- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 30
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Gittim ama doktorum ameliyattaydı bakamadı artık adetin 18.gününe gelecem gitmem bu saatten sonra 10 gün daha beklesem hamile olup olmadığımı öğrenirim zatenCanım ne yaptın gittinmi doktora?
Aynen öyle inşallah güzel haberlerini verirsin bize sabırsızlıkla bekliyorumGittim ama doktorum ameliyattaydı bakamadı artık adetin 18.gününe gelecem gitmem bu saatten sonra 10 gün daha beklesem hamile olup olmadığımı öğrenirim zaten
Hamile kalamamn sebebi sadece çikolata kisti mi geçmiş olsun. Benimkide pko malesef klomen ilk ayimmerhaba bende 3 ay klomen otrıvella çatlatma iğnesi kullandım kulladıgım aylarda felaket bel agrıları yaşadım yanı ıgnden sonra asırı agrılar baslaı 2 yumurtam oluştu buyudu ama maalesef çatlamadı değer 10 un üzerine cıkması lazımken benımkısı 3.42 oldu ıkıncıde 9.40 oldu 3. de yaptırmadım gebelık olusmadı bende klomen ve catlatma ıgnesı ıse yaramadı o yuzden doktorlar bana artık aşılamaya yonlendırdı 2 yıl oldu nerde ıse bebek ısteyelı kısmet olmadı ama bu ay doktora gıtmıyorum ramazan dıye ınstagramda bır sayfa buldum ballı karışımlı macun yapıyor kadın ordan 2 sıse sıpariş verdım ınanın her kullanan hamıle kalıyor suan tek umudum o macunn Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın cok zorr bişey ama bu ay macunu kullandım sanırım çatladı gıbı hıssedıyorum yumurtamı artık Allah kerımm 10 gune bellı olur ne olacagı ayrıyetten 7 cm cıkolata kıstım vardı kapalı amelıyatla aldırdım pis kıst yenıden olustu suan 3 cm boyutunda bu kıst yumurtalık kapasite mi maf etti herkes ıkı taraftan yumurtlarken ben tek taraflı yumurtluyorum vede sadece 1 yada 2 tane Allah ol der olur bire ıkıye bakmaz ama bu ısler cok zormus Allah herkese sabırlar versin güzel haberler versın bu guzel ramazan ayı hürmetine
AminAynen öyle inşallah güzel haberlerini verirsin bize sabırsızlıkla bekliyorum
Geçmiş olsun çok Allahtan umut kesilmez kaderimizde nasıbimizde varsa olucak Allah herkeisnnn gönlüne göre versinmerhaba bende 3 ay klomen otrıvella çatlatma iğnesi kullandım kulladıgım aylarda felaket bel agrıları yaşadım yanı ıgnden sonra asırı agrılar baslaı 2 yumurtam oluştu buyudu ama maalesef çatlamadı değer 10 un üzerine cıkması lazımken benımkısı 3.42 oldu ıkıncıde 9.40 oldu 3. de yaptırmadım gebelık olusmadı bende klomen ve catlatma ıgnesı ıse yaramadı o yuzden doktorlar bana artık aşılamaya yonlendırdı 2 yıl oldu nerde ıse bebek ısteyelı kısmet olmadı ama bu ay doktora gıtmıyorum ramazan dıye ınstagramda bır sayfa buldum ballı karışımlı macun yapıyor kadın ordan 2 sıse sıpariş verdım ınanın her kullanan hamıle kalıyor suan tek umudum o macunn Rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın cok zorr bişey ama bu ay macunu kullandım sanırım çatladı gıbı hıssedıyorum yumurtamı artık Allah kerımm 10 gune bellı olur ne olacagı ayrıyetten 7 cm cıkolata kıstım vardı kapalı amelıyatla aldırdım pis kıst yenıden olustu suan 3 cm boyutunda bu kıst yumurtalık kapasite mi maf etti herkes ıkı taraftan yumurtlarken ben tek taraflı yumurtluyorum vede sadece 1 yada 2 tane Allah ol der olur bire ıkıye bakmaz ama bu ısler cok zormus Allah herkese sabırlar versin güzel haberler versın bu guzel ramazan ayı hürmetine
Merhaba arkadaslar henuz yeni araniza katilanlardanim bende klomen tedavisi goruyorum bu 2.ayim 5 gun boyunca gunde 2 tane aldim ardindan doktora gittigimde cok iyi 4 yumurta gelişmiş kendi kendine catlamalarini bekliyelim dedi ve hic catlatma ignesi vermedi bende sehirdisina cikmak zorunda kaldigim icin gidemedim sadece gun asiri iliski önerdi ve gecikmeyi bekliyelim dedi ama kafam cok karisik neden banada igne vermedi ve bu cokmu kotu artik umutlanmaktan yoruldum ..
