Hayırlısı canım haber verirsin yineeRabbim büyük o zaman pazar günü yine baktırayım da
TM cnmHayırlısı canım haber verirsin yinee
canım 3 taneyi nasıl kullandın sabah öğlen akşammıCanim buyumuyodu pco gorunumu vardi gunde 2 tane aliyodum bu ay ise innofolic ve gunde 3 tane klomen aldm innofolic sayesinde buyudu az geliyo tabi dozu arttirilmali bu ay da olmasa igne tedavisine gecmeliyim
canım reçetesiz satılmıyordur zaten ve dr kontrolünde tabikikizlar klomeni kendi kafanıza gore mi alıyorsunuz? yani ultrasonsuz
anladım cnim tsklercanım reçetesiz satılmıyordur zaten ve dr kontrolünde tabiki
Canim inciri öylemi yiyosun kürünümü yapip iciyosun ?Canım 13 mm diğer aya artık dedi . bende dedim ki yumurtlama teestlerim koyulaşmaya başladı akıntım arttı dedi her ihtimale karşı pazardan itibaren gün aşırı ilişki dedi ozaman. Pazar günü 18 19 mm olursa o zaman belki bi ihtimal devlette randevu aldım akşam 5 e orda öğrenir rahat ederim . incire devam et dedi doktor
Zeytin yağında bekletip yiyorum canımCanim inciri öylemi yiyosun kürünümü yapip iciyosun ?
Çok geçmiş olsun canım asilada da tüp bebekte de fazla yumurta şansı arttırıyor ama tutacak olan yumurta o tek çıkmış olan yumurtaysa zaten başka yumurtaya gerek kalmaz. Kalbini ferah tut sen insallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun..ben uzun bir süreçten geçtim 2018 den beri çocuk için uğraşıyoruz 7 ay denedik olmayınca dr yolu tüm testler vs derken eşimde varikosel çıktı ameliyat sonrası 3. ay hamileydim öncesinde bir kaç ay klomen kullanmıştm. ara verdiğim ay hamile kaldım fakat 9 haftalıkken kalbi durdu. küretaj aonraaı 2 defa daha klomen kullandm olmadı letu kullandım olmadı iğne ile başladık yumurta tkibine gonal f yine olmadı. aşılama yapmaya karar verdik bu ay fakat bazı imkanlar nedeniyle başka hastanede yaptırıyoruz dolayısı ile dr değişti. bu kadar süreçten sonda aşılama için tedavim başladı ama dr klomen verdi ben şaşırdım hep gonal f ile aşılama yapılıyor sanıyordum önceki dr um klomen çok kullandn artk vermeceğim demişti iğneye geçmiştik şimdi başa sardık gb hissediyorum. çünkü 4 ay kullandığımda tek yumurta oluşmuştu artık etki etmiyor demişti dr um. 2 yumurta ile aşılama şans artıyor umudum vardı. çünkü zaten yüzde 20 diyorlar tutma olasılığı düşük. rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sanırım yoruldum.
But yaptigin astima da çok iyi geliyor biliyor musun. Annem astım da ordan biliyorum.Zeytin yağında bekletip yiyorum canım
Netten araştırdım bnde astımım da var ona da şifa olsun inş cnmBut yaptigin astima da çok iyi geliyor biliyor musun. Annem astım da ordan biliyorum.
Ben öyle dümdüz yiyordum bir de havuç suyu iciyordum
İnsallah canım Allah sağlık versin.Netten araştırdım bnde astımım da var ona da şifa olsun inş cnm
Evet canim sabah ogle aksamcanım 3 taneyi nasıl kullandın sabah öğlen akşammı
Canim persembe gunu test tutmam gerekiyodu yani 15.gunde ben dayanamayip 12.gunde yaptim 1.96 cikti olmadi yani
Sogan kuru arastiriyorum bu ay onu mu yapsam bilemedim isin kotu tarafi sıkarken gogsumden bugun sivi geldi anlamadim persembe gunu yinede son kez doktra gorunucem
Acaba prolaktin seviyen mı yükseldi ki canım?Sogan kuru arastiriyorum bu ay onu mu yapsam bilemedim isin kotu tarafi sıkarken gogsumden bugun sivi geldi anlamadim persembe gunu yinede son kez doktra gorunucem
Hmm çok üzüldüm canım yaa..Canim persembe gunu test tutmam gerekiyodu yani 15.gunde ben dayanamayip 12.gunde yaptim 1.96 cikti olmadi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?