- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.801
bende de aynısı oldu..sabah 6 buçukta uyandım ve durum aynı.. anlamadığım şeyse karın ağrım da gitti,allah allaah..
kanda baktır canım....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de aynısı oldu..sabah 6 buçukta uyandım ve durum aynı.. anlamadığım şeyse karın ağrım da gitti,allah allaah..
Günaydın kızlar. . .benim bugün adt günüm az önce akıntının rengi dgşmeye bşladı pembelesti olmaya bşladm.benim genelde öyle olur gün ıcerişnde çogalmaya bşlar
seninle benim adetimin gününde olacağı tuttu bu ay heralde güldenizcim üzülme diycem ama boş biliyorum inşallah en yakın zamanda olur bebeklerimiz
Günaydın kızlar. . .benim bugün adt günüm az önce akıntının rengi dgşmeye bşladı pembelesti olmaya bşladm.benim genelde öyle olur gün ıcerişnde çogalmaya bşlar
hayırlısı olsun canım senin durumun hepimizden farklı çook dikkat etmen lazım kan sulandırıcı ilaçları hiç ihmal etmemen gerek önce kendi sağlığımız biz sağlıklı olursak sağlıklı bebekler dünyaya getiririz
Zaten hayretler içındym cnm gününü şaşmadigı ıçın.en cok neye üzülyr insan biliyr musun hamile çikmadgndan öte tekrar ayni şeyler yasayck olmamz yok yumos oldu mu olduysa boyutu boyutu olduysa ctladı mıcatladysa tutt mu,o belirti bu belirti su belirti,test yapsam mı ki . . .böyle sürüp gdr işte
aynen çok haklısın dün bende eşime aynısını söyledim o üzülme falan dedi dedim aynı şeyleri yaşıycağım için üzülüyorum büyüdü mü çatladı mı tuttu mu midem bulandı hamilelikten mi kasığım ağrıdı hamilelikten mi ondan sonra gelsin adet
ınsallah bu son olurda bir daha ki aya hamile olmus oluruz
inşallah canım ya inşallah her ay öyle diyoruz ama önümüzdeki ay gerçekten son olur inşallah
aramzdan bi hamile cikmadi yaa
evet aynen 1 kişi çıksaydı da ona sevinseydik bari ben 1-2 ay daha klomen deneyip olmazsa aşılama düşünüyorum
Cnm benimde klomende ilk ayımdı ve bende ilk defa böyle sarimsı akıntı gördm baya.ama bugün adtım basliyr galiba.insallah senin hamileliktndrgünaydın hanımlarrr
benim de bata 5 kaldı.hiç bir belirtim yok.dün akşam sol kasığımda böle kelebek uçuşması gibi birşey hissettim.su gibi bir akıntım oluyor sarıya çalan.öle değişik şeyler.klomenden sanırım.
Cnm benimde klomende ilk ayımdı ve bende ilk defa böyle sarimsı akıntı gördm baya.ama bugün adtım basliyr galiba.insallah senin hamileliktndr
Benimde klomende ilk ayımdı zaten günde 1tane icmstm,bu ayda 1tane dedi doktr,niye 2taneye çikarmadi anlamadm.1tane 12mm olmustu.