Merhaba ilk klomen kullandığın ay catlatma iğnesi kullanmadınız miMerhaba canım bende yeni aranıza katıldım. doktorum adetimin 3. günü kontrole çağırdı ve ölçüm yaptı. kontrolden 3 gün sonra klomen kullanmaya başladım sabah akşam olmak üzere. 1 hafalık tı zaten bitiminden 3 gün sonra yine kontrol verdi ve yumurtalıklarım 18.22 mm olmuştu tam çatlama zamanıymış hemen o gün çatlama iğnesi vuruldum ve progestan diye bir hap verdi inşallah 1 denememde hamile kalırım. bence seninde çatlama iğnesi vurulman gerekti. bi doktoruna danış tekrar derim. ben 4. ayımda iğne vuruldum ama... bence umudunu hiç bir zaman kaybetme sitres inan çok etkiliyo canım.
aynen canım aynı ay içerisinde ama klomen bittikten 3 gün sonra iğne vuruldum aynı günde de progestan diye bir hapa başladım.Merhaba ilk klomen kullandığın ay catlatma iğnesi kullanmadınız mi
1 tane canımBen bişey sorucaktımm kızlar ovitrelle 1 tanemi 2 tanemi vuruldunuz ?
O hap olunca ne oluyormuş peki doktorum bana söylemedi öyle bir şeyaynen canım aynı ay içerisinde ama klomen bittikten 3 gün sonra iğne vuruldum aynı günde de progestan diye bir hapa başladım.
Gebelik sürecinde vücut farklı biçimde çalışır ve çok farklı düzeylerde hormonlar salgılar. progestan ne için kullanılır? Sorusunun cevabı da tam olarak bu noktada ortaya çıkmaktadır. Gebeliğin sağlıklı biçimde ilerlemesini sağlamak amacıyla vücut doğal olarak bu salgıyı daha fazla yapacak ve buna bağlı olarak hormonlar hamilelik sürecine uygun biçimde çalışacaktır. Her gebede progestansalgısı maalesef olması gerektiği gibi değildir. Bazı vakalar da beklenmedik dengesizlikler olabilir ve bu durum hamileliğin seyrine zarar verebilir. Bu noktada hekimler tarafından bu durumu düzenleyici tedbirler alınması gerekli olacaktır.O hap olunca ne oluyormuş peki doktorum bana söylemedi öyle bir şey
Doktor bana iğneden bahsetmediaynen canım aynı ay içerisinde ama klomen bittikten 3 gün sonra iğne vuruldum aynı günde de progestan diye bir hapa başladım.
Teşekkürler canım bu ay tutmazsa eğer bende alıcamGebelik sürecinde vücut farklı biçimde çalışır ve çok farklı düzeylerde hormonlar salgılar. progestan ne için kullanılır? Sorusunun cevabı da tam olarak bu noktada ortaya çıkmaktadır. Gebeliğin sağlıklı biçimde ilerlemesini sağlamak amacıyla vücut doğal olarak bu salgıyı daha fazla yapacak ve buna bağlı olarak hormonlar hamilelik sürecine uygun biçimde çalışacaktır. Her gebede progestansalgısı maalesef olması gerektiği gibi değildir. Bazı vakalar da beklenmedik dengesizlikler olabilir ve bu durum hamileliğin seyrine zarar verebilir. Bu noktada hekimler tarafından bu durumu düzenleyici tedbirler alınması gerekli olacaktır.
canım zaten çatlatma iğnesi çocuk yapmaya karar verdikten hemen sonra iğneyi tavsiye etmiyorlar. sen daha yeni mi başladın kİ?Doktor bana iğneden bahsetmedi
Ben 2 tane vuruldum neden acaba1 tane canım
İğneden dolayı aynı şey bendede oldu bir kaç güne geçer canımBugün çok ağrım var kasıklarım ve belim ağrıyor iğneyi cumartesi vuruldum acaba bugünmü çatlıyor ki yumurta sizinde ağrınız oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?