• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KLOMEN İLE HAMİLE KALANLAR?

5 günüm kaldı benim bat 14 ekim. 2-3 gün gecikip adette olabilirim ama.
Belki 2-3 gün erkende olabilirim ama net tarih 14 ekim.
Batimiz aynı tarih kuzum 14 Ekimi bekliyorum klomen kullandım bu ay iğne falan olmadım bu klomende ikinci ayım belirtin falan var mı bende geçen ay yumurtlamadan sonra sürekli kasıklarımda ağrı vardı ve tam 28. Günde çok ağrılı adet olmuştum bu ay yumurtlama günü ve çatlama gününde sadece sancım oldu sonra geçmişti bugün biraz adet olacakmışim gibi sancım var belim ve kasıklarımda sende belirtiler neler ? Ve seninki yerleşme kanaması olabilir kuzum bence emin olmak için bence sende adet günü bekle olmazsan bir test yap inşallah hamilesindir🥰🫶🤍

Batimiz aynı tarih kuzum 14 Ekimi bekliyorum klomen kullandım bu ay iğne falan olmadım bu klomende ikinci ayım belirtin falan var mı bende geçen ay yumurtlamadan sonra sürekli kasıklarımda ağrı vardı ve tam 28. Günde çok ağrılı adet olmuştum bu ay yumurtlama günü ve çatlama gününde sadece sancım oldu sonra geçmişti bugün biraz adet olacakmışim gibi sancım var belim ve kasıklarımda sende belirtiler neler ? Ve seninki yerleşme kanaması olabilir kuzum bence emin olmak için bence sende adet günü bekle olmazsan bir test yap inşallah hamilesindir🥰🫶🤍
Merhabaa
Bendede geçmeyen kasık ağrısı var. Ve iğnenin 9. Günü leke geldi. Şuan yine kasık ağrım ve bel ağrım var bugün tatlı tatlı karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi bende merak ediyorum o leke neydi acaba diye hamile miyim bilmiyorum ama ümitlenmek istemiyorum.

Merhabaa
Bendede geçmeyen kasık ağrısı var. Ve iğnenin 9. Günü leke geldi. Şuan yine kasık ağrım ve bel ağrım var bugün tatlı tatlı karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi bende merak ediyorum o leke neydi acaba diye hamile miyim bilmiyorum ama ümitlenmek istemiyorum.
Leke gelip devamı gelmediyse bence yerleşme kanamasi olabilir kuzum ama iğne vurulunca böyle akıntı oluyor mu bilmiyorum ümitsiz de olma canım rabbim nezaman ne olacağı belli zaten olmaz bende aynı durumdayım yavaş yavaş ağrı basladi bende de ama heveslenip sonra olumsuz olmasindan da korkuyorum açıkçası

Leke gelip devamı gelmediyse bence yerleşme kanamasi olabilir kuzum ama iğne vurulunca böyle akıntı oluyor mu bilmiyorum ümitsiz de olma canım rabbim nezaman ne olacağı belli zaten olmaz bende aynı durumdayım yavaş yavaş ağrı basladi bende de ama heveslenip sonra olumsuz olmasindan da korkuyorum açıkçası
İşte o leke bir kere geldi dahada gelmedi garip olanda bu İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir ya🙏

Merhaba
Bende bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. İğne dahil 11. Günüm. Klomeni kullandım bittiği günden 2 gün sonra doktora gittim ve yumurtalarımın gayet güzel büyüdüğünü söyledi doktorum.
Cumartesi akşam kendimi sildiğimde peçeteme pembemsi leke geldi. Ondan sonra hiç gelmedi.
Sizde belirtiler neydi acaba.
Benim hic bir belirtim olmadi adetim gectiginde test yaptim pozitifti ama ben catlatma ignesi kullanmadim

İşte o leke bir kere geldi dahada gelmedi garip olanda bu İnşallah sağlıklı bir şekilde hamileyizdir ya🙏
İnşallah canımsın rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi olur mu benimki adet sancisina döndü inşallah kırmızilar gelmez 🥺🌹

İnşallah canımsın rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi olur mu benimki adet sancisina döndü inşallah kırmızilar gelmez 🥺🌹
Olur olur İnşallah güzel haber vercez birbirimize🙏
Az önce ayakta duruyordum namaz kılcaktım birşey geldi hissettim gittim baktım akıntı gelmiş işte hep adetten öncede böyle olurdu 😓

