- 20 Aralık 2021
- 141
- 77
- 28
- 26
- Konu Sahibi dreampregnantsu
-
Ay inşallah allahım bu ay gösterir bize pozitifleri ya duamdasınıxBende kullandım 5 gün günde 2 defa sonrasında çatlatma iğnesi kullandım adetime 3 gün kaldı inşallah testim pozitif çıkar beni dualarınıza unutmayın..
Amin Allah CC razı olsunAy inşallah allahım bu ay gösterir bize pozitifleri ya duamdasınıx
Test yaptinmiEvet bende oldu kasik ağrım çok fazla oldu ve akıntım seffafti bir kaç gün baya bı çok fazla akintuk su gubiydi ama şuanda eski haline döndü akıntım inşallah nasip olur
Evet bu gün yaptım adetime 3 gün var ama sanki silik çıktı çizgi ..teste ama pazartesi inşallah hastaneye gidip kan vercem Allah CC izniyleTest yaptinmi
Ya benim de iki gün gecikmem var yapmaya korkuyorum testiEvet bu gün yaptım adetime 3 gün var ama sanki silik çıktı çizgi ..teste ama pazartesi inşallah hastaneye gidip kan vercem Allah CC izniyle
Bence yapmalısın ama bazen idrar testi doğru çıkmaya biliyor en doğrusu kan testiymis bende bu gün öğrendim rabbim inşallah bana ve benim gibi bebiş isteyen her anneye ğayirli evlatlar nasip eylesinYa benim de iki gün gecikmem var yapmaya korkuyorum testi
Aminnn bana daBence yapmalısın ama bazen idrar testi doğru çıkmaya biliyor en doğrusu kan testiymis bende bu gün öğrendim rabbim inşallah bana ve benim gibi bebiş isteyen her anneye ğayirli evlatlar nasip eylesin
Amin canm amin amin en kısa zamanda inşallah bu ay ikimizin de gebelik testinin pozitif çıkması nasip olur Allah CC izniyleAminnn bana da
Ayy inşallah bende birkaç gün e yaparım testi doğum günümde geliyor hediye olur banaAmin canm amin amin en kısa zamanda inşallah bu ay ikimizin de gebelik testinin pozitif çıkması nasip olur Allah CC izniyle
Hayırlısıyla inşallah canmBende bugün doktora gittim klomen yazdı bana inşallah bende gelecek ay olurum
Canım kan testti yaptırdın mı? Sanki silik var gibi amaHafif silik çıktı ama anlamadım sizce pozitif mi testim
Yarın yaptıracam inşallah ama kullandığım ilaçtan kaynaklı mi bilmiyorum 2 gün sırt ağrım çok fazla oldu ve bu gün akıntım çok karnımın alt kısmı sancı yapıyor ve mide bulantım çok fazlaCanım kan testti yaptırdın mı? Sanki silik var gibi ama
İnşallah bebiş vardır diyelim haberlerini bekliyorum yarın :) yeni mi başlamıştın sende?Yarın yaptıracam inşallah ama kullandığım ilaçtan kaynaklı mi bilmiyorum 2 gün sırt ağrım çok fazla oldu ve bu gün akıntım çok karnımın alt kısmı sancı yapıyor ve mide bulantım çok fazlasizce gebelik mi
Evet bu ay başladım klomen ilacına sonra çatlatma iğnesi vurdu doktor umarım tutmuştur Allahu Teala'nın izniyleİnşallah bebiş vardır diyelim haberlerini bekliyorum yarın :) yeni mi başlamıştın sende?
Ayyy inşallah kan tahlilinde kan değerlerim yüksek çıktığı gibi yazcam burayaİnşallah bebiş vardır diyelim haberlerini bekliyorum yarın :) yeni mi başlamıştın sende?
İnşallah vardır canımYarın yaptıracam inşallah ama kullandığım ilaçtan kaynaklı mi bilmiyorum 2 gün sırt ağrım çok fazla oldu ve bu gün akıntım çok karnımın alt kısmı sancı yapıyor ve mide bulantım çok fazlasizce gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?