• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah 😍😍😁 senin çatlatma ne zaman olacak
21 günlük sokturucuye cumartesi başladım yani geriye 17 gün kaldı bu ilaç bittikten 7 gün içinde adet olmam lazım sonra 3. Gün klomen sonra çatlama ignesi. Yani benim daha çok var yaklaşık 1 ay kadar beklemedeyim...

Kızlar sizce büyümedi mi hiç yumurta

Eklentiler

• IMG_20191211_122010.jpg
    IMG_20191211_122010.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 20
Rabbim tez vakit haber aldırsın 5 aydır ilaçsız adet olamıyom bu ay klomen kullandım ilaçsız olur muyum
Bilmiyorum ki ben ilk klomen kullanisimda tuttuğu için devamındaki süreç nasıl haberim yok.. ama sonuçta yumurta büyüyor çatlıyor falan bence adet olursun mutlaka...
Ama öncesinde inşallah tatlı haberlerini alırsın

İnşallah büyümüştür yumurtan
Canım 13 mm diğer aya artık dedi . bende dedim ki yumurtlama teestlerim koyulaşmaya başladı akıntım arttı dedi her ihtimale karşı pazardan itibaren gün aşırı ilişki dedi ozaman. Pazar günü 18 19 mm olursa o zaman belki bi ihtimal devlette randevu aldım akşam 5 e orda öğrenir rahat ederim . incire devam et dedi doktor

Canım 13 mm diğer aya artık dedi . bende dedim ki yumurtlama teestlerim koyulaşmaya başladı akıntım arttı dedi her ihtimale karşı pazardan itibaren gün aşırı ilişki dedi ozaman. Pazar günü 18 19 mm olursa o zaman belki bi ihtimal devlette randevu aldım akşam 5 e orda öğrenir rahat ederim . incire devam et dedi doktor
Canım benim yumurtam 14mm iken tutmuştu. Allah'tan ümit kesilmez.. Hatta belki 13mm tutmustur. Benim 4 yumurta vardı 11-12-13-14 doktor 14 belki işinize yarar demişti.

Back