1 yaşında sayılır canımCanm 2 yıllık evlisin 2.çocuğu mu istiyorsn bebişin kaç aylık ki canm
Bende aynı kafaya geldim eşim sayesinde oda senin gibi düşünüyor benide ikna etti☺ kaç aydır deniyorsunuz bizim 2 ay oldu korunmayı bırakalı.1 yaşında sayılır canım
Eşim de ben de çocukların arasını kısa tuttmak istiyoruz beraber büyüyen bebeklerin çok fazla olumlu yönleri var çünkü..
Bir de ikinizinde kardeşleri arasındaki yaş farkı çok bu yüzden hiç kardeş gibi olamadığımız dan çocuklarımız arasında jenerasyon farkı çok olmasın istiyoruz.
Düşüncelerimin aynı olduğu insanlarla beraber olmak beni çok multu ediyorBende aynı kafaya geldim eşim sayesinde oda senin gibi düşünüyor benide ikna etti☺ kaç aydır deniyorsunuz bizim 2 ay oldu korunmayı bırakalı.benim kızım da 14 aylık
Bende sevindim seni gördüğümeDüşüncelerimin aynı olduğu insanlarla beraber olmak beni çok multu ediyor
Bizimkisi korunma sayılmazdı aslında ilk 6 ay çok dikkat ettik ama sonrasında geri çekme yöntemini kullanıyorduk arada da hatta çoğu kez kaçıyordu. Bu ay doktoruma gittim. İlk çocukta da aynı doktora gitmiştik.simdi adet söktürücü verdi sonra da yüksek ihtimal klomen verecek. İlkinde de aynıydı tek fark bu seferki adet söktürücü 21 günlük süre bana çok uzun geliyor, ne sokuyor içerden anlamadım bu kadar uzun suree
Baktirmayin ama baktırmak istiyorum sağlık ocağına gitsem bakar mı ki?Bende sevindim seni gördüğüme ☺Prolaktin hormonuna baktırdınmı canm benim o yüksek mesela hamile kalamazsın demişti Dr um
Adetin 3. Günü bakılıyor canm. Bakarlar o zaman gidersen. Bu arada kaç ay oldu adetin geleliBaktirmayin ama baktırmak istiyorum sağlık ocağına gitsem bakar mı ki?
Hiç bir zaman gelmedi ben normalde de adet olamam yılda 2 3 anca yani..Adetin 3. Günü bakılıyor canm. Bakarlar o zaman gidersen. Bu arada kaç ay oldu adetin geleli
Hmm anladım canm yumurtlama takibi yapıyo musun pekiHiç bir zaman gelmedi ben normalde de adet olamam yılda 2 3 anca yani..
Yok ben şuan adet söktürücü kullanıyorum sonrasında adetin 3. Günü doktora gidicem o da klomen verecek sonra çatlama iğnesi ve bebek inşallahHmm anladım canm yumurtlama takibi yapıyo musun peki
İnsallah canim. Benim adetim bugün bitti inşallah yeni ay yeni umutlar inşallahYok ben şuan adet söktürücü kullanıyorum sonrasında adetin 3. Günü doktora gidicem o da klomen verecek sonra çatlama iğnesi ve bebek inşallah
Sen neler yapıyorsun?
Sen peki doktorla beraber mi gidiyorsun yoksa kendin deneme mı yapıyorsun?İnsallah canim. Benim adetim bugün bitti inşallah yeni ay yeni umutlar inşallah ❤
ilacın yeni bitti cuma nasıl çatlatma iğnesi yqptı
Selam kızlar bende bu ay 5. Gün günde iki klomenle başladım cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdı dr. 16 18 21 mm üç tane bi tanede küçük gelişmemiş yumurtam oldu . Pcoluyum aynı zamanda tramslokasyonum var. Herhangi bi belirtiniz var mı nasıl durumlarınız bende hiç bi değişiklik yok
Ben kendim canm. Sadece niyetine girince Dr a gittim sıkıntı varmı diye bazen kist oluyo ya ondan sıkıntı yokmuş çok şükür. Takip kendi imkanlarımla yapıyorm aslında onuda yapmıyorm rastgeleSen peki doktorla beraber mi gidiyorsun yoksa kendin deneme mı yapıyorsun?
klomen bitmeden çatlatma iğnesi nsl oldu
Selam kızlar bende bu ay 5. Gün günde iki klomenle başladım cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdı dr. 16 18 21 mm üç tane bi tanede küçük gelişmemiş yumurtam oldu . Pcoluyum aynı zamanda tramslokasyonum var. Herhangi bi belirtiniz var mı nasıl durumlarınız bende hiç bi değişiklik yok
İnsallah tutmuştur canım . Yumurtan fazla buyuklukleride iyi,. Güzel haberlerini yazarsin burayaSelam kızlar bende bu ay 5. Gün günde iki klomenle başladım cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdı dr. 16 18 21 mm üç tane bi tanede küçük gelişmemiş yumurtam oldu . Pcoluyum aynı zamanda tramslokasyonum var. Herhangi bi belirtiniz var mı nasıl durumlarınız bende hiç bi değişiklik yok
Rast gelsin o zamanBen kendim canm. Sadece niyetine girince Dr a gittim sıkıntı varmı diye bazen kist oluyo ya ondan sıkıntı yokmuş çok şükür. Takip kendi imkanlarımla yapıyorm aslında onuda yapmıyorm rastgele ☺
Amin cnm hepimizin güzel haberleri gelir inşallah bu ay . Belirtim yok hiç ama erken mi acabaİnsallah tutmuştur canım . Yumurtan fazla buyuklukleride iyi,. Güzel haberlerini yazarsin buraya
Bence daha erken düşünsene iğneyi vurulali daha 4 gün olmuş yumurta döllenmiş olsa bile 4 günlük hamilelikte bir belirti beklemek zor.Amin cnm hepimizin güzel haberleri gelir inşallah bu ay . Belirtim yok hiç ama erken mi acaba
İnsallahRast gelsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?