• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN İLE HAMİLE KALANLAR?

Eylül'ün 22 si çatlatma iğnesi vuruldum 15 gün sonra beta 22.440 hamilelik varmı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-13-45-29-272_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-10-06-13-45-29-272_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 122
Bu ilaçları klomende femerada ve çatlatma iğnesi süreci yaşayıp suan tüp bebek sürecinde biri olarak çok net şunu söyliym size bunların tamamı östrojen salgılıyor fazla östrojen ise rahim içi polibe sebep oluyor bir süre sonra bebek olmama sebebide o polip olmuş olacak. Şayet 3 yıl gibi uzun süre gebelk oluşmadıysa hsg spermiogram gibi daha ileri tahlillere başlamanızı öneririm ben polipten dolayıda histeroskopi oldum patalojiye gönderildi pataloji sonucumda çok net şekilde fazla östrojen salgısına bağlı polip parçaları yazıyor.. birsürü dr sordm hepsi bu ilaçlardan bahsetti yapmayın kullanmayın

Merhaba kızlar doktor bugün klomen verdi adetin 5.günü başla 5 gün kullan sonra kontrole gel dedi merak ettiğim bir şey var aranızda klomenle hamile kalan var mı varsa da ne kadar sürede hamile kaldınız?Bu arada bizim 3 senedir çocuğumuz olmuyor ve bir sebepsiz infertilite
Merhabalar
Ben klomen ile hamile kaldim kullandigimin ilk ayinda hamile kaldim

Bende 3 senelik evliyim aynı durumdayız klomen kullandım geçen ay olmadı bu ay dozunu yükseltti 5. Gün kullanmaya başlayacağım olumlu sonuç alanlar var inşallah bizde onlardan biri oluruz daha fazla zaman kaybetmeyiz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🌺
Merhaba canım ikinci ay demişsin klomende nasıl belirti falan var mı ne durumdasın merak ettim benimde ikinci ayım🤗🥰 inşallah bu ayı olumlu sonuçlarla çıkarırız 🙏🤍

İnşallah canım sence iğnenin etkisini hamilelikmi
22 bin cıkmıs sonucunuz kesınlıkle iğne etkisi değil şaşırdım acıkcası bu kadar yuksek cıkmasına ikiz olabilir mi acaba? 3 binlerde kese görülüyor siz kalp atışını da duyarsınız muhtemelen

Bu ilaçları klomende femerada ve çatlatma iğnesi süreci yaşayıp suan tüp bebek sürecinde biri olarak çok net şunu söyliym size bunların tamamı östrojen salgılıyor fazla östrojen ise rahim içi polibe sebep oluyor bir süre sonra bebek olmama sebebide o polip olmuş olacak. Şayet 3 yıl gibi uzun süre gebelk oluşmadıysa hsg spermiogram gibi daha ileri tahlillere başlamanızı öneririm ben polipten dolayıda histeroskopi oldum patalojiye gönderildi pataloji sonucumda çok net şekilde fazla östrojen salgısına bağlı polip parçaları yazıyor.. birsürü dr sordm hepsi bu ilaçlardan bahsetti yapmayın kullanmayın
sElam ne kadar sure kullandnz bu ilacları peki
Ama sorun olmayınca ve bir sure de gebelik gerceklesmeyince doktorlar bu yolu da deniyor
Sonucta bir problem yoksa neden direk tup bebege yonlendirsin ki doktorlar,insallah tup bebek surecinde de Rabbim yardmcn olsun🙏

Merhabalar
Ben klomen ile hamile kaldim kullandigimin ilk ayinda hamile kaldim
Merhaba
Bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğne dahil 11. Günüm. Klomeni kullandım bittiği günden 2 gün sonra doktora gittim ve yumurtalarımın gayet güzel büyüdüğünü söyledi doktorum.
Cumartesi akşam kendimi sildiğimde peçeteme pembemsi leke geldi. Ondan sonra hiç gelmedi.
Sizde belirtiler neydi acaba.

Merhaba
Bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğne dahil 11. Günüm. Klomeni kullandım bittiği günden 2 gün sonra doktora gittim ve yumurtalarımın gayet güzel büyüdüğünü söyledi doktorum.
Cumartesi akşam kendimi sildiğimde peçeteme pembemsi leke geldi. Ondan sonra hiç gelmedi.
Sizde belirtiler neydi acaba.
Benim de bugn 5.gunum canm bende henuz bir belirti yok,regline kac gun kaldı peki

Back