- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
- Konu Sahibi dreampregnantsu
Hayır gel demedi banaİlacı aldıktan sonra doktor ultrasonda yumurtlamanızı takip etmedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır gel demedi banaİlacı aldıktan sonra doktor ultrasonda yumurtlamanızı takip etmedi mi
O arayı mutlaka değerlendireyim diyorum ben kontrole kadar ne olur ne olmaz :)) inşallah olmuştur sizin de :)Bende o aradan şüpheleniyorum bugün ilaç bittikten üç gün sonra kahveyi bı akıntım oldu çünkü bı kerelik
Allah allah bildiğim kadarıyla gidip baktırmanız hatta boyutuna göre gerekirse çatlama iğnesi yazması gerek.. bence bu ay olmazsa (ki innnşallah olmuştur gerek kalmaz) gelecek ay yumurta takibi ile devam edeceğinizi söyleyin doktora bu şekilde allah korusun kist yapabilir ilaç sizde çatlama kontrolü yapılmazsaHayır gel demedi bana
Valla ben olur ne olmaz diye o günlerde boş geçirmedim ama hiç bir belirtim yok yani normalde kasiklarimin ve gogsumun ağrıması lazım bu ay yokO arayı mutlaka değerlendireyim diyorum ben kontrole kadar ne olur ne olmaz :)) inşallah olmuştur sizin de :)
İnşallah vardır bebişşşValla ben olur ne olmaz diye o günlerde boş geçirmedim ama hiç bir belirtim yok yani normalde kasiklarimin ve gogsumun ağrıması lazım bu ay yok
Doktor a gittiniz miİnşallah vardır bebişşş
Amin inşallah günde kaç kez kullanacaksinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Benim de yumurtalıkları da kist var demişti drum. Kist için ilaç kullandım. 1 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık . Daha sonra kasık ağrısıyla dra gitmiştim . Şimdi kist yok ama pko başlangıcı var ama henüz ilaç kullanmaya gerek yok dedi . Klomene başlıyacağım bu ay . Adetin 5. Günü başla 5 gün kullan daha sonra gel kontrol edelim dedi bakalım sonuç ne olacak . Bende çok araştırıyorum böyle şeyleri . Psikolojik galiba bilmiyorum . Neyse çok uzun yazdım sıkmayayım sizleri de . İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın .
Amin inşallah günde kaç kez kullanacaksin
Canım benim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım 4 tane yumurta oldu bende hatta daha fazla da olgun olan 4 tane.. henüz tutacak mı bilmiyorum ama bende en azından yumurtlama konusunda işe yaradı klomen.. bir de klomen kullandığım hafta ve sonrasındaki hafta çok incir tükettim bildiğimiz kuru incir kahvenin yanına çikolata niyetine yedim canım tatlı çektikçe yedim etkiisi oldu mu bilmiyorum onun denk gelmiş de olabilir ama doktor çok güzel yumurtalar büyümüş falan dedi.. inşallah klomen sana da bana da uğurlu gelsinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum . Benim de yumurtalıkları da kist var demişti drum. Kist için ilaç kullandım. 1 senelik evliyim eşimle hiç korunmadık . Daha sonra kasık ağrısıyla dra gitmiştim . Şimdi kist yok ama pko başlangıcı var ama henüz ilaç kullanmaya gerek yok dedi . Klomene başlıyacağım bu ay . Adetin 5. Günü başla 5 gün kullan daha sonra gel kontrol edelim dedi bakalım sonuç ne olacak . Bende çok araştırıyorum böyle şeyleri . Psikolojik galiba bilmiyorum . Neyse çok uzun yazdım sıkmayayım sizleri de . İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın .
İnşallah canım. Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım benim ben de bu ay ilk kez klomen kullandım 4 tane yumurta oldu bende hatta daha fazla da olgun olan 4 tane.. henüz tutacak mı bilmiyorum ama bende en azından yumurtlama konusunda işe yaradı klomen.. bir de klomen kullandığım hafta ve sonrasındaki hafta çok incir tükettim bildiğimiz kuru incir kahvenin yanına çikolata niyetine yedim canım tatlı çektikçe yedim etkiisi oldu mu bilmiyorum onun denk gelmiş de olabilir ama doktor çok güzel yumurtalar büyümüş falan dedi.. inşallah klomen sana da bana da uğurlu gelsin
Amin inşallah günde kaç kez kullanacak
1 dedi doktorum ama ben henüz başlamadım adet olmadığım için . Başladığım zaman yazarım buraya 18 inde adet tarihim hatırlatın unutursamAmin inşallah günde kaç kez kullanacaksin
Amin inşallah günde kaç kez kullanacaksin
Tamam canim1 dedi doktorum ama ben henüz başlamadım adet olmadığım için . Başladığım zaman yazarım buraya 18 inde adet tarihim hatırlatın unutursam
Ne yaptın canım varmı sende bi gelişmeKızlarrr ne yaptınız kızlarrr aktif olan varsa azcık sohbet edelim yaaaa beklemek çok zor :)))
Kuzum bugün 9. Gün pozitif ama iğne etkisi büyük ihtimalle bekliyorum 14. GünüNe yaptın canım varmı sende bi gelişme
İnşallah vardır canım bekle bakalım bi kaç gün dahaKuzum bugün 9. Gün pozitif ama iğne etkisi büyük ihtimalle bekliyorum 14. Günü
Bende kullandım 5 gün günde 2 defa sonrasında çatlatma iğnesi kullandım adetime 3 gün kaldı inşallah testim pozitif çıkar beni dualarınıza unutmayın..Merhaba arkadaşlar ilk kez klomen tedavisi planladık dr.umla tahmin edersiniz ki çok heyecanlıyım ve ister istemez klomene umut bağlıyorumklomen ile hamile kalan varsa kaçıncı denemede oldu, süreçle ilgili özellikle dikkat edilmeli dediğiniz şeyler var mı acaba?
Evet bende oldu kasik ağrım çok fazla oldu ve akıntım seffafti bir kaç gün baya bı çok fazla akintuk su gubiydi ama şuanda eski haline döndü akıntım inşallah nasip olurMerhaba yumurtlama ya dair belirtilerinin var mi