Klomen+ çatlatma iğnesi

kizlar catlama.ignesinden sonra agriniz kac gun.surdu bugun 7. gunum gece saga sola donerken agriyor uzerine yatamiyorum sizdedemi uzun surdu agrilar

Kızlar klomen çatlama iğnesi olmuştum ya geçen ay adetime bir hafta kala doktor test yaptı negatif çıkmıştı adet tarihim geldi olmadım hatta nasılsa gebelik YOk dedim umursamadım üstünden 25 gün geçti normal mi sizce kist olsa bu kadar geciktirir mi yanlız bu zaman içinde ara ara adet sancısı gibi sancılar çektim???

Kızlar klomen çatlama iğnesi olmuştum ya geçen ay adetime bir hafta kala doktor test yaptı negatif çıkmıştı adet tarihim geldi olmadım hatta nasılsa gebelik YOk dedim umursamadım üstünden 25 gün geçti normal mi sizce kist olsa bu kadar geciktirir mi yanlız bu zaman içinde ara ara adet sancısı gibi sancılar çektim???
test yapmadan nasil duruyorsun test yapsana

Sanmıyorum senin baya olmuş yumurtalıkların istenilen boyuta gelmişti dimi ?
Evet canım beş gün kullandım altıncı gün doktora gittim hemen vurul iğneyi dedi iğneden iki hafta sonra gel dedi gittim kan testi yaptı negatif çıktı ama daha adetime bir hafta vardı sonra adet tarihim geldi olmadım nasılsa negatif diye de umursamadım 26.gün bugün hala gelmedi

Evet canım beş gün kullandım altıncı gün doktora gittim hemen vurul iğneyi dedi iğneden iki hafta sonra gel dedi gittim kan testi yaptı negatif çıktı ama daha adetime bir hafta vardı sonra adet tarihim geldi olmadım nasılsa negatif diye de umursamadım 26.gün bugün hala gelmedi
Geç döllenme olmuş olabilir sonuçta bence hazır olduğun zaman test yaptır

Aynen çok iyi anlıyorum herşeye hazırlıklı ol kötüye alıştırdın olumlu çıkarsa sürpriz olsun inş hamilesindir
İnşallah canım da bu gidişle koca katili olcam herhalde..bu ayın 22si yıl dönümümüz neymiş o güne kadar adet olmazsam o gün yapcakmışız testi sürpriz olcakmış bu kadar beklemişim 12gün daha beklersem ölürmüymüşüm üzülürsem negatif çıkarsa o gün zehir olur dedim..hayır gör bak içime doğuyor hamilesin bekle gör dedi naparsın şimdi gizli gizli de yapmak istemiyorum söz vermiştik birbirimize gizli saklı yalan şeyler olmucak diye Of of

Back