo değişik. Benim pek umudum yok bu aydan tek yumurtam oluştu ama doktorum daha kaliteli olacağını söyledi bilmiyorum avutmak için mi dedi :D

ben çarşamba sabah iğne oldum işte ama ramazan dolayısıyla zor geçiyor benim, midem aşırı bulanıyor hem oruçtan dolayı hem iğneden bir de hep şeffaf akıntım var göğüslerimin yanları acımaya başladı hafiften bir de gaz kabızlık ve şişkinlik şu an sadece bunlar var, he bir deee karın boşluğu elektrik çarpması gibi bişi oluyo değişik. Benim pek umudum yok bu aydan tek yumurtam oluştu ama doktorum daha kaliteli olacağını söyledi bilmiyorum avutmak için mi dedi :KK70:
Ayyy vLlha heycan yaptm inşallah inşallah olmuştur alırsın bebişini kucağına 🥰🥰🥰

Ayyy vLlha heycan yaptm inşallah inşallah olmuştur alırsın bebişini kucağına 🥰🥰🥰
ben hep diyorum ben daha 10 aylık evliyim, benden önce aciliyeti olan isteyen varsa Allah önce onlara versin canımm.. hepimizin isteği olur inşallah bu mübarek ay hepimize uğurlu gelir :)

O yüzden doğrumu yanlış mı anlayamiyoruz pik yapsa bile çok fazla koyu olmuyor bu test
Çok stresli bir süreç ya herşeyden bir mana çıkarıyorum 😂😂😂🙈 oğlumda dün gelmiş anne odamı değiştirelim bebeğin beşiği bnim odamda kalsın sen uyu bn bakarım oğlum bu kadar ısrar etmese blki bu kadar stres olmuyacm ama her gördü kişide her gittiğimiz yerde bak iki kardeş bn tek yanlz başıma hep diye diye bizde sabır kalmadı

Çok stresli bir süreç ya herşeyden bir mana çıkarıyorum 😂😂😂🙈 oğlumda dün gelmiş anne odamı değiştirelim bebeğin beşiği bnim odamda kalsın sen uyu bn bakarım oğlum bu kadar ısrar etmese blki bu kadar stres olmuyacm ama her gördü kişide her gittiğimiz yerde bak iki kardeş bn tek yanlz başıma hep diye diye bizde sabır kalmadı
Yaaa kıyamam ona stres yapmayın hamile kalma durumunuz varsa bile stres etkiler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde kafamda deli dolu düşünceler gelip gidiyor doktor takibi olmadan klomen kullansam mi diye artık ne yapacağımı sasirdim

Yaaa kıyamam ona stres yapmayın hamile kalma durumunuz varsa bile stres etkiler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah benimde kafamda deli dolu düşünceler gelip gidiyor doktor takibi olmadan klomen kullansam mi diye artık ne yapacağımı sasirdim
Aminn inşallah bnce Dr gitmeden klomen kullanmayın hormon testi yaptr zatn gerek duysa mutlaka verecektir inşallah sende sağlıkla kucağına bebeğini alirsn

Aminn inşallah bnce Dr gitmeden klomen kullanmayın hormon testi yaptr zatn gerek duysa mutlaka verecektir inşallah sende sağlıkla kucağına bebeğini alirsn
Amin inşallah hormon testlerimi sağlık ocağı bakmıştı normal dediler pazartesi nasipse gideceğim doktora bakalim

Back