- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #4.241
hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH tamamına erdirsin darısı bizim başımıza
Sen ne durumdasn cnm?tahlil yaptn mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı uğurlu olsun canım ALLAH tamamına erdirsin darısı bizim başımıza
30Agustos zafer bayramında
çooook acayibim tatlım testi aldım cesaretim yok duruyor sabah yapayım dedim ama hala gelen giden yok bakalım inşallah vardır mercimekSen ne durumdasn cnm?tahlil yaptn mi
vay iki zafer birden kutlamışsınız bende 09.09.2012 de evlendim. millet dalga geçiyodu bari şu dokuzları tamamla öle evlen diyolardı yani 2019 da evlenmemei istiyorlardı
çooook acayibim tatlım testi aldım cesaretim yok duruyor sabah yapayım dedim ama hala gelen giden yok bakalım inşallah vardır mercimek
Evet aynen öyle oldu seninde güzelms tarih.aramizda 10gün var
kız bacikom cesaret edemiyorum yarında olsun gelmezse bişeyler yapcam eşimde yap diyor ama morelimi bozmayım akşam uyuyamam ..zaten kaç gündür diş ağrısından uyuyamadım geberdimYa yapsanaa a aa a
kız bacikom cesaret edemiyorum yarında olsun gelmezse bişeyler yapcam eşimde yap diyor ama morelimi bozmayım akşam uyuyamam ..zaten kaç gündür diş ağrısından uyuyamadım geberdim
sabah yapayım ozaman olmamıKiz varsa cikar ki.korkma bence cünkü eninde snunda ögrenceksin
Gamze yap cnm bugun bereketli bi gunn
yattım kalktım yıne bır hamıle :) yasasınnnnnnnnnnn. cok sevındım canım adına masallah dıyeyım. rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah. bugun cok kötu bır gun gecırdım. bu haber ıyı geldı...
amiin işallah saol cok tesekkur ederım allah butun ısteyen guzel yureklı anne adaylarımıza nasip etsinn
heyooooo tebrık ederım senın satın kaçtı ? aynımıyız bakalım
yattım kalktım yıne bır hamıle :) yasasınnnnnnnnnnn. cok sevındım canım adına masallah dıyeyım. rabbım bızlerede nasıp etsın ınsallah. bugun cok kötu bır gun gecırdım. bu haber ıyı geldı...