• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalınır mı

İkisinide şimdi yaptm kızlarrr sizce hala şansım varmı bn çok anlamıyorum bu testlerden bilen biri bugün kini yorumlayabileckmi bna 🤲 özel gitim kadın hiç yumurta görmediğini gördüğünü de küçük olduğunu söyleyince umudum çok kırılmıştı 😔
kaç gün önce gittin doktoraa canım ve gittiğinde kaçıncı günüydü döngünün

kaç gün önce gittin doktoraa canım ve gittiğinde kaçıncı günüydü döngünün
İlk ayın 28 de gitimistm klomen kullandıktan sonra bana dedi ki devlet hastanesindeki erkan hoca çok güzel gelişmiş 3 tane çoğul gebelikde olabilir dedi adet günün geçerse yâda adet olursan yine gl dedi bnde dayanmıp cuma günü adetimin 14. Günü gitim özele bna dediki bağırsakların çok hareketli göremedim pazartesi gel dedi pazartesi gitim döngünün=16 günü dedi yine göremedim dedi bağırsakların çok hareketli küçük olduğu için bağırsakların arkasında kalmış dedi hâlbuki diğer devlet hastanesi deki Dr dedi yumurtalar gelişmiş bu göremiyunce çok üzüldüm umudum kırıldı

İlk ayın 28 de gitimistm klomen kullandıktan sonra bana dedi ki devlet hastanesindeki erkan hoca çok güzel gelişmiş 3 tane çoğul gebelikde olabilir dedi adet günün geçerse yâda adet olursan yine gl dedi bnde dayanmıp cuma günü adetimin 14. Günü gitim özele bna dediki bağırsakların çok hareketli göremedim pazartesi gel dedi pazartesi gitim döngünün=16 günü dedi yine göremedim dedi bağırsakların çok hareketli küçük olduğu için bağırsakların arkasında kalmış dedi hâlbuki diğer devlet hastanesi deki Dr dedi yumurtalar gelişmiş bu göremiyunce çok üzüldüm umudum kırıldı
her doktor farklı gerçekten cihazlardan bile değişiyo canım ya kaç mm olduğuna dair bişey demedi mi ? Uğraşmak istememiş belliki, bak ben adetin 5.günü klomen kullandım hemen ertesi doktora gittim bana demişti ki beklediğim gibi değil sadece 8mm olmuş klomenle dedi bide kazı yapıyo sanki mübarek nasıl karıştırıyo bi o yana bi bu yana :D neyse iki gün sonra bi daha gel dedi, gittim.. bundan bişey olmaz bi tüp bebek uzmanıyla görüşün daha iyi olur herşeye bakılsın dedi beni aşıyo dedi lan salak sen doktor değil misin ? sorsan operatör.. her neyse ben tabi tüm günü ağlamakla geçirdim çocuğum olmayacak nidaları falanlar filanlar eşim sakinleştirmeye çalışıyo :D sonra bi prof bulduk bursada.. ona gittim dögümün 17.günüydü.. evet var 17.güne göre biraz küçük doğru ama geç büyüyebilir 21.günde bakarız olmazsa bu ay iptal ederiz dedi.. pcos larda geç döllenme olabiliyor dedi.. bana bi takviye verdi bir de euthyrox ilaç tsh için biraz yüksekmiş( diğer doktora sordugumda ne yükseği ilaca gerek yok demişti) :D 4 gün sonra gittim ve 20-21 mm civarı çatlamamış hemen iğne vuruyoruz dedi sabah 10 da iğnemi vurdu. Tek yumurta var ama umudunu kaybetme kaliteliyse bzim için daha iyi dedi.. biraz uzun oldu ama anlıcagın doktor var doktorcuk var canımm ben anlamıyorum bu doktorları

