- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.701
Ayyy heycanlandimmm15 dk kadar sonra. Acıle geldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy heycanlandimmm15 dk kadar sonra. Acıle geldım.
Hayırlı olsun çok sevindim Allah kesesini görmeyi kalp atışını duymayı sonrada kucağına almayı nasip etsin stresli günler seni bekliyor :)Ayinn15iydi transfer.bgn 10.gundu. 2tane 3.gun embriyosu konuldu. Predictor un erken testi ile ogrendim.sabahtan beri salak gibi dolaniyorum yuzumde şaşkin bi ifade. Alllahim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Ana Elif hangi ara gittin kan verdin :) hadi hayırlısı15 dk kadar sonra. Acıle geldım.
Kız gecenın 3 ünde sabahı bekleyemeden evdekı testı yapmışım benAna Elif hangi ara gittin kan verdin :) hadi hayırlısı
Parmağımda tırnak kalmadıAyyy heycanlandimmm
Bende cok heycanloyimmmParmağımda tırnak kalmadı
Doğru ya sen onu gece yapmıştın :) Ben korkudan cubuk test yapmamistim :) ugursuz şey yanlışda olda bir kez bile çift çıkmazmıydı yaKız gecenın 3 ünde sabahı bekleyemeden evdekı testı yapmışım ben
Erken gebelık testı arattım gecenın bır yarısı benımkıne. Bulamayınca elımde olan normal testı yaptım. 3 te gece. Bırde baktım yarım cızgı . Gözüme uyku gırmedı vallahDoğru ya sen onu gece yapmıştın :) Ben korkudan cubuk test yapmamistim :) ugursuz şey yanlışda olda bir kez bile çift çıkmazmıydı ya
Insallah simdi pozitifi gorursun kaptaaanErken gebelık testı arattım gecenın bır yarısı benımkıne. Bulamayınca elımde olan normal testı yaptım. 3 te gece. Bırde baktım yarım cızgı . Gözüme uyku gırmedı vallah
Yaaaaa hadi inşallah korkuyorum şıanÇıkmış sonuç esım almaya gıttı ıkıncı kata. Ayyy olecem
Ayy yemin ederim kalp atisim hizlandiiiÇıkmış sonuç esım almaya gıttı ıkıncı kata. Ayyy olecem
:)Ayy yemin ederim kalp atisim hizlandiii
Coook heycanliiii
Aynen öyle bu heyecanı yaşamayalı uzun Zaman olmuşCoook heycanliiii
Ayyyy sukurler olsunnnn kac ciktiiiKızlarrrr
Sonuç pozıtıf