- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.681
iyi geceler kızlaar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım inş bu sefer tutarda güzel haberini verirsin bizler
hoooşgeldinnnnn
kizlaarrr nerdesiniz.topik acilmamis sasirdim.
günaydın kızlar...
nasilsin bugun bakalim
bende ayni valla bekliyoz isdeiyidir canım ya sen nasılsın???
günaydın kızlar...
günaydın:)bende burdayım konuyu okuyorum dun katıldım aranıza..sizin rahatsızlığınız nedir ?benim pcos um var ..doğru yerde miyim acaba?
Günaydnlar tatlişler.piknikteyiz:))
dogru yerdesin benim interlite sebebsiz
arkadasim burda daha hamile kalan yok bekliyoruz.bir ay önce klomene basladım gunde ıkı kez bıttıkten 5 gun sonra calatma ığnesi vuruldum doktorum kac santım olmus demedı bende yenı oldugum ıcın sormamıstım bekledım hastalıgıma ıkı gun kala once pembe akıntı sonra normal kanama oldu ama soyle bırsey esımle ılıskıye gırene kadar bır sey yoktu kanama agrı biraz sert yaptı sonra buyuk bı agrı ardından ıkı uc saat sonra pembe akıntı sabahıda kanama oldu korktum acaba bırsey mı oldu dıye ama bı bılgımde yok yarın hastaıgımın ıkıncı gunu doktora gıdıcem tekrar klomen ve ığne icin ama korkuyorum iğne kist yapıyo dıyolar ıkıncı kez çatlatma iğnesi olup hamıle kalanlar bır cvp verın bana lutfeecannnnn:))
neden sikici canimsıkıcı bir pazardan günaydınlar...
5 yil 9 aylik evliyim insallah tedavin olumlu olur bu ayybenim rahatsızlığımda kilo önemliymiş diyet yaptım kilo verdim işte gelecek ay gonal f iğne kullanacagım.klomen bana hiç etki etmedi yaa2 yıllık evliyim.sen ne kadardır evlisin?hangi tedavilerden geçtin?
arkadasim burda daha hamile kalan yok bekliyoruz.
neden sikici canim
5 yil 9 aylik evliyim insallah tedavin olumlu olur bu ayy
hoşgeldin canım aramıza ben bu ay ilk defa gonal f ve çatlatma iğn. kullandım beklemedeyimgünaydın:)bende burdayım konuyu okuyorum dun katıldım aranıza..sizin rahatsızlığınız nedir ?benim pcos um var ..doğru yerde miyim acaba?
o ye ic yat bakalim.ayaga kalkabiliyomusun top oynicakmisin