- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 35
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.601
Canim ben sali günü gidiyom Nuvit hocaya bakalım ilaç yazacak sanrm sen 26 da gittiğinde gebelik varmi yokmu diyemi bakacakCanim ne yaptin senden haber bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben sali günü gidiyom Nuvit hocaya bakalım ilaç yazacak sanrm sen 26 da gittiğinde gebelik varmi yokmu diyemi bakacakCanim ne yaptin senden haber bekliyorum
Insallah cnm yok.vurulmadim.hayirlisii...sen yarin mi gideceksinCanim inşallah pozitif cikar bu arada catlatma iğnesi vuruldnmuydu sen
Evet canim yarin gidecegimInsallah cnm yok.vurulmadim.hayirlisii...sen yarin mi gideceksin
Haber ver banadaEvet canim yarin gidecegim
Ne yaptin cnmEvet canim yarin gidecegim
Bence kesinlikle kullan pihtilasmadan dolayi bebegini kaybeden cookKizlar bugun doktora gittim 5 haftalikmis haftaya bi daha gidicem bebis gorunmedi kucuk oldugu icin yalniz doktorum bana aspirin verdi kani sulandirmak icin komsularimda kullanma diyo kafami karistirdi doktora da sormadim sakincali olsa vermez dimi
Bence kesinlikle kullan pihtilasmadan dolayi bebegini kaybeden cook
Cok var cnm.doktordan daha mi iyi bilecekler .gerek gormese vermezdiKullanma diyince kafam karisti pek bilgim yok ilk defa duydum bide aspirin kullanan yok cevremde
Kesinlkle kullan canim herkes kullaniyo kan pihtilasmasi varsa bebegn olur yada düşerKullanma diyince kafam karisti pek bilgim yok ilk defa duydum bide aspirin kullanan yok cevremde
Canim klomen verdi başladık bugün sen ne yaptinCok var cnm.doktordan daha mi iyi bilecekler .gerek gormese vermezdi
Ultrasona girdinmi?hormonlar nasil cikti?e2Canim klomen verdi başladık bugün sen ne yaptin
Canim bakildimi gebeligemuhammedgebeliğe st: 39625283 .!.:Ultrasona girdinmi?hormonlar nasil cikti?e2
Cnm benim e2 seninkindende dusuktu 30 mu 40 mi ne oyle bir seydi.yarin gidecem canim.ama dun test yaptim negatiffCanim bakildimi gebelige
Canim idrara cok guvenme belli olmaz geç cikablr hayirlisiyla vardır insallhCnm benim e2 seninkindende dusuktu 30 mu 40 mi ne oyle bir seydi.yarin gidecem canim.ama dun test yaptim negatiff
Hayirlisi cnm.yarin ogrencem bakalim..Canim idrara cok guvenme belli olmaz geç cikablr hayirlisiyla vardır insallh
Hayirli cumalar canim ne yaptin hadi inşallah bu mübarek günde güzel sonuçlar alirsnHayirlisi cnm.yarin ogrencem bakalim..