• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+İğne Kullananlar..

Kızlar merhaba;

Klomen ve çatlatm iğnesi adette gecikme yapar mı? NEredeyse 1 hafta gecikti..

Bende gecen ay ilk kullandim igneden sonra 19.gun hasta oldum.Ama ben kan testi falan yaptirdim gebelik yoktu.Doktoruma sorfum neden boyle geciktigini bunyeden bunyeye degisebilir dedi.Kendin evde test yaptinmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gecen ay ilk kullandim igneden sonra 19.gun hasta oldum.Ama ben kan testi falan yaptirdim gebelik yoktu.Doktoruma sorfum neden boyle geciktigini bunyeden bunyeye degisebilir dedi.Kendin evde test yaptinmi?

Evde yaptım canım geçen cuma negatifti.. Pazar gecesi çok çok az kan gelmişti ama devamı gelmedi.. Kan verdim öğleden sonra alıcam inşallah hamileyimdir kötü bişi yoktur :5::5:

Evde yaptım canım geçen cuma negatifti.. Pazar gecesi çok çok az kan gelmişti ama devamı gelmedi.. Kan verdim öğleden sonra alıcam inşallah hamileyimdir kötü bişi yoktur :5::5:

Inşallah..Güzel haberlerini bekliyorum canım..

kendimi bildim bileli düzenli adet görmedim pco hastasıyım 2,5 yıllık evliym ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum klomen kullandım yumurta gelişmeynce doktor iğneye geçti şuan menegon kullanıyorum bakalım bu ay nolcak yine hüsranlamı sonuçlancak tedavim inş.emeğimiz boşa çıkmaz

kendimi bildim bileli düzenli adet görmedim pco hastasıyım 2,5 yıllık evliym ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum klomen kullandım yumurta gelişmeynce doktor iğneye geçti şuan menegon kullanıyorum bakalım bu ay nolcak yine hüsranlamı sonuçlancak tedavim inş.emeğimiz boşa çıkmaz
Rabbim kucağimizi bos bırakmasın bende 2 senelik evliyim canmm

banada doktorum bu ayda klomenle olmazsa dıer aya ıgneye gecıcegını söyledı hıc 3 ay bekleyelım demedı benmde bu ay klomende 3.ayım . . Bak sana sunu söylım ıgneler cok pahalı ona verecegıne tüp bebege ver derm paranı .. Dusunsene 400 500 cıvarı ıgne ye ucret odeyeceksn tup bebek olsada 1500 tl cıvarı ıgne ucretı bana kalırsa tüp bebek daha mantıklı ertrafımda böyle sorun yasayan tup bebek yapan onlarca kısı var hepsının bana dedıgı bubu bak etrafımda yakınlarımda 3 4 sene bebegı olmayan heryolu deneyenler ılık tup bebek denemesınde bebeklerı oldu bende tup bebek dusunuyorm bu aydan sonra hayırlısı sımdıden arastırıyorm

canım 1500 2000 nasıl olcak canım özelde tüp bebek hakında bilgi almak istiyorum aslında bana yardımcı olursan sevinirim 9000 milyar civarı biliyorum umarım bana yardımın dokunurda berarber yaparız :52: Tüp bebek allah isteyen herkese nasip etsin ....

Kızlar kan değerim 62,6 çıktı :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::9::9::9::9:

Maşallah..Çok sevindim canım..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Belirtin oldumu hiç nasil anladın?Darısı bizlere olsun hayırlısıyla..

inşallah canım.. bende klomen kullandım dün gittim doktora sol yumustam buyukmus catla iğnesi oldum cuma günü tekrar gidecem bakacak inşllah bizde hamile oldugumuzu öğreniiriz...:49:

selaam ben de klomen kullandım ilk defa bu ay. reglimden itibaren bugün 14-15. günüm. 13. gün gittiğimde 13-14 mm iki tane vardı. 16.gün tekrar çaardı inş. büyümüştür ve çatlatırız. klomene rağmen bukadar geç oluşmasında tuhaflık yokmu? ilaçsız da yumurtam oluşuyodu, ama geç gelişiyodu. 20-21. gün çatlıyodu. doktor da süreci hızlandırmak için klomen verdi. ama çoğu kişinin 14. gün çatlarken benim 13. gün 13-14 mmler. :(

selaam ben de klomen kullandım ilk defa bu ay. reglimden itibaren bugün 14-15. günüm. 13. gün gittiğimde 13-14 mm iki tane vardı. 16.gün tekrar çaardı inş. büyümüştür ve çatlatırız. klomene rağmen bukadar geç oluşmasında tuhaflık yokmu? ilaçsız da yumurtam oluşuyodu, ama geç gelişiyodu. 20-21. gün çatlıyodu. doktor da süreci hızlandırmak için klomen verdi. ama çoğu kişinin 14. gün çatlarken benim 13. gün 13-14 mmler. :(

dogru demek kı bu ay sende ilaçın etkisi fazla olmamıss... doktorun ne dıyorrr peki

