Yumurta ile buyuunce ve norml buyuyen arasında yumurta kalitesi farki var mi ikiside aynimi2 kere klomen hic etki etmedi 3.sefer oldu buyudu yumurtqlik ayin 5i igne oldum
İlaçla büyüyen ve normal büyüyen yumurta arasındaki farkı mı soruyorsunuz?Yumurta ile buyuunce ve norml buyuyen arasında yumurta kalitesi farki var mi ikiside aynimi
Olabilir yaa cok canimi sıktı bi bu eksikti diyorum o yuzdn persembe gunu gidicem doktraAcaba prolaktin seviyen mı yükseldi ki canım?
Evetİlaçla büyüyen ve normal büyüyen yumurta arasındaki farkı mı soruyorsunuz?
Hakkında hayırlısı olsun..Olabilir yaa cok canimi sıktı bi bu eksikti diyorum o yuzdn persembe gunu gidicem doktra
Kafam çok karisik sogan kuru mu yapsam ara verip yoksa baska doktra mi bilemedm pco gorunumu var dediHmm çok üzüldüm canım yaa..
Peki şuan ne yapacaksin aşılama falan mı yoksa ilaca devam mı?
Tesekkur ederim canim normal zamanda bakilir mi acabaHakkında hayırlısı olsun..
Eğer prolaktin yüksek çıkarsa Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi öneriyor tavsiye ederim.
Çok zannetmiyorum kalite farkı olduğunu çünkü yumurta vucuddaki bir hormonun salgılanmasına büyüyor ve beyin bu hormonun salgılanmasını iletmeyince dışarıdan takviye aynı hormon alınıyor..
Bnimde tek yumurtam buyudu kaliteli degldr diye olmDi diyorumÇok zannetmiyorum kalite farkı olduğunu çünkü yumurta vucuddaki bir hormonun salgılanmasına büyüyor ve beyin bu hormonun salgılanmasını iletmeyince dışarıdan takviye aynı hormon alınıyor..
Bir yandan soğan kürü yapıp bir yandan da başka doktora gidip hormonlarını takip edebilirsin.. bu dediğim bitki FSH i falanda düşürüyor lh ile denge sağlıyor..Kafam çok karisik sogan kuru mu yapsam ara verip yoksa baska doktra mi bilemedm pco gorunumu var dedi
hmm amaç yumurtada o olgunluğa gelip catlamasimi bumu önemli ben kacaydir yumurtamı sorguluyorumda.Çok zannetmiyorum kalite farkı olduğunu çünkü yumurta vucuddaki bir hormonun salgılanmasına büyüyor ve beyin bu hormonun salgılanmasını iletmeyince dışarıdan takviye aynı hormon alınıyor..
Tabi bakılır ama daha net sonuçlar için genelde adetin 3. Günü bakiyorlarTesekkur ederim canim normal zamanda bakilir mi acaba
Sogan kuruyle birlikte mi yapayim fsh 10.59 lh 24 du en sonBir yandan soğan kürü yapıp bir yandan da başka doktora gidip hormonlarını takip edebilirsin.. bu dediğim bitki FSH i falanda düşürüyor lh ile denge sağlıyor..
hani doktorlar mesela belliyastansonra maliye düşüyor diyorlar o kisilerde yumurta buyumuyirmu neden kalitesiz diyorlar buyuzden sordumÇok zannetmiyorum kalite farkı olduğunu çünkü yumurta vucuddaki bir hormonun salgılanmasına büyüyor ve beyin bu hormonun salgılanmasını iletmeyince dışarıdan takviye aynı hormon alınıyor..
Aynen canım catlamayan yumurtaya kaliteli değil diyorlar yani istenilen olgunluğa gelmemis.hmm amaç yumurtada o olgunluğa gelip catlamasimi bumu önemli ben kacaydir yumurtamı sorguluyorumda.
ama onunda ignesi varAynen canım catlamayan yumurtaya kaliteli değil diyorlar yani istenilen olgunluğa gelmemis.
Benim yumurtam 14mm iken çatladı ama bir çok kişiden 22-20 gibi sayılar duydum .
14mm kucuk enaz 1820arasi olck sankiAynen canım catlamayan yumurtaya kaliteli değil diyorlar yani istenilen olgunluğa gelmemis.
Benim yumurtam 14mm iken çatladı ama bir çok kişiden 22-20 gibi sayılar duydum .
Aynen öyle ama yumurta olgunlasmamissa yani buyumemisse çatlamaz ki zaten.ama onunda ignesi var
Yaş ilerledikçe daha az yumurta rezervesi oluyor bu yüzden hamile kalmak daha zor.hani doktorlar mesela belliyastansonra maliye düşüyor diyorlar o kisilerde yumurta buyumuyirmu neden kalitesiz diyorlar buyuzden sordum
Aynen öyle doktor bu yüzden önümüzdeki ay aşılama yaparız dedi ama şansıma ..14mm kucuk enaz 1820arasi olck sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?