- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
mesela heeay 1yumurta olgunlaşıyor yaşlanınca heeay bie yumurta oluşmuyor muYaş ilerledikçe daha az yumurta rezervesi oluyor bu yüzden hamile kalmak daha zor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesela heeay 1yumurta olgunlaşıyor yaşlanınca heeay bie yumurta oluşmuyor muYaş ilerledikçe daha az yumurta rezervesi oluyor bu yüzden hamile kalmak daha zor.
Yani kısaca buyuup olgunlasirsa umut var demek saniirm birşekildeAynen öyle doktor bu yüzden önümüzdeki ay aşılama yaparız dedi ama şansıma ..
Vakti gelince bir şekilde tutuyor demek ki..
Çok karışmaz mı ki bu seferde?Sogan kuruyle birlikte mi yapayim fsh 10.59 lh 24 du en son
Sogan bittikten sonra geceyim o zamnÇok karışmaz mı ki bu seferde?
Aynen vakti var şöyle cok soru sordum hakkini helalet ben yumurta olayına coktaktim esimde sorun cikmaynca acaba diyorum ozaman sorun benim yumurtada.buduurm hanfi tedaviyi secmeliyim onu dusunyirum hormon testi yaotircm adet olunca bakalımAynen öyle doktor bu yüzden önümüzdeki ay aşılama yaparız dedi ama şansıma ..
Vakti gelince bir şekilde tutuyor demek ki..
Yaslanincada oluşur ama ihtimal çok düşük çünkü bayanlar ilk doğduğu andan itibaren yumurta sayıları belli zaten.. bu yüzden menepoz diye bir şey var..mesela heeay 1yumurta olgunlaşıyor yaşlanınca heeay bie yumurta oluşmuyor mu
Olgunlasacak ve çatlayacak o zaman umut yüksek demektir. Geri kalan iş spermde çünküYani kısaca buyuup olgunlasirsa umut var demek saniirm birşekilde
hayirli şekilde elde edeeiz bebekleri inşallahYaslanincada oluşur ama ihtimal çok düşük çünkü bayanlar ilk doğduğu andan itibaren yumurta sayıları belli zaten.. bu yüzden menepoz diye bir şey var..
Mevzu biraz uzun YouTube'dan kadın doktorlarını dinleyerek daha net bilgi edinebilirisn
Bence de öyle bir şey yap ya da aktarcilara sorabilirsin birbirlerini etkileyen bir yanları yoksa kullanırsınSogan bittikten sonra geceyim o zamn
İnşallah canımhayirli şekilde elde edeeiz bebekleri inşallah
benim surem cokdegil yasimdan dolayi olsun hemen istiyorum 32yum.birde surekli kasik agrım var yumurtlamadan beri oyizden cok gerginimİnşallah canım
Sen ne zamandır bekliyorsun?
İnsan acele ettikçe daha da sabirsizlasiyorrbenim surem cokdegil yasimdan dolayi olsun hemen istiyorum 32yum.birde surekli kasik agrım var yumurtlamadan beri oyizden cok gerginim
maalesefİnsan acele ettikçe daha da sabirsizlasiyorr
Şuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Gebelik içinmaalesef
yokcnm adeti bekliyorum doktora gircm hormon testi yaotricm doktor ne verirse artik sanki klomen verir gibi geldiŞuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Gebelik için
süreç hizlansin istiyirum açıkçası artik doktoa soylucem bakalimŞuan bir şeyler kullanıyor musunuz? Gebelik için
Genelde 30un üstü için çok beklemiyorlar zaten diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor tabiki..süreç hizlansin istiyirum açıkçası artik doktoa soylucem bakalim
5aylık yıl olmadi yastan dolayı hemen istiyorum yasim 20leede olsa acele etmem 2aydir duzneli adetim strsten geickiyirGenelde 30un üstü için çok beklemiyorlar zaten diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor tabiki..
Kaç senelik evlisiniz?
Hiç korundunuz mu?
Çok soru soruyorum kusura bakmayın![]()
hic korumadım 5aydir mücadele ediyorum yumurtlama var speemelee iyi ama döllenme henüz olmadi5aylık yıl olmadi yastan dolayı hemen istiyorum yasim 20leede olsa acele etmem 2aydir duzneli adetim strsten geickiyir
Sperm testi falan yapıldı öyleyse?hic korumadım 5aydir mücadele ediyorum yumurtlama var speemelee iyi ama döllenme henüz olmadi