• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN İLE HAMİLE KALANLAR?

Yaa benimde dün kesin adet oluyorum dedim ama gitti şimdi ara ara karnımın alt bölgesine sancılar giriyor. Vee benimde yüzümde sivilceler çıktı😂
Yaaa inşallah ikimizde de olumlu sonuçlar çıkar yaa heyecanla bekliyorum tabi Bizim yanımızda bekleyen isteyen herkesin ki de olur inşallah 🙏
Kız hiç sorma normalde bir iki tane çıkardi bu sefer fazla oldu benim öyle belirti sayacak bir akıntım yok herzmaanki gibi az az akıntım var ama batmalar falan bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum da sanki böyle birşeye uzaninca da hafif bir batma oluyor kasigimda inşallah vücudumun benimle oyunu değildir 😀

Yaaa inşallah ikimizde de olumlu sonuçlar çıkar yaa heyecanla bekliyorum tabi Bizim yanımızda bekleyen isteyen herkesin ki de olur inşallah 🙏
Kız hiç sorma normalde bir iki tane çıkardi bu sefer fazla oldu benim öyle belirti sayacak bir akıntım yok herzmaanki gibi az az akıntım var ama batmalar falan bir de bana mı öyle geliyor bilmiyorum da sanki böyle birşeye uzaninca da hafif bir batma oluyor kasigimda inşallah vücudumun benimle oyunu değildir 😀
evet tüm isteyen herkesin dileği kabul olsun🙏
Valla bu vücudumuz hiç rahat durmuyor bakalım bizi sevindircek mi üzecek mi😂

Nezamandir istiyorsunuz canım özel değilse ☺️
Şöyle söylim biz 10 aydır evliyiz.
İlk ayımda korunduğum halde hamile kalmışım haberim yok 5 haftalıkken öğrendik. 8. Haftadada bebeğin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım mart ayında. 7 aydır korunmuyoruz olmuyor.

Şöyle söylim biz 10 aydır evliyiz.
İlk ayımda korunduğum halde hamile kalmışım haberim yok 5 haftalıkken öğrendik. 8. Haftadada bebeğin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım mart ayında. 7 aydır korunmuyoruz olmuyor.
Sende benim gibi yeni sayılırsın rabbim en doğru zamanı biliyordur peki ilk hamileliğinde belirtilerin oldu mu ?

Sende benim gibi yeni sayılırsın rabbim en doğru zamanı biliyordur peki ilk hamileliğinde belirtilerin oldu mu ?
İlk hamileliğimde yanaklarım aşırı kızarıyordu.
Bir gün abdest alırken aynadan göğüslerim dikkatimi çekti daha evleneli 1,5 ay olmuş dedim bune ya ne biçim büyümüş koca karı göğsü gibi dedim😂😂
Sonra karnım hep şişti hazımsızdım 3 aylık hamile bir arkadaşım vardı onun karnı belli olmuyordu ona resim atmıştım bak ben senden hamileyim diye.
Bide adetim düzenlidir 7 gün geçmişti. Doktorada yeni evlendim ya enfeksiyon kapmışımdır diye gittim hamilelik zerre aklımın ucundan geçmiyordu doktor illa bta alcam dedi senden ve test sonucunu almaya gittiğimizde bta hcg 2043tü.
Birde en önemli rüya gördüm bir pazar sabahı çok tatlı bir kız çocuğum olmuştu o sabah uykumdan o kadar güzel uyanmıştım gülerek ki eşimi uyandırmıştım ben çok güzel bir rüya gördüm kız bebeğimiz olmuştu diye.

Vee bta hcgenin ne olduğunu bilmiyorum doktor dediki sizin kan sonuçları çıkmamış. Alala dedik bizde çıktı diye gördük o yüzden geldik dedik gece 12:35 bu arada neyse biz gidelim sonra geliriz dedik. Doktor demesin mi bu arada hamilesin haberin var mı biz şok olmuştuk eşimle yooo haberimiz yok nasıl olur böyle şey ya dedik😂

Vee bta hcgenin ne olduğunu bilmiyorum doktor dediki sizin kan sonuçları çıkmamış. Alala dedik bizde çıktı diye gördük o yüzden geldik dedik gece 12:35 bu arada neyse biz gidelim sonra geliriz dedik. Doktor demesin mi bu arada hamilesin haberin var mı biz şok olmuştuk eşimle yooo haberimiz yok nasıl olur böyle şey ya dedik😂
Vay beeee enteresan bir hamilelik hikayesi birde korunurken hamile kalmışsın maşallah sana 😂

Muhtemelen benimde sonum bu şekilde olacak🫡 aman vardır bunda da bir hayır Sağlık olsun canımsın sıkma canını rabbim en doğru zamanı biliyordur 🫶🙏♥️ sen elinden geleni yap gerisini tevekkül et 🌹
Allah razı olsun🙏
Olsun sen öyle düşünme adet olmadığın sürece umut var unutma kaç günün kaldı.

Allah razı olsun🙏
Olsun sen öyle düşünme adet olmadığın sürece umut var unutma kaç günün kaldı.
Geçen ay 14 ünde olmustum yine 14une göre hesaplarsak 3 gün kaldı ne bilim ya insan bir sure sonra umudunu yitiriyor gibi oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Geçen ay 14 ünde olmustum yine 14une göre hesaplarsak 3 gün kaldı ne bilim ya insan bir sure sonra umudunu yitiriyor gibi oluyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Benimde 3 gün kalmıştı iğneden 13 gün sonra adet oldum ben ya. Adetim bitelide 16 gün oldu çok erken değil mi.
Hayırlısı ise olsun canım seninde sabır ve dua🙏

Back