• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile hamile kalınır mı

Aynenn canım adetin başından itibaren sayıp 14. Gün gel dedi. Benimde klomende 3. Gün bitti yarın 4. Gündeyim bende 11 en geç 12 de gideyim bakalım riske atmayam hiç
Ya demek klomemde 1 gun ondeyim sende😂 benim cok kasik agrim akinti var sende belirti mi var mi vala ben 11 12 bekleyemiycem cuma gidicem doktorumda oyle dedii zaten 10. Gun gel diye

Meraba canım aynı problem bendede vardı hatta pcosluydum klomen kullandım 3 Mart'ta ignemi vuruldum 20 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Ya bana doktor dedi pkos var sende ama bu gittiğim doktor baktı dedi yumurtalar tertemiz bi kist vs yok hormon testi verdim o da sonuçlar hepsi normal. Hani adetlerim de düzenli öyle sivilce kıl vs sorunum da yok sadece kilom var o da 4 sene bitliste yaşadım gidecek yer yoktu hep evdeydim diye şiştim iyice. Bakalım inşallah bana da çatlatma iğnesi verir. Söylerim zaten verin hocam riske atmayalım lütfen diye

Ya demek klomemde 1 gun ondeyim sende😂 benim cok kasik agrim akinti var sende belirti mi var mi vala ben 11 12 bekleyemiycem cuma gidicem doktorumda oyle dedii zaten 10. Gun gel diye
Valla bende bugün böyle adet olacak gibi hafifden bi tık yüksek ağrı var bide sağ bacağım hani sanki saatlerce kucağında yük olur ya öyle bi ağrı gibi bide ateş basıyor akıntım da var valla

Aynenn canım adetin başından itibaren sayıp 14. Gün gel dedi. Benimde klomende 3. Gün bitti yarın 4. Gündeyim bende 11 en geç 12 de gideyim bakalım riske atmayam hiç
Ya demek klomemde 1 gun ondeyim sende😂 benim cok kasik agrim akinti var sende belirti mi var mi vala ben 11 12 bekleyemiycem cuma gidicem doktorumda oyle dedii zaten 10
Valla bende bugün böyle adet olacak gibi hafifden bi tık yüksek ağrı var bide sağ bacağım hani sanki saatlerce kucağında yük olur ya öyle bi ağrı gibi bide ateş basıyor akıntım da var valla
Ay kiz vala bende de ayni ya ozelikle uzaninca agriyi cok hisediyorum sende mi oylesin insalah guzel haberler veririz birbirmize ya sonucunu merakla bekliyorum umut olsun bana da😍

Ya demek klomemde 1 gun ondeyim sende😂 benim cok kasik agrim akinti var sende belirti mi var mi vala ben 11 12 bekleyemiycem cuma gidicem doktorumda oyle dedii zaten 10

Ay kiz vala bende de ayni ya ozelikle uzaninca agriyi cok hisediyorum sende mi oylesin insalah guzel haberler veririz birbirmize ya sonucunu merakla bekliyorum umut olsun bana da😍
İnşallah canım benim yaa valla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bem kürtajımdan sonra daha bi ister oldum bi bebiş daha olsun diye. İnşallah Rabbim nasip eder bize

İnşallah canım benim yaa valla Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bem kürtajımdan sonra daha bi ister oldum bi bebiş daha olsun diye. İnşallah Rabbim nasip eder bize
min insalah kurtaj mi oldun kac ay oldu bende 2 dusuk yaptim 1 sene oldu tutmadi hala insalah klokenden sonuc aliriz ya🤲❤️

min insalah kurtaj mi oldun kac ay oldu bende 2 dusuk yaptim 1 sene oldu tutmadi hala insalah klokenden sonuc aliriz ya🤲❤️
Evet canım kürtaj oldum geçen sene ocağın 21inde oldum daha da hamile kalamadık iki defa üzerine kimyasal gebelik geçirdim bakalım inşallah bunda tutarda

Arkadaşlar aranızda dr yumurtaları iyi gelişmiş diyip ovülasyon testi yapan varmı bn Dr dedi günden beri ovülasyon testi yapyorum ama hiç çizgi pozitif görmedim 🥲

Arkadaşlar aranızda dr yumurtaları iyi gelişmiş diyip ovülasyon testi yapan varmı bn Dr dedi günden beri ovülasyon testi yapyorum ama hiç çizgi pozitif görmedim 🥲
Bende ovülasyon testi alacam canım ama okuduğum kadarıyla çıkıyo diyolar da bi bilgim yok bu konuda

Evet canım benim testim akşam 22 de bu şekildeydi sabah 10 da doktora gittim 20mm yumurta var dedi :) bu ovülasyonlar doğru yani

Eklentiler

• 5ACEA013-A089-4BCA-9FBE-20C9A24143AA.jpeg
    5ACEA013-A089-4BCA-9FBE-20C9A24143AA.jpeg
    102,1 KB · Görüntüleme: 54
Evet canım benim testim akşam 22 de bu şekildeydi sabah 10 da doktora gittim 20mm yumurta var dedi :) bu ovülasyonlar doğru yani
Evet bu şekilde olunca yumurtalar büyümüş oluyo t çizgisi silinince çatlama olmuş deniliyor ilişki öneriliyor ondan sonrası da bekleme zaten bi hafta on gün sonra adet olmazsa hamilesin demektir. Bende yarın alacam ovülasyon testi klomenim bitti bu akşam benimde

Back