- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 35
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.261
E canm daha ne istiyon yumurtann büyümesi demek kesin hamile kalan demek değil ki en azından aşılama bir kademe bir umut hem asilamann normal iliski ile gebe kalmadan bi farkı yok asilamada klomen yada iğne ilen büyütülen yumurtann çatlatmak iğnesi ile catlatilip 36 saat içinde edinen alınan sperm orneklernn yıkanması sonucu en sağlıklı spermlerin bir çeşit şırınga ile içeri yumurtalıklara yakınyere enjekte edilmesi yine sperm kendisi yumurtayı bulup dolleyecek hem o an asilamada gebe kalacan diye bi durumbyok asılmadan sonra gün aşırı ilişki oneriyrlar o zamanda kalablrsn canm benm sana tavsiye bekleme klomen iç iç nereye kadar sonuçta bosyere horman aliyorsun asilamalarini dene olmuyorsa tüp bebeğe geç allh yardmcn Olsn canm rabbm büyük ol dedgnde olcak zaten biz bi vesile ariyrzBen sadece birkere kullandim yumurtam oldu cuma gunu tekrar gidicem hastaneye ama kafama takilan ben bir kere kullanmam ragmen doktorumun bana bu ay hamile kalmassan onumuzdeki ay asilama yapicam demesi dogrumu sizce