• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN İLE HAMİLE KALANLAR?

İnşallah kuzum rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasıp etsin inşallah çünkü gerçekten yorucu bir süreç oluyor sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi🥰🙏 hayırlı haberlerini bekliyorum balım
Amin inşallah tabiki sizde durum neydi okuyamadım tam öncekileri sizde mi aynı tedavidesiniz adet bekliyodunuz sanırım son durum ne

Benimde 3 gün kalmıştı iğneden 13 gün sonra adet oldum ben ya. Adetim bitelide 16 gün oldu çok erken değil mi.
Hayırlısı ise olsun canım seninde sabır ve dua🙏
Baya erken olmuş kuzum neden öyle olmuş ki
Amin inşallah tabiki sizde durum neydi okuyamadım tam öncekileri sizde mi aynı tedavidesiniz adet bekliyodunuz sanırım son durum ne
Ben klomen tedavisi ikinci ayimdayim çatlatma iğnesi olmadan kullandım ben 3 günüm kaldı ayın 14unu bekliyorum 🫶

Baya erken olmuş kuzum neden öyle olmuş ki
Ben klomen tedavisi ikinci ayimdayim çatlatma iğnesi olmadan kullandım ben 3 günüm kaldı ayın 14unu bekliyorum 🫶
Benimde yarın olması gerek bakalım bu ay pek ümitli değilim çok yorucu geçti ama Allah bilir bende bu ay klomen progestan kullandım bu ay ne yapacak bakalım iğne istemeyi düşünüyorum etkisi oluyor çok kişide

Benimde yarın olması gerek bakalım bu ay pek ümitli değilim çok yorucu geçti ama Allah bilir bende bu ay klomen progestan kullandım bu ay ne yapacak bakalım iğne istemeyi düşünüyorum etkisi oluyor çok kişide
Evet bu ay olmazsa sanırım bende iğne istiycem herhangi belirti bişey yok benimde bu ay pek ümidim kalmadı acikcasi

Yarın adet olman gereken tarih mi adetlerin düzenli mi
Daha olmadım ama kramplar var ve bugün ilk kez uzayan akıntım oldu yumurta akı gibi oldum sanıp baktım iki kez tedaviden beri değişik şeyler yaşıyorum o yüzden kısmet inşallah tez vakitte gelir bizi bulur bebislerimiz 🌸

Evet hep 28 günde olurdum 3 aydır tedaviden beri yani 30 günde oldum bikere 1 kere de gecikti 4 gün bozuldu yani düzeni açıkçası ilaçlardan sonra
Bende pcos var bende de geçen ay klomenle ilk defa 28 günde oldum normalde 35 40 bazen 50 daha fazla olduğu zamanlar bile olmuştu bu ay da nasıl olacak bilmiyorum bugün 28 gün oldu adetten yana birşey yok bende ara ara kramp gibi biseyler girip çıkıyor okadar 🤔

Daha olmadım ama kramplar var ve bugün ilk kez uzayan akıntım oldu yumurta akı gibi oldum sanıp baktım iki kez tedaviden beri değişik şeyler yaşıyorum o yüzden kısmet inşallah tez vakitte gelir bizi bulur bebislerimiz 🌸
Ay inanır mısın bugün o yumurta akı gibi uzayan akıntıyı bende gördüm o neden oluyor bilgin var mı kuzum baya saydam ve yapışkan tam yumurta akı gibiydi 💕

Ay inanır mısın bugün o yumurta akı gibi uzayan akıntıyı bende gördüm o neden oluyor bilgin var mı kuzum baya saydam ve yapışkan tam yumurta akı gibiydi 💕
Bilemiyorum bende tedaviden beri herşey oluyo ilaçlardandır belki adet gelecek onun için ama ilk kez yaşadım forumda yumurtlama zamanı gelir diyorlar genelde ama başıma ilk kez geldi

Bilemiyorum bende tedaviden beri herşey oluyo ilaçlardandır belki adet gelecek onun için ama ilk kez yaşadım forumda yumurtlama zamanı gelir diyorlar genelde ama başıma ilk kez geldi
Benimde yumurtlama zamanımda öyle bir akıntım gelmedi bence de ilaçtan dolayıdır

Bende de daha gelmedi bugün adet günüm ara ara sancı giriyor kasıklarıma sonra geri gidiyor anlayamadım 🫡

Back