Son düzenleme:
dogru demek kı bu ay sende ilaçın etkisi fazla olmamıss... doktorun ne dıyorrr peki

doktorum perşembe yani yarın tekrar çaardı. gelişmiş mi diye bakçak. yarın 15-16. günüm olcak. eğer yarın çatlama boyutuna geldiyse ne ala. ama gelmediyse nolcak ben de bilmiyorum:44: benim zaten normalde de yumurtam gelişiyodu yani, sadece geç gelişip büyüyodu. eğer yarın çatlama boyutunda olursa ilaçla 4-5 gün erkene gelmiş olcak yumurtlamam bu da benim için yeterli bi süre. çünkü ben geç yumurtlayıp yumurtlamadan sonra 10. gün regl oluyodumki normalde 14. gün olması lazım. yani bana bi 4 gün lazımdı:))

doktorum perşembe yani yarın tekrar çaardı. gelişmiş mi diye bakçak. yarın 15-16. günüm olcak. eğer yarın çatlama boyutuna geldiyse ne ala. ama gelmediyse nolcak ben de bilmiyorum:44: benim zaten normalde de yumurtam gelişiyodu yani, sadece geç gelişip büyüyodu. eğer yarın çatlama boyutunda olursa ilaçla 4-5 gün erkene gelmiş olcak yumurtlamam bu da benim için yeterli bi süre. çünkü ben geç yumurtlayıp yumurtlamadan sonra 10. gün regl oluyodumki normalde 14. gün olması lazım. yani bana bi 4 gün lazımdı:))
olmazsa eğer dıger ay denıyecektır doktorlar genelde oyle yapıyorlarmış..ilk ayda başarı oranı düşükmüş olmayada bilir demişti doktor bana yumurtan gelişsede çatlama iğneyı vursanda..
dün doktor bana dediği ssağ yumurtam 12 mm oldugu ıcın onunla bişey olmaz demıstı sol yumurtam 20 mm olmustu dun catlma iğnemi oldum..
bu arada agrın felan oluyormu ve akıntın var mı doktora sormustum bunlar varsa gelişiyor demekmiş... inşllah olumlu sonuc alırsın canım

Son düzenleme:
olmazsa eğer dıger ay denıyecektır doktor genelde oyle yapıyorlarmış..ilk ayda başarı oranı düşükmüş olmayada bilir demişti doktor bana yumurtan gelişsede çatlama iğneyı vursanda..
benim doktor bana dediği ssağ yumurtam 12 mm oldugu ıcın onunla bişey olmaz demıstı sol yumurtam 20 mm olmustu dun catlma iğnemi oldum..
bu arada agrın felan oluyormu ve akıntın var mı doktora sormustum bunlar varsa gelişiyor demekmiş... inşllah olumlu sonuc alırsın canım

dünden beri oturup kalktıkça, bi baskı gibi bişiler oluyo kasıklarımda. akıntım henüz belirti sayılcak derecede yok. kaçıncı gününde oldun iğneni.
ben de gelişeceğine inanıyorum yumurtalarımın ama, geç olması canımı sıkıyo sadece. çünkü geç yumurtlayıp adetim de geç olmuyo. 20.gün yumurtlayıp 30. gün regl oluyorum. 10 günde bebecik nasıl tutunsun. 14 gün lazım bana yumurtlamadan sonra:))

dünden beri oturup kalktıkça, bi baskı gibi bişiler oluyo kasıklarımda. akıntım henüz belirti sayılcak derecede yok. kaçıncı gününde oldun iğneni.
ben de gelişeceğine inanıyorum yumurtalarımın ama, geç olması canımı sıkıyo sadece. çünkü geç yumurtlayıp adetim de geç olmuyo. 20.gün yumurtlayıp 30. gün regl oluyorum. 10 günde bebecik nasıl tutunsun. 14 gün lazım bana yumurtlamadan sonra:))
13. günümde oldum yani dünn oldum.. bende aynısı baskıı gibi bişy ve ara ara agrı gırıyordu..

Back