inşllah canım yaahayırlısı ozaman umarım bebişin sana tutunur. güzel haberi verirsin bize. arkandandan da ben veririm belki :)) kutlarız burda birlikte.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşllah canım yaahayırlısı ozaman umarım bebişin sana tutunur. güzel haberi verirsin bize. arkandandan da ben veririm belki :)) kutlarız burda birlikte.
Dedim sana ve çıktı maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Pko muydun sende tatlımKızlar kan değerim 62,6 çıktı
Çok sağol canımm çok teşekkür ederimm..Dedim sana ve çıktı maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Pko muydun sende tatlım
İnşallah onu da görürsün sağlıkla annesiÇok sağol canımm çok teşekkür ederimm..
yok canım normaldi herşey dr un dediğine göre... Ama 1 yıldır olmayınca klomen ve çatlatma deniyelim dedi
Çok şükür hayırlısıyla keseyide görsem
Selam Kizlar, ben bisey sormak istiyorum bugün iğneyi vurulali 19. Günüm hala adet olnadim ve bugün kan testi yaptirdim negatif cikti. İğne vurulmamiza rağmen yumurtalarimizin geç catlayip geç döllenme ihtimali olabilir mi?
Bence olabilir,cunku igne vurlmasina ragmen yumurtasi catlamayan bile oluyomus. Ama kucuk bi ihtimal tabi canim. Bence sen doktora gorun. O bi bakip fikir verebilir. Degerin kac cikti
Selam Kizlar, ben bisey sormak istiyorum bugün iğneyi vurulali 19. Günüm hala adet olnadim ve bugün kan testi yaptirdim negatif cikti. İğne vurulmamiza rağmen yumurtalarimizin geç catlayip geç döllenme ihtimali olabilir mi?
Canım bende geçen ay 19.günde olmuştum.Doktoruma sorduğumda bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir dedi.ihtimallerden biride geç döllenme olabilir tabi doktora git bakalım ne diycek bizimlede paylasırsan sevınırım..Hayırlısı olur inşallah hakkında..Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Dua ediyorum bolca herkese..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi vurulacam senin bu kaçıncı vuruluşunGünayyyydddıııınnnnlllaaaaarrrr herkeseeeeee Amin canım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıcakla bebişler nasip nasip eder. bende cmtesi kadar beklicem. Regli olsam da olmasam da dr a gidicem.
Kızlar kan değerim 62,6 çıktı
canım bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi vurulacam senin bu kaçıncı vuruluşun
ya benim klomeni 2. kullanışım çatlatma iğnesi ilk olacak...sende problem var mı canım yoksa doktor kontrolü olsun diye mi verdiGünaydın canım, bu ay 2. oldu canım.
ya benim klomeni 2. kullanışım çatlatma iğnesi ilk olacak...sende problem var mı canım yoksa doktor kontrolü olsun diye mi verdi
mrb bende yaklaşık 2,5 yıldır uğrağıyorum korunmamamıza rağmen olmuyo bebişimiz klomene cvp vermiyo vücudum pco hastasıym ben iğne kullanıyorum şuanda buseferde yumurtalar gelişmiyo bakalım nolcak Allah kimsenin kucağını boş çevirmesin inş.emeklerimizin karşılığını alırız busefer çok yıpratıcı bir süreç gerçekten
canım bende ilk korunmayı bırakmadan gittiğimde kontrole hiç bişey yoktu. ben düzenli olarakta her sene giderim kontrole. sonra bende ocak ayında 8 gün gecikti ve adetim 3 gün sürdü. normalde 5-6 gün sürer. şubatta olmadım martta da az az koyu renli yaklaşık 10 gün kanamam oldu dr a gittim pco oluşmuş dedi. nisan ayında klomene başladık bebek istediğimiz için. iğne vuruldum ama gebelik olmadı. bu ayda klomen+iğne oldum ama hala ne adet oldum ne de bebek var. bekliyorum işte canım.
canım sen tekrar gitsene doktora adetin de gelmemiş en azından bir çözüm yolu arar...bende de şimdiye kadar bişi çıkmamıştı ama nisanda düşük yaptım doktor pco oluşmuş dedi ama hamileliği engelleyecek derecede değil dedi bakalım klomenle ilk seferde hamile kaldım şimdi nasıl olacakj rabbim şifa versin bizlere