ay bide yumurtalık ile bağırsak kel alaka ya :D

her doktor farklı gerçekten cihazlardan bile değişiyo canım ya kaç mm olduğuna dair bişey demedi mi ? Uğraşmak istememiş belliki, bak ben adetin 5.günü klomen kullandım hemen ertesi doktora gittim bana demişti ki beklediğim gibi değil sadece 8mm olmuş klomenle dedi bide kazı yapıyo sanki mübarek nasıl karıştırıyo bi o yana bi bu yana :KK70: neyse iki gün sonra bi daha gel dedi, gittim.. bundan bişey olmaz bi tüp bebek uzmanıyla görüşün daha iyi olur herşeye bakılsın dedi beni aşıyo dedi lan salak sen doktor değil misin ? sorsan operatör.. her neyse ben tabi tüm günü ağlamakla geçirdim çocuğum olmayacak nidaları falanlar filanlar eşim sakinleştirmeye çalışıyo :KK70: sonra bi prof bulduk bursada.. ona gittim dögümün 17.günüydü.. evet var 17.güne göre biraz küçük doğru ama geç büyüyebilir 21.günde bakarız olmazsa bu ay iptal ederiz dedi.. pcos larda geç döllenme olabiliyor dedi.. bana bi takviye verdi bir de euthyrox ilaç tsh için biraz yüksekmiş( diğer doktora sordugumda ne yükseği ilaca gerek yok demişti) :KK70: 4 gün sonra gittim ve 20-21 mm civarı çatlamamış hemen iğne vuruyoruz dedi sabah 10 da iğnemi vurdu. Tek yumurta var ama umudunu kaybetme kaliteliyse bzim için daha iyi dedi.. biraz uzun oldu ama anlıcagın doktor var doktorcuk var canımm ben anlamıyorum bu doktorları
Yaaa nasl Umut oldun bna ya vllha Allah' razı olsun sizden inşaallah rabim hemencik size sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah inşallah 🤲🥰🥰🥰🥰

18 az değil ki Normal yumurta boyutu. Ben cuma kontrole gittiğimde sağ tarafta 18 mm lik yumurta oluşmuş çok güzel dedi doktorum ve cumartesi günü ignemi vurmami söyledi sen iğne yapana kadar zaten 19mm olur o dedi bence 18 de gayet iyi yani
İşte bana iğne vermedi gerek yok diyo özele geldim o da kendisi çatlar işte gerek yok bi cocuğun varmış zaten bu devirde ikinci çocuk ahmaklık. dedim hocam siz gelip ihtiyaçlarını karşılamayacaksınız imkanım da var ki ben ikinci çocuk istiyorum. Adete kadar dene olmazsa gel detaylı inceleme yaparım dedi gerek yok dedim çıktık kendi paramızla bile resmen rezil oluyoruz

İşte bana iğne vermedi gerek yok diyo özele geldim o da kendisi çatlar işte gerek yok bi cocuğun varmış zaten bu devirde ikinci çocuk ahmaklık. dedim hocam siz gelip ihtiyaçlarını karşılamayacaksınız imkanım da var ki ben ikinci çocuk istiyorum. Adete kadar dene olmazsa gel detaylı inceleme yaparım dedi gerek yok dedim çıktık kendi paramızla bile resmen rezil oluyoruz
İnanmıyorum ya nasıl doktor bunlar kime ne belki 10 çocuk yapicam AA

Kız insan bi muayene eder bi bakar ne bileyim. Ne şikayetiniz var dedi böyle böyle hocam dedim ee 18 olmuş işte tek yumurtaymış zaten tutma ihtimali düşük denemeye değmez dedi durdu bi muayene edin hocam dedim sabah etmiş ya doktor gerek yok diyo
ya ne kadar ayıp.. bir de özel hastane.. şans düşük ne demek yaa millet tek yumurtayla bile çatır çatır hamile kalıyor ne alakası var

bende pco var doktorum 20mm yumurtama iğne vurdu.. tavrı yanlış bence canım
Bence de çok yanlış ya ki benim doktorum 18mm de vurdurdu. Kadınlar bu dönemlerde daha hassas oluyor ki özel hastane insanlar birsuru para veriyor güzel ilgi görmek için çok yanlış ya. Siz ne zaman vuruldunuz iğnenizi

Bence de çok yanlış ya ki benim doktorum 18mm de vurdurdu. Kadınlar bu dönemlerde daha hassas oluyor ki özel hastane insanlar birsuru para veriyor güzel ilgi görmek için çok yanlış ya. Siz ne zaman vuruldunuz iğnenizi
ben 29 martta vurdurdum sabah 10:00 da iğne günüyle birlikte 7.günüm bugün :)

Back