Klomen+ çatlatma iğnesi

Kızlar merhaba tam konunun üzerine gelmişim yardımınıza ihtiyacım var 5 temmuz doktor bana klomen verdi 5 gün kullandım sabah akşam 9 temmuz bitti ve gün aşırı ilişki oldu14 temmuz da kontrole çağırdı. Yumurtalarımın ikiside büyümüş biri 18 biri 20 olmuş hatta Rahime çok yakınlar dedi bu yüzden çatlatma iğnesi vermedi ancak kaşıklarımda kaç gündür ağrı var yürürken sanki kasıklarımda ağır bişey varmış gibi hissediyorum otururken bile hissediyorum sizce bu kadar uzun süren bi ağrı nedir adetime daha var 1 Ağustos'ta bekliyorum ama inşallah gelmek de hamile kalırım nolur bilgi verin bana
Benimde ilk ay böle olmuştu otururlen bile ağrıyordu hapınn etkisi sanırım

İyi günler bu ay inofolic kombi , estroferm , klomen kullanıp bundan 14.gün önce çatlatma iğnesi vuruldum sadece sağ kaşığımda yumurta oluşmuş oda 16mm si doktor iki gün sonra çatlatma iğnesi vurul dedi bu ay pek umutlu değilim dedi 13. Gün kan testi yaptırdım 0.258 çıktı negatif dedi doktor yükselme ihtimali var mı cevap yazarsanız çok sevinirim

Ben kist yaptı sanmıştım kist yapmamış şükür dalar hamilede değildim Ma ben yumurtalıklarım istenilen boyuta gelmemişti zaten sizin değerler iyi inş hamilesinizdir
bakalım gidicem doktora haber ederim bu ağrılar normal mi deil mi anlamadım yumurtalar büyümüş ancak çatlamadığı için mi böye yaptı görücez..

sizde herhangi bir belirti var mı sarı akıntı kabızlık var mı?
Akıntım çok fazla 1 haftadır dahada arttı göğüslerim çok hassaslaştı kasıklarımdada ağrı var ama ben adetime 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı bilmiyorum geç döllenme flndır die kendimi avutuyorum belki..

Akıntım çok fazla 1 haftadır dahada arttı göğüslerim çok hassaslaştı kasıklarımdada ağrı var ama ben adetime 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı bilmiyorum geç döllenme flndır die kendimi avutuyorum belki..
inşallah hamileyizdir.çabalarımıza değer.

Kızlar benim bugün regl günüm hep sabahları olurdum bugün gelmedi bazen kasıklarıma kramp şeklinde ağrı giriyor bugünde

Back