yaisniz kaçSperm testi falan yapıldı öyleyse?
Ben evlendikten sonra ilk 9 ay ugrasmistim
Demek stresten olmuyor 26 yaşıma giricem bu ayyaisniz kaç
Yapıldı esimde sıkıntı yok hos banada yokdedi doktor ama 2aydır adetin gecikiyor stresten bakacağız artik
sizin yaş guzelDemek stresten olmuyor 26 yaşıma giricem bu ay
hayırlısı olsun enkisa zamandaYaş şimdilik iyi ama iş sıkıntım var benimde 29 olmadan bir işe girmem lazım yoksa benim sektör 30 olunca almamaya başlıyor..
Buyutecegim çocuk en az 2 yaşına gelmeden işe girmek istemiyorum.. sonuç ne olacak bilmiyorum.
Aynen canım inşallah bu yıl bize çok hayırlı haberler getirirhayırlısı olsun enkisa zamanda
buay sadece yumurtanın pik yaptığı gunu degrlendirdim baska yapmadım nasipse olur olmasa tedaviye baslucm elimden geleni yapcm Allah takdir eder inşalalhAynen canım inşallah bu yıl bize çok hayırlı haberler getirir
İnşallah canım ben klomen ve çatlama iğnesi kullanacağım bu ay..buay sadece yumurtanın pik yaptığı gunu degrlendirdim baska yapmadım nasipse olur olmasa tedaviye baslucm elimden geleni yapcm Allah takdir eder inşalalh
insalah klomenle hamile kalan cok bakalim banada verir sanki doktor oyle hissediyorum ama.femera daha iyimis duydumİnşallah canım ben klomen ve çatlama iğnesi kullanacağım bu ay..
Şuan adet söktürücü kullanıyorum adet olmayı bekliyecem sonra ve adetin 3. Günü klomene başlayacağım. Tabii her şey olağan giderse
Onu hiç kullanmadım.insalah klomenle hamile kalan cok bakalim banada verir sanki doktor oyle hissediyorum ama.femera daha iyimis duydum
hep klomen ofayda etmese femera veiryrolarmis mecbur doktor neveruse onu kullanıcazOnu hiç kullanmadım.
İlk cocugumada klomen ile hamile kaldım yine aynı doktora gidiyorum. Büyük ihtimalle yine aynı ilacı verir.
Aynen öyle.. önemli olan iyi mudehale eden doktoru bulmak.hep klomen ofayda etmese femera veiryrolarmis mecbur doktor neveruse onu kullanıcaz
Benimkiler yeni evli olduugmu dyeince müdahale etmiyeolar busefer 8aylik evliyum dicem napimAynen öyle.. önemli olan iyi mudehale eden doktoru bulmak.
Çünkü bazı doktorlar hep bekliyor ve çok klasik yöntemler kullanıyor. Benim doktorum gebe kalmam için ilk çocuğumda direk asilamayabile geçebiliriz dedi bu beni çok rahatlamıştı.
1 senedir deniyoruz de sanki evlilik cüzdanı istemiyorlar yaa..Benimkiler yeni evli olduugmu dyeince müdahale etmiyeolar busefer 8aylik evliyum dicem napim
aynen oyle dicem ozamanda rahim filmi isterler yaa onuda suan cekinesim yok1 senedir deniyoruz de sanki evlilik cüzdanı istemiyorlar yaa..
Neden ki?aynen oyle dicem ozamanda rahim filmi isterler yaa onuda suan cekinesim yok
nebilim cok aciyirmusya ondan keske birkac ilac kullanip olsa gerke kalamsa diye dua eidyirunNeden ki?
Belki cektirmeden önce ilk olarak ilaç kullanırlarnebilim cok aciyirmusya ondan keske birkac ilac kullanip olsa gerke kalamsa diye dua eidyirun
Aynen belkide esim geldi demin ogrencisi yeini evlnemis yaizn esi hamile kalmis bana onu diyor.zaten stresliyirum gerginim.kötü niyetli defil âmâ gereksiz yaniBelki cektirmeden önce ilk olarak ilaç kullanırlar
İnsan etrafında bebek görünce bile kötü olabiliyor bazenAynen belkide esim geldi demin ogrencisi yeini evlnemis yaizn esi hamile kalmis bana onu diyor.zaten stresliyirum gerginim.kötü niyetli defil âmâ gereksiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?