- 20 Aralık 2021
- 141
- 77
- 28
- 26
- Konu Sahibi dreampregnantsu
-
İlk deneme hiç birseye dikkat etmedik doktor ne dediyse yaptık kafamdan çocuğu sildim olmayacakmis gibi girdim iliskiyeMerhaba arkadaşlar ilk kez klomen tedavisi planladık dr.umla tahmin edersiniz ki çok heyecanlıyım ve ister istemez klomene umut bağlıyorumklomen ile hamile kalan varsa kaçıncı denemede oldu, süreçle ilgili özellikle dikkat edilmeli dediğiniz şeyler var mı acaba?
Çok teşekkür ederim maşallah diyelimİlk deneme hiç birseye dikkat etmedik doktor ne dediyse yaptık kafamdan çocuğu sildim olmayacakmis gibi girdim iliskiye
Bende şuan o süreçteyim perşembe günü başladım kullanmaya ayın 20 sinde konrtole gidicem çok heycanlanıyorum yumurta durumu ne olacak diyeMerhaba arkadaşlar ilk kez klomen tedavisi planladık dr.umla tahmin edersiniz ki çok heyecanlıyım ve ister istemez klomene umut bağlıyorumklomen ile hamile kalan varsa kaçıncı denemede oldu, süreçle ilgili özellikle dikkat edilmeli dediğiniz şeyler var mı acaba?
Merabalar bende ilk denememde hamile kaldım.Merhaba arkadaşlar ilk kez klomen tedavisi planladık dr.umla tahmin edersiniz ki çok heyecanlıyım ve ister istemez klomene umut bağlıyorumklomen ile hamile kalan varsa kaçıncı denemede oldu, süreçle ilgili özellikle dikkat edilmeli dediğiniz şeyler var mı acaba?
Çok teşekkür ederim inşallah bana da nasip olurMerabalar bende ilk denememde hamile kaldım.Çok pozitiftim ben açıkçası umutluydum kendimi stresede sokmadim çok şükür rabbim nasip etti darısı sizin basiniza
Ne yaptınız merak etttiiiimmmm :)Bende şuan o süreçteyim perşembe günü başladım kullanmaya ayın 20 sinde konrtole gidicem çok heycanlanıyorum yumurta durumu ne olacak diye
Gittim canım adet başlangıcımla birlikte 12. Gündü gittiğimde 11 mm ıkı tane bırkaç tane de daha küçük yumurtalar vardı çatlama iğnesi verdi salı günü olucam ayın 24 unde 25 27 29 unda ilişki olucakNe yaptınız merak etttiiiimmmm :)
Hayırlısıyla beklediğimiz haberleri alın inşallah duamdasınızGittim canım adet başlangıcımla birlikte 12. Gündü gittiğimde 11 mm ıkı tane bırkaç tane de daha küçük yumurtalar vardı çatlama iğnesi verdi salı günü olucam ayın 24 unde 25 27 29 unda ilişki olucak
Amin canım benım teşekkür ederimHayırlısıyla beklediğimiz haberleri alın inşallah duamdasınız
Yumurtlama döneminde yumurtlamaya dair belirtiler yaşadınız mı acabaİlk deneme hiç birseye dikkat etmedik doktor ne dediyse yaptık kafamdan çocuğu sildim olmayacakmis gibi girdim iliskiye
Merhaba yumurtlama ya dair belirtilerinin var miHayırlısıyla beklediğimiz haberleri alın inşallah duamdasınız
Hayır cnm yaşamadım hiçYumurtlama döneminde yumurtlamaya dair belirtiler yaşadınız mı acaba
Bir gram olsun ne ağrı ne sizi nede belirti burda bahsedilenler hiç biri olmadıYumurtlama döneminde yumurtlamaya dair belirtiler yaşadınız mı acaba
Merhabalar ben klomeni aldığım ilk 2 gün (günde 2 tane alıyorum) çok yoğun bi kasık ağrısı ve alt karın şişkinliği yaşadım 3.4 günlerde böyle bi şikayetim kalmadı oluyorsa bile hissetmedim yarın 5. Günüm yarından sonra pazartesi kontrole gideceğim umarım gidene kadar çatlamış olmaz yumurtalarımMerhaba yumurtlama ya dair belirtilerinin var mi
Benim hiç bir belirtim yok ve bugün neredeyse 14 gün sadece iki gündür hep açım ve akıntım var beyaz ama akıntım genelde hep olur yumurtlama olmadı sanırım bendeMerhabalar ben klomeni aldığım ilk 2 gün (günde 2 tane alıyorum) çok yoğun bi kasık ağrısı ve alt karın şişkinliği yaşadım 3.4 günlerde böyle bi şikayetim kalmadı oluyorsa bile hissetmedim yarın 5. Günüm yarından sonra pazartesi kontrole gideceğim umarım gidene kadar çatlamış olmaz yumurtalarım
İlacı kullanırken çatlama ihtimali var mıMerhabalar ben klomeni aldığım ilk 2 gün (günde 2 tane alıyorum) çok yoğun bi kasık ağrısı ve alt karın şişkinliği yaşadım 3.4 günlerde böyle bi şikayetim kalmadı oluyorsa bile hissetmedim yarın 5. Günüm yarından sonra pazartesi kontrole gideceğim umarım gidene kadar çatlamış olmaz yumurtalarım
Yok ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi ya o arada diyorum çatlarsa diye :)İlacı kullanırken çatlama ihtimali var mı
İlacı aldıktan sonra doktor ultrasonda yumurtlamanızı takip etmedi miBenim hiç bir belirtim yok ve bugün neredeyse 14 gün sadece iki gündür hep açım ve akıntım var beyaz ama akıntım genelde hep olur yumurtlama olmadı sanırım bende
Bende o aradan şüpheleniyorum bugün ilaç bittikten üç gün sonra kahveyi bı akıntım oldu çünkü bı kerelikYok ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi ya o arada diyorum çatlarsa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?