• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm 2 yıllık evlisin 2.çocuğu mu istiyorsn bebişin kaç aylık ki canm
1 yaşında sayılır canım
Eşim de ben de çocukların arasını kısa tuttmak istiyoruz beraber büyüyen bebeklerin çok fazla olumlu yönleri var çünkü..
Bir de ikinizinde kardeşleri arasındaki yaş farkı çok bu yüzden hiç kardeş gibi olamadığımız dan çocuklarımız arasında jenerasyon farkı çok olmasın istiyoruz.

1 yaşında sayılır canım
Eşim de ben de çocukların arasını kısa tuttmak istiyoruz beraber büyüyen bebeklerin çok fazla olumlu yönleri var çünkü..
Bir de ikinizinde kardeşleri arasındaki yaş farkı çok bu yüzden hiç kardeş gibi olamadığımız dan çocuklarımız arasında jenerasyon farkı çok olmasın istiyoruz.
Bende aynı kafaya geldim eşim sayesinde oda senin gibi düşünüyor benide ikna etti☺ kaç aydır deniyorsunuz bizim 2 ay oldu korunmayı bırakalı. 🤗 benim kızım da 14 aylık

Bende aynı kafaya geldim eşim sayesinde oda senin gibi düşünüyor benide ikna etti☺ kaç aydır deniyorsunuz bizim 2 ay oldu korunmayı bırakalı. 🤗 benim kızım da 14 aylık
Düşüncelerimin aynı olduğu insanlarla beraber olmak beni çok multu ediyor 🤩
Bizimkisi korunma sayılmazdı aslında ilk 6 ay çok dikkat ettik ama sonrasında geri çekme yöntemini kullanıyorduk arada da hatta çoğu kez kaçıyordu. Bu ay doktoruma gittim. İlk çocukta da aynı doktora gitmiştik.simdi adet söktürücü verdi sonra da yüksek ihtimal klomen verecek. İlkinde de aynıydı tek fark bu seferki adet söktürücü 21 günlük süre bana çok uzun geliyor, ne sokuyor içerden anlamadım bu kadar uzun suree 😅

Düşüncelerimin aynı olduğu insanlarla beraber olmak beni çok multu ediyor 🤩
Bizimkisi korunma sayılmazdı aslında ilk 6 ay çok dikkat ettik ama sonrasında geri çekme yöntemini kullanıyorduk arada da hatta çoğu kez kaçıyordu. Bu ay doktoruma gittim. İlk çocukta da aynı doktora gitmiştik.simdi adet söktürücü verdi sonra da yüksek ihtimal klomen verecek. İlkinde de aynıydı tek fark bu seferki adet söktürücü 21 günlük süre bana çok uzun geliyor, ne sokuyor içerden anlamadım bu kadar uzun suree 😅
Bende sevindim seni gördüğüme ☺️Prolaktin hormonuna baktırdınmı canm benim o yüksek mesela hamile kalamazsın demişti Dr um

Hmm anladım canm yumurtlama takibi yapıyo musun peki
Yok ben şuan adet söktürücü kullanıyorum sonrasında adetin 3. Günü doktora gidicem o da klomen verecek sonra çatlama iğnesi ve bebek inşallah
Sen neler yapıyorsun?

Yok ben şuan adet söktürücü kullanıyorum sonrasında adetin 3. Günü doktora gidicem o da klomen verecek sonra çatlama iğnesi ve bebek inşallah
Sen neler yapıyorsun?
İnsallah canim. Benim adetim bugün bitti inşallah yeni ay yeni umutlar inşallah ❤️

Selam kızlar bende bu ay 5. Gün günde iki klomenle başladım cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdı dr. 16 18 21 mm üç tane bi tanede küçük gelişmemiş yumurtam oldu . Pcoluyum aynı zamanda tramslokasyonum var. Herhangi bi belirtiniz var mı nasıl durumlarınız bende hiç bi değişiklik yok 😕

ilacın yeni bitti cuma nasıl çatlatma iğnesi yqptı
Selam kızlar bende bu ay 5. Gün günde iki klomenle başladım cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdı dr. 16 18 21 mm üç tane bi tanede küçük gelişmemiş yumurtam oldu . Pcoluyum aynı zamanda tramslokasyonum var. Herhangi bi belirtiniz var mı nasıl durumlarınız bende hiç bi değişiklik yok 😕

Sen peki doktorla beraber mi gidiyorsun yoksa kendin deneme mı yapıyorsun?
Ben kendim canm. Sadece niyetine girince Dr a gittim sıkıntı varmı diye bazen kist oluyo ya ondan sıkıntı yokmuş çok şükür. Takip kendi imkanlarımla yapıyorm aslında onuda yapmıyorm rastgele ☺️

klomen bitmeden çatlatma iğnesi nsl oldu

İnsallah tutmuştur canım . Yumurtan fazla buyuklukleride iyi,. Güzel haberlerini yazarsin buraya

Ben kendim canm. Sadece niyetine girince Dr a gittim sıkıntı varmı diye bazen kist oluyo ya ondan sıkıntı yokmuş çok şükür. Takip kendi imkanlarımla yapıyorm aslında onuda yapmıyorm rastgele ☺
Rast gelsin o zaman :D

Amin cnm hepimizin güzel haberleri gelir inşallah bu ay . Belirtim yok hiç ama erken mi acaba
Bence daha erken düşünsene iğneyi vurulali daha 4 gün olmuş yumurta döllenmiş olsa bile 4 günlük hamilelikte bir belirti beklemek zor.
Zaten o bulantı kusma göğüste hassasiyet v.s. belirtiler genelde 7. Haftadan sonra ortaya çıkıyor çoğu kişi ondan önce öğrenmiş oluyor zaten hamileliğini.

Back