- 8 Aralık 2014
- 216
- 54
- 37
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.081
Günaydın arkadaslar size kötü haberim var azonce hastalandim ( napalim bunda da vardir bi hayir cok uzgunum 4 gun gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaslar size kötü haberim var azonce hastalandim ( napalim bunda da vardir bi hayir cok uzgunum 4 gun gecikti
Allah hayirlisini versin hep psikolojik bunlar. Bundan sonraki aya inşallah
Canım benm ya senin yerine ben yaşadım o psikolojiyi hayırlısı olsun bidahaki ay inşallahBiliyordum zaten hic bir belirtisi yoktu ama gecikince insan yinede azda olsa umutlaniyor kismet işte. Bende pogaca yaptim oturup yerim artik bu psikolojiyle :)
Canım benm ya senin yerine ben yaşadım o psikolojiyi hayırlısı olsun bidahaki ay inşallah
Alenay aşılama şartı varmış tüp bebek için ben çözemedim şimdi aşılama olmadan tüp bebek yapmıolarmış ??
Ben tam 50 gün adet olmadım. Kesin hamileyim gözüyle bakıyordum. İyice moda girmiştim. İki kere kan verdim negatif çıktı ama ısrarla inanmadım. 50. gün adet oldum. Hiç kendimi o kadar çaresiz hissetmemiştim.Biliyordum zaten hic bir belirtisi yoktu ama gecikince insan yinede azda olsa umutlaniyor kismet işte. Bende pogaca yaptim oturup yerim artik bu psikolojiyle :)
Ben tam 50 gün adet olmadım. Kesin hamileyim gözüyle bakıyordum. İyice moda girmiştim. İki kere kan verdim negatif çıktı ama ısrarla inanmadım. 50. gün adet oldum. Hiç kendimi o kadar çaresiz hissetmemiştim.
Biliyordum zaten hic bir belirtisi yoktu ama gecikince insan yinede azda olsa umutlaniyor kismet işte. Bende pogaca yaptim oturup yerim artik bu psikolojiyle :)
Kizlar adet oldum. Simdi adetin besinci gunu doktor yolu gözüktü.
slm kızlar nezamdır girmiodum nebilim geçen ay klomen kullandım cvp vermedi yine yumurtalar iğneye başlıycam 6 defa klomen kullandım sadace 1 defa büyüdü yumurtlama proplemim var acaba anlamadım ya kızlar cvp verirseniz sevinirim
Bu seneden hayir yok hicbirimize 2015 ins iyi gelecek :) gecmis olsun cnm ya ben yarin gidicem doktorla gorustum
slm kızlar nezamdır girmiodum nebilim geçen ay klomen kullandım cvp vermedi yine yumurtalar iğneye başlıycam 6 defa klomen kullandım sadace 1 defa büyüdü yumurtlama proplemim var acaba anlamadım ya kızlar cvp verirseniz sevinirim
Erken değil mi canim gitmek için bana besinci gün gel demişti. Evet bereketi ugramadi bize nasibimizi alamadik
Klomen le yumurtalar buyumuyor mu
Ooohh afiyet olsun ben de bugun gündeydim arkadasların bebekleri vardı cok içerledim resmen sabır sınavı yani bu yaşadıklarım Nası bi kısmetim var bilsem..ama ben cok sabırsızım bunun daha kısa yolu yokmu yaa daha aşılamaya bile gecmedim tüp bebek hemen yapsalar yaparım yanii :)Biliyordum zaten hic bir belirtisi yoktu ama gecikince insan yinede azda olsa umutlaniyor kismet işte. Bende pogaca yaptim oturup yerim artik bu psikolojiyle :)
Ooohh afiyet olsun ben de bugun gündeydim arkadasların bebekleri vardı cok içerledim resmen sabır sınavı yani bu yaşadıklarım Nası bi kısmetim var bilsem..ama ben cok sabırsızım bunun daha kısa yolu yokmu yaa daha aşılamaya bile gecmedim tüp bebek hemen yapsalar yaparım yanii :)