Klomen+ çatlatma iğnesi

Bugün sabahtanda bişey yok bugün biraz zorladım sabah kendimi karnımın içi çöm agrıdı bugünde gelmezse yarın doktora gidicem inş vardır

Sağ yumurtalıklarda Nur topu gibi bir kist oluşmuş beta hcg testi istedi bakalım ama hiç umudum yok ve kahverengi akıntı geliyor

İnşallah canım gece acile gidersin hastayım de antibiyotik verdi doktor ama hamilelikten şüphem var kan testi yaptırmak istiyorum de o zaman yapıyorlar hemen test bide kanamam geliyo adetim gecikti de uydur işte birşeyler canım öteki türlü yapmıyorlar keyfe göre
Seminle aynı şeyleri yaşıyoruz bugün kahverengi ve açık kan rengi geldi çok az ve daha bişey adetim 2 gün geçti ve test yaptırdım negatif ve kist oluşmuş sağ tarafta moralim çok bozuk doktor 4 gün daha bekleyelim gelmezse testi tekrarlayalım dedi ama adet gelmese bile yoktur olsa çıkardı zaten hiç umudum kalmadı zaten

mide bulantısı yapıyor mu?benim tutsa bile pko var bende çatlamayan yumurtalarda kist yapma ihtimali var diye düşünüyorum.adet zamanı geçmiş galiba anladığım kadarıyla.
Adetim 2 gün gecikti ama kahverengi ve açıkpembemsi akıntı gibi bişey geldi doktorda 3 4 gün daha bekleyelim dedi ama gebelik olsa çıkardı zaten

Back