Olur olur İnşallah güzel haber vercez birbirimize🙏
Az önce ayakta duruyordum namaz kılcaktım birşey geldi hissettim gittim baktım akıntı gelmiş işte hep adetten öncede böyle olurdu 😓
Hangi renk akıntı adet mi gelmis yoksa yine kahverengi akıntı mi

Merhabalar bende 1 senelik evliyim evlendiğimden beri hiç korumadım 1 senedir bebeğim olmadi doktora gittim amh testi istedi onu yaptırdım 1.47 çıktı düşük dedi yaşıtlarının yarısı kadar çalışıyor yumurtalıkların dedi hamile kalamazsın bu değerle demiyorum dedi sadece bunu bil dedi 1 senedir bebeğimiz olmadi 1 ay öncesinde kisttim vardı doğum kontrol hapı verdi ondan kurtuldum çok şükür bu ay doktorum klomen başlıcak nasıl bir yol izlicek nasıl oluyo hiç bir bilgim yok burdan okuduklarim kadar bilgim var allahım kimseye aratmasın ben şuan ek vitamin olarak genovita tb kullanıyorum klomen ve femera var sanırım sizce hangisini kullanmalıyım ikisi bir arada kullaniliyormu bilgidi olan varmi
Merhabalar sağlıklıl gebeliğimiz olsun inşallah adet düzeniniz nasıldır?

Merhaba canım ikinci ay demişsin klomende nasıl belirti falan var mı ne durumdasın merak ettim benimde ikinci ayım🤗🥰 inşallah bu ayı olumlu sonuçlarla çıkarırız 🙏🤍
Benim üçüncü ayım bitmek üzere regle 3 gün var adetten sonra beşinci gün klomen kullandım yumurtlama zamanı progestan verdi bu ay o çok kötü etkiledi beni çok yorucu geçti son iki haftam olabileceği düşüncesi yok belirtim de yok inşallah daha fazla uzamaz tedavilerimiz 🌸

Benim üçüncü ayım bitmek üzere regle 3 gün var adetten sonra beşinci gün klomen kullandım yumurtlama zamanı progestan verdi bu ay o çok kötü etkiledi beni çok yorucu geçti son iki haftam olabileceği düşüncesi yok belirtim de yok inşallah daha fazla uzamaz tedavilerimiz 🌸
İnşallah kuzum rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasıp etsin inşallah çünkü gerçekten yorucu bir süreç oluyor sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi🥰🙏 hayırlı haberlerini bekliyorum balım

Ondan korkmana gerek yok bence canım koku yoksa akıntıda kimi hamilelerde sarı akıntı oluyor diye biliyorm
hiç koku yok Cuma gününde ayaktaydım iş yerinde baktım birşey geliyor sıvı sarı akıntı
Cumartesi akşam lekeli geldi
Dünde yine akşam aktığını bildiğin hissettim sıvı akıntıydı.
Ama işte diyorum ya adet tarihi geçene kadar birşey düşünemiyorum.

hiç koku yok Cuma gününde ayaktaydım iş yerinde baktım birşey geliyor sıvı sarı akıntı
Evet canım anlıyorum seni birşey kalmadı zaten bat tarihimize bence senin mucizen gelmiş gibi inşallah yaniltmaz 3 4 gün daha sabır et bu süreçte de yine dikkat et kendine çok ağır işler yapma kendini fazla yorma inşallah mucize haberini alicaz stres yapmamaya çalış 🥰

Benimde dün sancım vardı adet olacak gibi geçti geri bişey kalmadı yüzüm sivilcelendi ama adet oncesi illaki çıkar hafif batmalar oluyor arada kasıklarımda bakalım sonuç ne çıkacak nezaman test yapacaksın sen

Evet canım anlıyorum seni birşey kalmadı zaten bat tarihimize bence senin mucizen gelmiş gibi inşallah yaniltmaz 3 4 gün daha sabır et bu süreçte de yine dikkat et kendine çok ağır işler yapma kendini fazla yorma inşallah mucize haberini alicaz stres yapmamaya çalış 🥰
Ağır iş kesinlikle yapmıyorum
Ama bu sabah servise yetişmek için az tempolu koştum ya😓 umarım varsada birşey olmaz dimi

Benimde dün sancım vardı adet olacak gibi geçti geri bişey kalmadı yüzüm sivilcelendi ama adet oncesi illaki çıkar hafif batmalar oluyor arada kasıklarımda bakalım sonuç ne çıkacak nezaman test yapacaksın sen
Yaa benimde dün kesin adet oluyorum dedim ama gitti şimdi ara ara karnımın alt bölgesine sancılar giriyor. Vee benimde yüzümde sivilceler çıktı😂

Back