- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
Bu kadar umutsuz olma ama illaki bir gün olacak biz sadece süreci hizlandirmak için uğraşıyoruz..aman yapsamnolck olmuyor iste sonuç vermiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar umutsuz olma ama illaki bir gün olacak biz sadece süreci hizlandirmak için uğraşıyoruz..aman yapsamnolck olmuyor iste sonuç vermiyor
keske olsa.nbeilim anlamiyorum yumueta buyuor catliuor niyedolenmiyir hep boyle olursa diye korkuyorumBu kadar umutsuz olma ama illaki bir gün olacak biz sadece süreci hizlandirmak için uğraşıyoruz..
Eşinden de her şey normal mi test yapıldı mı?keske olsa.nbeilim anlamiyorum yumueta buyuor catliuor niyedolenmiyir hep boyle olursa diye korkuyorum
esimede yok sikinti bakalim olmazsa adetin 3gunu gene gidecem esimel berbarEşinden de her şey normal mi test yapıldı mı?
Hep böyle olmaz canım en kötü aşılama, tüp bebek yaparsınız. Ümidini kesme
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bende adetin 3.gunu gidip yine klomene başlayacağım bu sefer günde 3 taneesimede yok sikinti bakalim olmazsa adetin 3gunu gene gidecem esimel berbar
banada mi oyle yapar benim yumuetam2buyudu catladi bana başka birşey yapmasi laizmmHakkında hayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bende adetin 3.gunu gidip yine klomene başlayacağım bu sefer günde 3 tane
Ben gün 1 tane içtim 3 tane yumurtam oluştu fakat doktorum çoğul gebelik riski var diye öbür aya atmak istedi 2 gün bekleyelim eğer yumurtanın 1 ri çatlarsa ilişki öneririm dedü ve biri çatladı 2 yumurtayla ilişki önerdi şuan bekleme aşamasındayımKlomen kullanipta çoğul gebelik yaşayan arkadaşlar klomeni nasıl kullandınız?
Günde kaç tane kullandınız?
cogul gebelik riski var diye niye oburay atiyirlarkiBen gün 1 tane içtim 3 tane yumurtam oluştu fakat doktorum çoğul gebelik riski var diye öbür aya atmak istedi 2 gün bekleyelim eğer yumurtanın 1 ri çatlarsa ilişki öneririm dedü ve biri çatladı 2 yumurtayla ilişki önerdi şuan bekleme aşamasındayım
Yumurtalarinin büyüklüğü iyiyse sorun olmaz biliyorsun benim yumurtalar çok ama büyümüyor o yüzden doktor ilacı çoğaltarak gidelim diyor. Ama senin 2 yumurtan var ve yumurtaların iyi bir olgunluğa gelmişse aynı devam eder büyük ihtimallebanada mi oyle yapar benim yumuetam2buyudu catladi bana başka birşey yapmasi laizmm
Ama heray ayni seyoldu yumuryamoluyor catliyor buyuyor sonucyok bilemedim ya sikildim buduurmdanYumurtalarinin büyüklüğü iyiyse sorun olmaz biliyorsun benim yumurtalar çok ama büyümüyor o yüzden doktor ilacı çoğaltarak gidelim diyor. Ama senin 2 yumurtan var ve yumurtaların iyi bir olgunluğa gelmişse aynı devam eder büyük ihtimalle
Benimde yumurtam dün çatladı bende bekleme aşamasındayım..Ben gün 1 tane içtim 3 tane yumurtam oluştu fakat doktorum çoğul gebelik riski var diye öbür aya atmak istedi 2 gün bekleyelim eğer yumurtanın 1 ri çatlarsa ilişki öneririm dedü ve biri çatladı 2 yumurtayla ilişki önerdi şuan bekleme aşamasındayım
Yaklasik 3 ay mi be bu şekilde aynı devam edince ara veriyorlar sonra yeniden başlıyorlar ilaca hala olmazsa aşılamaya yönlendiriyorlar.Ama heray ayni seyoldu yumuryamoluyor catliyor buyuyor sonucyok bilemedim ya sikildim buduurmdan
Çoğu doktor çoğul gebelik önermiyor ve istemiyor, düşük riski anneyi zehirleme riski falan daha fazla diye. Bundandır büyük ihtimal.cogul gebelik riski var diye niye oburay atiyirlarki
anladim cnmÇoğu doktor çoğul gebelik önermiyor ve istemiyor, düşük riski anneyi zehirleme riski falan daha fazla diye. Bundandır büyük ihtimal.
İstiyorum benim hiç önemli değil sayısı Allah versindeBenimde yumurtam dün çatladı bende bekleme aşamasındayım..
Çoğul gebelik istemiyor musunuz?
Catlaman ne zaman oldu peki?İstiyorum benim hiç önemli değil sayısı Allah versinderisk olduğu için dr. Önermedi ama 2 yumurtam kalmıştı ya ikiz ya tek yada hiç belli değil
![]()
Çatlamam klomenden 5 bu gün sonra 1 yumurtam çatladı onu okadar çok hissettimki beni ayağa kaldırmadı dr. Tekrar bakalım diye çağırdığında 2 tane kaldığını söyledi bende çok ağrım oldu dedim oda evet çünkü yumurtanın bri yatlamış dedi ama şuan diğer yumurtalarım ne zaman çatladı bilemiyorumCatlaman ne zaman oldu peki?
Belki de catlamamislardir. Yani ilk yumurta catladiktan 14 gün sonra test yapabiliyorsun ondan sordum ne zmana çatladı diye.. ben bu ayın 27sinde test yapıcam mesela ama dayanamayıp önceden de yapabilirimÇatlamam klomenden 5 bu gün sonra 1 yumurtam çatladı onu okadar çok hissettimki beni ayağa kaldırmadı dr. Tekrar bakalım diye çağırdığında 2 tane kaldığını söyledi bende çok ağrım oldu dedim oda evet çünkü yumurtanın bri yatlamış dedi ama şuan diğer yumurtalarım ne zaman çatladı bilemiyorumbusefer hissetmedim
Ben emzirmeye devam ediyorum prolaktinimi düşürmek için testere dişli aslan pençesi içtim doktor 3. Gün test yaptı 24 çıktı. Sınır 26ymis o yüzden sorun değil dedi.Blue0Pink benim prolaktin 19 a düşmüş canm ama fsh lh oranım düzensiz çıktı yani yumurtlama olmama ihtimali varmış yeterince gelişemiyo yumurtalar büyüyemeden adet oluyorum sende durumlar nedir