• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ile hamile kalanlar yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kaleetugcee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
68
15
8
29
Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba yardımcı olur musunuz acaba 4/4 lük pco luyum ve 1 yıldır evliyim. Normal yollardan çocuk sahibi olamadık ne yazık ki. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim 3 ay önce. Ve bugün doktorum klomen tedavisi başladı. Klomen tedavisi ile hangi aşamada hamile kalanlar oldu? Başarı yüzdesi kaçtır? Dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor

Canım merhaba bende pkoluyum 1.5 senelik evliyim SAT 11.şubat.2018 ve klomene başladım ilk ayımda hamile kaldım Allah bağışlarsa şuan hamileyim hiç dert etme o yüzden Rabbim verecekse veriyor
Allah sağlıkla kucağına versin inşallah canım. içime su serptin inanki. Duanı eksik etme

Allah sağlıkla kucağına versin inşallah canım. içime su serptin inanki. Duanı eksik etme
Bende cok baktım buralara tedavi sırasında ama doktorun verdi mi blmiyorm ama benim bebeğimin tutmasının en büyük sebebi sanırım doktorumun verdiği bir jel vardı o sana oyle bişey verdi mi

Bende cok baktım buralara tedavi sırasında ama doktorun verdi mi blmiyorm ama benim bebeğimin tutmasının en büyük sebebi sanırım doktorumun verdiği bir jel vardı o sana oyle bişey verdi mi
Hayır jel vermedi. Sadece klomen dekort verdi bide folik asit başlattı. Ne jeliydi canım

İnşallah Rabbim nasip eder. Sonuçları haberdar edelim birbirimize. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin ecmain inşaAllah ya bu ay olur ama bende hiç belirti yok benim adetim düzensiz 35 günde bir oluyorum klomen kullanan adet olur mu olmaz mı işte onu bilmiyorum

Benimde sat 12 şubat adet döngüm çok karışık bazen 35 günde bir oluyorum bazen 2 ayda 4 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı

Normalde yumurta çatlamasından 15-20 gün sonra testler doğru sonuç veriyor. Negatif çıktıysa doktoruna git canım. Adet olmanı sağlasın ki bi tedavi daha uygulayabilsin

Birde doktorum bana gebe kalırsan gel kalmazsan adet bitsin öyle gel dedi

Birde doktorum bana gebe kalırsan gel kalmazsan adet bitsin öyle gel dedi
Bende bu ay klomen kullandım.
Ayın 11 adet günümdü ama hala olmadım.
Doktor 10 gün sonra gel demişti ve ben bugün gittim. Maalesef büyük bir kist oluşmuş. Doktor öncelikle o kisti yok etmek lazım dedi. Tarlusal yazdı.
Eğer negatif sonuç aldıysan ve günün de geçiyorsa şayet, bekleme bir an önce doktora git derim:KK66:

Back