5.GÜNÜ KLOMENE BAŞLADIM TEKRAR UMUTLAR BU AYA ARTIKAYNI ŞEYLERİ HER AY YASAMAK HER YENİ UMUTLANMAK BUNA ŞÜKÜR .Bu arada kızlar doktor bana istersen iğneye gecelim dedi sonucta gecte 0lsa yumurtalıgım gelişiyor iğne cok kilo yaparmıs zaten aldım kilo bu yuzden ıgne ıstemedım tekrar klomene devam iğne kullananlar klomenden fayda göremeyenler dimi
Arkadaşlar yumurta catlamadan mi ilişki yoksa catladiktan sonraki ilişki mi daha önemli. Benim kafam karıştı 1mayisti adet tarihim yumurta sanırım yeni oluşuyor hissediyorum.ama önemli olan patladıktan sonraki günler mi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canim yumurtanın catlamasi lazimki döllenme olsun.Klomenmi kullaniyorsun sende?
Canım ilk kez gecen ay kullandım klomen hatta benim ilacının adi serophone o da klomen gibi adi farklı sadece.ama bu ay rahim film (hsg)Çektirdiğim için ilclac veremedi doktor.bakalım ilaçsız denicem.adetinin 12.günü bugün
O yüzden sormuştum ilişkiyi.daha vakti var dimi
selam kızlar bende klomen iğne vurulmuştum ama olmayınca umudumu kaybettim bidaha denemedim şimdi tekrar gitsem mi soğan kürümü uygulasam kararsızım çok zor ya her ay umutla bekleyip hüsrana uğramak
Niye umudunu kaybediosun canım. Burda hepimiz aynı durumdayız.Pco icinse sogan kuru ben denedim bir ise yaramadi.Benim 2.ayım klomenle bakalim nasip.Sende biran once basla canim.Biz elimizden geleni yapalim Rabbim verir hayirlisiyla..
benim pko değil yumurta tembelliği yapan küçük kistler varmış canım bu ay bacağım için doktora gidicem emara gireceğim için bu ay korunup bidahaki ay tekrar gidicem doktora ama bu sefer klomen değil femera isticem
Geçmiş olsun canım.Bidahaki aya inşallah..peki senin bu dedigin femera ,klomenden dahami iyi?ve ayni isimi goruyor?
kızlar bende klomen + çatlatma iğnesi oldum.5nisanda çatlatma iğnemi oldum.merakla bekliyorum.bakalım bebiş gelcek mi
canım klomende daha iyi olduğunu duydum arkadaş tek yumurtalıkla gebe kaldı femara kullandı daha önce meme kanserleri kullanıyormuş yumurtalıkları çok fazla geliştirdiği ortaya çıkınca bebek tedavisi için kullanılmaya başlanmış
daha beklemedeyim canım bugün 10.gün ama korkuyorum testten
senin kaçıncı gün canımhyrlısı cnm ıns hamısssızdır bnde beklıom :)))
senin kaçıncı gün canım
daha beklemedeyim canım bugün 10.gün ama korkuyorum testten
benım 25ınde olmam laızm son 10 gun kaldı ıns olmam
benım 25ınde olmam laızm son 10 gun kaldı ıns olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?