- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
İnsan bir kaç defa olumsuz olunca psikolojik olarak çöküyor ama genelde hep beklenmeyen ay geliyor ya belki senin de bu ay gelecektir..Tabiki canim haber verrm umudum pek yok ama nasip diyelim artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan bir kaç defa olumsuz olunca psikolojik olarak çöküyor ama genelde hep beklenmeyen ay geliyor ya belki senin de bu ay gelecektir..Tabiki canim haber verrm umudum pek yok ama nasip diyelim artik
Yani pek bi umudum yok sanirim psikolojik ama sadece gidip 0 beta gorup baska bir doktora gidip igne tedavisine hazirladim kendimi tamamen yaniİnsan bir kaç defa olumsuz olunca psikolojik olarak çöküyor ama genelde hep beklenmeyen ay geliyor ya belki senin de bu ay gelecektir..
Hakkında ahayirlisi olsun tatlım. İnşallah iğne tedavisine gerek bile kalmaz.Yani pek bi umudum yok sanirim psikolojik ama sadece gidip 0 beta gorup baska bir doktora gidip igne tedavisine hazirladim kendimi tamamen yani
Insallah canim ya sen kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyosun ilk çocuk mu cok soru sordum ama:)Hakkında ahayirlisi olsun tatlım. İnşallah iğne tedavisine gerek bile kalmaz.
Zor oluyor her ay her ay..
Insallah canim ya sen kac yillik evlisin ne zamandir cocuk istiyosun ilk çocuk mu cok soru sordum ama:)
Tabi ki multi kist ne oluyo muşBende de multikist var.
Haber ver yarın.
O da po gibi ama daha az kist oluyor sadece ve daha büyük... Yumurtlama zamanı çoğu kez bir çok yumurtam çoğalır ve kist şekline girer bu yüzden herkes beni po zannediyor. Bu yumurtalar çoğu kez işe yaramıyor ve ben yılda 3 4 kez anca adet oluyorum hatta bazen 2 kez.Tabi ki multi kist ne oluyo muş
Çoğul gebelik sizi korkutuyor sanırımGunde 1 icmistim cogul olmadi cok sukur bir tane
Hmm.. geçmiş olsun canımKızlar klomen yanıt vermemiş perşembe ye kadar bekleyelim olmazsa diğer ay ilaçla iğne veririm dedi . şimdi çatlatma iğnesi yapmıyorum perşembe tekrar gel dedi
Valla bi taneydi çok büyümemişHmm.. geçmiş olsun canım
Hiç yumurta mı buyuyemis yoksa küçük mü kalmışlar?
Mm bile söylemedi modum düşmesin diye incir aldım bu platformda okudum biri bnm gibi imiş bol bol incir mi yemiş zeytinyağında bakalım perşembe nolcakValla bi taneydi çok büyümemiş
İncir ve havuç suyu yumurtayı büyütüyor diyorlar. İcebilirsen havuç suyuda iç.Mm bile söylemedi modum düşmesin diye incir aldım bu platformda okudum biri bnm gibi imiş bol bol incir mi yemiş zeytinyağında bakalım perşembe nolcak
Valla akşama doğru yoğun akıntı oldu test yaptım ovu baksana büyüyo galibaİncir ve havuç suyu yumurtayı büyütüyor diyorlar. İcebilirsen havuç suyuda iç.
Ben ilkine hamile kaldığımda 1 tane yumurta o da sadece 14 mm ydi banada çatlama iğnesi bile vurmadı.
Bende klube girdim bir baktım 20mm 22mm den bahsediyorlar ben direk hayatta olmaz zaten derken o ay tuttu. Belki seninde böyle olur yaa...
Zaten akıntı da yogunsna büyümeye devam ediyor olabilir belki de seninki geç yumurtlama olmuştur...Valla akşama doğru yoğun akıntı oldu test yaptım ovu baksana büyüyo galiba
Ay inş perşembe görcezZaten akıntı da yogunsna büyümeye devam ediyor olabilir belki de seninki geç yumurtlama olmuştur...
Sen doğal takviye almaya devam et incir, havuç gibi çünkü büyümeye devam ediyorsa günde 2mm büyür diye biliyorum yanlış hatirlamiyorsam
[QU OTE="Blue0Pink, post: 62009448, member: 884223"]
Çoğul gebelik sizi korkutuyor sanırım![]()
Canm 2 yıllık evlisin 2.çocuğu mu istiyorsn bebişin kaç aylık ki canmolsun canım
Ben 2 yıllık evliyim. 2. Çocuk için ama daha adet sokturucuyu yeni verdi doktor ben ilkinide de adet söktürücü sonra klomen ile hamile kaldım. Yine aynı doktora gittim.