• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen Çoğul Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki canim haber verrm umudum pek yok ama nasip diyelim artik
İnsan bir kaç defa olumsuz olunca psikolojik olarak çöküyor ama genelde hep beklenmeyen ay geliyor ya belki senin de bu ay gelecektir..

İnsan bir kaç defa olumsuz olunca psikolojik olarak çöküyor ama genelde hep beklenmeyen ay geliyor ya belki senin de bu ay gelecektir..
Yani pek bi umudum yok sanirim psikolojik ama sadece gidip 0 beta gorup baska bir doktora gidip igne tedavisine hazirladim kendimi tamamen yani

Yani pek bi umudum yok sanirim psikolojik ama sadece gidip 0 beta gorup baska bir doktora gidip igne tedavisine hazirladim kendimi tamamen yani
Hakkında ahayirlisi olsun tatlım. İnşallah iğne tedavisine gerek bile kalmaz.
Zor oluyor her ay her ay..

Hakkında ahayirlisi olsun tatlım. İnşallah iğne tedavisine gerek bile kalmaz.
Zor oluyor her ay her ay..
Insallah canim ya sen kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyosun ilk çocuk mu cok soru sordum ama:)

Insallah canim ya sen kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyosun ilk çocuk mu cok soru sordum ama:)
:D olsun canım
Ben 2 yıllık evliyim. 2. Çocuk için ama daha adet sokturucuyu yeni verdi doktor ben ilkinide de adet söktürücü sonra klomen ile hamile kaldım. Yine aynı doktora gittim.

Tabi ki multi kist ne oluyo muş
O da po gibi ama daha az kist oluyor sadece ve daha büyük... Yumurtlama zamanı çoğu kez bir çok yumurtam çoğalır ve kist şekline girer bu yüzden herkes beni po zannediyor. Bu yumurtalar çoğu kez işe yaramıyor ve ben yılda 3 4 kez anca adet oluyorum hatta bazen 2 kez.

Kızlar klomen yanıt vermemiş perşembe ye kadar bekleyelim olmazsa diğer ay ilaçla iğne veririm dedi . şimdi çatlatma iğnesi yapmıyorum perşembe tekrar gel dedi

Mm bile söylemedi modum düşmesin diye incir aldım bu platformda okudum biri bnm gibi imiş bol bol incir mi yemiş zeytinyağında bakalım perşembe nolcak
İncir ve havuç suyu yumurtayı büyütüyor diyorlar. İcebilirsen havuç suyuda iç.
Ben ilkine hamile kaldığımda 1 tane yumurta o da sadece 14 mm ydi banada çatlama iğnesi bile vurmadı.
Bende klube girdim bir baktım 20mm 22mm den bahsediyorlar ben direk hayatta olmaz zaten derken o ay tuttu. Belki seninde böyle olur yaa...

İncir ve havuç suyu yumurtayı büyütüyor diyorlar. İcebilirsen havuç suyuda iç.
Ben ilkine hamile kaldığımda 1 tane yumurta o da sadece 14 mm ydi banada çatlama iğnesi bile vurmadı.
Bende klube girdim bir baktım 20mm 22mm den bahsediyorlar ben direk hayatta olmaz zaten derken o ay tuttu. Belki seninde böyle olur yaa...
Valla akşama doğru yoğun akıntı oldu test yaptım ovu baksana büyüyo galiba

Eklentiler

• IMG_20191209_181753.jpg
    IMG_20191209_181753.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20191209_174749.jpg
    IMG_20191209_174749.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 37
Valla akşama doğru yoğun akıntı oldu test yaptım ovu baksana büyüyo galiba
Zaten akıntı da yogunsna büyümeye devam ediyor olabilir belki de seninki geç yumurtlama olmuştur...
Sen doğal takviye almaya devam et incir, havuç gibi çünkü büyümeye devam ediyorsa günde 2mm büyür diye biliyorum yanlış hatirlamiyorsam

[QU OTE="Blue0Pink, post: 62009448, member: 884223"]
Çoğul gebelik sizi korkutuyor sanırım 😅
[/QUOTE]

cogul gebelik normale gore hep daha riskli, o yuzden coggul gebelik hic istememistim dahada panik bir durum Ztn panikliyim:)

[QU OTE="Blue0Pink, post: 62009448, member: 884223"]
Çoğul gebelik sizi korkutuyor sanırım 😅

cogul gebelik normale gore hep daha riskli, o yuzden coggul gebelik hic istememistim dahada panik bir durum Ztn panikliyim:)
[/QUOTE]
Sakin olun her şey olacağına varır..
Her şey gönlünüzce olsun

:KK70: olsun canım
Ben 2 yıllık evliyim. 2. Çocuk için ama daha adet sokturucuyu yeni verdi doktor ben ilkinide de adet söktürücü sonra klomen ile hamile kaldım. Yine aynı doktora gittim.
Canm 2 yıllık evlisin 2.çocuğu mu istiyorsn bebişin kaç aylık ki canm

Back