- 18 Mart 2013
- 3.099
- 15
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.721
Ooo hadi hayırlı olsun kaç çıktı :))))Kızlarrrr
Sonuç pozıtıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo hadi hayırlı olsun kaç çıktı :))))Kızlarrrr
Sonuç pozıtıf
Cok iyiiiii.Allahima sukurler olsunnnn20. 21
Can'ım rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallahCok iyiiiii.Allahima sukurler olsunnnn
Elif sende de ne his varmış tam kanda belli olacağı gün tahlil yaptın:)20. 21
Insallah Can'ım çok şükür. Sırayla sabrımızın meyvelerını toplarız ınsallahOlley be Kizimla topiğe Uğur getirdik .sırayla çook güzel haberler alıyoruz sıra Güldenizde
Ayy insallah sedam yaaaOlley be Kizimla topiğe Uğur getirdik .sırayla çook güzel haberler alıyoruz sıra Güldenizde
Amiiin canim.benimCan'ım rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallah
KıZ uyuyamadım olmaz ya dedım. Zaten alıştığım şey negatıf dedım ne bıleyım yaElif sende de ne his varmış tam kanda belli olacağı gün tahlil yaptın:)
Çok iyi yaptın çifte bayram yaptırdın:)KıZ uyuyamadım olmaz ya dedım. Zaten alıştığım şey negatıf dedım ne bıleyım ya
Denize mesaj attimmmmKıZ uyuyamadım olmaz ya dedım. Zaten alıştığım şey negatıf dedım ne bıleyım ya
Can'ım sıra sende ınsallah su mübarek cuma saatı hurmetıne ınsallah sende benım gıbı sevınırsın. Sende bızı Mutlu edersın ınsallahAmiiin canim.benim
Super bende yrn kan vericem.hastane sorun çıkardı miKıZ uyuyamadım olmaz ya dedım. Zaten alıştığım şey negatıf dedım ne bıleyım ya
Hem. De Nasıl bır bayram Can'ım.Çok iyi yaptın çifte bayram yaptırdın:)
Evettt bayramin bayram ola demistim sukurler olsunnÇok iyi yaptın çifte bayram yaptırdın:)
Iyı yapmışın oda benden haber beklıyordu. SagolDenize mesaj attimmmm
Yok çıkarmadı . Acılde kımse yoktu zaten.Super bende yrn kan vericem.hastane sorun çıkardı mi
Aynen öyle herşeyin bir vakti senin yavrununda şimdiye nasibi varmış çok zor beklemek ama tek şey sabır allahtan hiçbir zaman Ümit kesilmezInsallah Can'ım çok şükür. Sırayla sabrımızın meyvelerını toplarız ınsallah