- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.721
o zaman icinden bir oh cek ins.yarin iyi haber alcaz senden kacta yazarsin
telefonumda internet yok. yarın testi yaptırıcam eğer sonuç gün içinde çıkarsa akşam 5-6 arası yazarım kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman icinden bir oh cek ins.yarin iyi haber alcaz senden kacta yazarsin
benım enıstede de aynı sorun vardı amelıyattan sonra hemen cocugu oldu sımdı ıkı tane masllah.
bende cikiyom kizlaarr
biz de nerde o şans arkadaşım. biz iki bahtsız bir araya gelince
3,5 yil oldu cok yiprandim.dayanamiyorum.şimdi telefonda konuştum. testten bahsettim. garibim hemen heveslendi. yarın herkese lokum dağıtçam diyor.içim cız etti öyle deyince. bana belli etmiyor ama çok üzülüyor
senin kaç yıl oldu?
Allah razi olsun canim sendenCnm yarına bi duadan bahsetcm.simdi müsait dglm.
inşallah olur cnm bnm üzülme..hayırlı haberler ver bize yarın!
3,5 yil oldu cok yiprandim.dayanamiyorum.
Allah razi olsun canim senden
hani biraz once girdin dua ettin ciktinya onun icin dediydim ama sen gene et yarin ben topikden herkeze ediyorum hep muminin mumine duasi kabul olurmus.
evet canim dr neysede asistan hemsire yaa eczaci bile biliyor durumu iki kisi arasinda kalmiyorki dr konusurken asistanin dinlemisine sinir oluyordum.seni çok iyi anlıyorum. insanın derdi kendine zaten yetiyor. birde çevreden saçma sapan konuşuyor ya insanlar o zaman delirecek gibi oluyorum. bu sorunları yaşamayan bizleri asla anlayamaz. Her ay bir hayal kırıklığı yaşamak. maddi manevi çekilen acılar, hele en çok sinirime dokunan her doktora gidişimde o çatala yatmak. bir kimisi sormazmı: ayyy nasıl gösteriyon diye. o zaman boğazına yapışasım geliyor. sanki biz çok meraklıyız. gene sinirlerim kabardı bak düşününce :/
evet canim dr neysede asistan hemsire yaa eczaci bile biliyor durumu iki kisi arasinda kalmiyorki dr konusurken asistanin dinlemisine sinir oluyordum.
ozel falan kalmiyor gecen hasta cikarken beni aldilar iceri kadinda kist varmis son anda dondu sordu iliskiye girsem zarar olurmu diye patlarmi diye ee bende icerdeyim kadin utanmistir yani ben 3 kisi ne alaka ama duydum ve takmadim ar damarim bu konuda catladi artik
3,5 yil oldu cok yiprandim.dayanamiyorum.
Allah razi olsun canim senden
hani biraz once girdin dua ettin ciktinya onun icin dediydim ama sen gene et yarin ben topikden herkeze ediyorum hep muminin mumine duasi kabul olurmus.
allah hiçbirimize bunları tekrar tekrar yaşatmasın. artık yaş da 30 oldu. biyolojik saat işliyor bizim için. bazen çok ümitsizliğe kapılıyorum. hepinize tek tek dua ediyorum. inş en kısa sürede sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
tamam canim yarin haberleselimCümlemzdn Allah razi olsun..ya bu duayi bana bi arkadasm yapmştı ve ben kocamla tanştm.sükürler olsun ki onunla tanştm.yarin bahsedrm.ve herkes karsilikli yapar
sen yirttin gibi kizz bize dua et canim baska test varmi idrar bir daha yapsan sabah ise gitmeden yaz bize gun icinde okuruz.
tamam canim yarin haberleselim
ben geldım ya kızlar sag tarafımda hafıf kasılmalar oluyor. ılac kullandıgımda bıle olmamıstı.en son 23 martta adet olmustum. sımdı erken ama hafıf agrılarım da oluyor...
bizede yaazzolmaz mı hiç? hep yedekli tutarım.hem de bir kaç tane :) yarın sabahta yapıcam işe gitmeden. hem sabah idrarı daha iyi olur:) tabiki o zamana adet olmazsam
benim ilk asilama olcak canim daha once 8-9 ay klomen kullandim 2 ay cat.ignesi oldum bu gunlere geldim isde ama sabrim kalmadigini hissediyorum.gerçekten duaları da eksik etmemek lazım. arkadaşım umreye gitmişti ordan getirdiği hurma zemzem suyunu anneme okutturup yedim valla :)) belki bazılarına komik gelecek ama ben inanıyorum.
allah gönlüne göre versin cnm. senin kaçıncı aşılama?
ins.hayirlidir canimben geldım ya kızlar sag tarafımda hafıf kasılmalar oluyor. ılac kullandıgımda bıle olmamıstı.en son 23 martta adet olmustum. sımdı erken ama hafıf agrılarım da oluyor...
inş o ağrıların sebebi bebiştir. belki çalışmaların sonuç vermiştir :)