21 günlük sokturucuye cumartesi başladım yani geriye 17 gün kaldı bu ilaç bittikten 7 gün içinde adet olmam lazım sonra 3. Gün klomen sonra çatlama ignesi. Yani benim daha çok var yaklaşık 1 ay kadar beklemedeyim...İnsallahsenin çatlatma ne zaman olacak
Etiket atar mısın?Olsun canm hayırlısı olsun ☺ topiğime bekliyorum gel beraber bekleyelim
Ovulasyon testi yumurtanın büyümesini göstermez bence yaa o yumurtlama zamanını gösteriyor ya ondan.Kızlar sizce büyümedi mi hiç yumurta
Yarın canım çok heyecanlı yımOvulasyon testi yumurtanın büyümesini göstermez bence yaa o yumurtlama zamanını gösteriyor ya ondan.
Kontrolün yarın demi?
İnşallah iyi sonuçlar alırsın yaa.. hemen arkandan da ben iyi sonuç alırım inşallah super olur :)Yarın canım çok heyecanlı yım
Seninki ne zaman dı canımİnşallah iyi sonuçlar alırsın yaa.. hemen arkandan da ben iyi sonuç alırım inşallah super olur :)
Benim daha var adet olmayı bekliyorum. Sonrasında ilaca baslayacagimSeninki ne zaman dı canım
Hayırlı sonuçlar alalım inş belki adet olmadan hop güzel haber inşşşBenim daha var adet olmayı bekliyorum. Sonrasında ilaca baslayacagim
Şuan adet söktürücü kullanıyorum o olmadan adet olamıyorum o yüzden ne yazikki öyle bir ihtimal yokHayırlı sonuçlar alalım inş belki adet olmadan hop güzel haber inşşş
Rabbim tez vakit haber aldırsın 5 aydır ilaçsız adet olamıyom bu ay klomen kullandım ilaçsız olur muyumŞuan adet söktürücü kullanıyorum o olmadan adet olamıyorum o yüzden ne yazikki öyle bir ihtimal yok
Bilmiyorum ki ben ilk klomen kullanisimda tuttuğu için devamındaki süreç nasıl haberim yok.. ama sonuçta yumurta büyüyor çatlıyor falan bence adet olursun mutlaka...Rabbim tez vakit haber aldırsın 5 aydır ilaçsız adet olamıyom bu ay klomen kullandım ilaçsız olur muyum
Boş yere geçerse umut etmeyen yarın haber veririm doktordan çıkıncaBilmiyorum ki ben ilk klomen kullanisimda tuttuğu için devamındaki süreç nasıl haberim yok.. ama sonuçta yumurta büyüyor çatlıyor falan bence adet olursun mutlaka...
Ama öncesinde inşallah tatlı haberlerini alırsın
İnşallah büyümüştür yumurtanBoş yere geçerse umut etmeyen yarın haber veririm doktordan çıkınca
Canım 13 mm diğer aya artık dedi . bende dedim ki yumurtlama teestlerim koyulaşmaya başladı akıntım arttı dedi her ihtimale karşı pazardan itibaren gün aşırı ilişki dedi ozaman. Pazar günü 18 19 mm olursa o zaman belki bi ihtimal devlette randevu aldım akşam 5 e orda öğrenir rahat ederim . incire devam et dedi doktorİnşallah büyümüştür yumurtan
Canım benim yumurtam 14mm iken tutmuştu. Allah'tan ümit kesilmez.. Hatta belki 13mm tutmustur. Benim 4 yumurta vardı 11-12-13-14 doktor 14 belki işinize yarar demişti.Canım 13 mm diğer aya artık dedi . bende dedim ki yumurtlama teestlerim koyulaşmaya başladı akıntım arttı dedi her ihtimale karşı pazardan itibaren gün aşırı ilişki dedi ozaman. Pazar günü 18 19 mm olursa o zaman belki bi ihtimal devlette randevu aldım akşam 5 e orda öğrenir rahat ederim . incire devam et dedi doktor
E çatlatma iğnesi yapmış mıydı size bana yapmadıCanım benim yumurtam 14mm iken tutmuştu. Allah'tan ümit kesilmez.. Hatta belki 13mm tutmustur. Benim 4 yumurta vardı 11-12-13-14 doktor 14 belki işinize yarar demişti.
Banada yapmamıştıE çatlatma iğnesi yapmış mıydı size bana yapmadı
Rabbim büyük o zaman pazar günü yine baktırayım daBanada yapmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?