Klomen+ çatlatma iğnesi

kzlar sabah test yaptım bsey cıkmadı dedim ya ole bıraktım işe qttim döndüqmde tekrar baktıqımda test böleydi izce var mıdır bebek kafam cok karıstı nolur yardımcı olun

Eklentiler

• IMG-20170712-WA0000.jpg
    IMG-20170712-WA0000.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 90
kzlar sabah test yaptım bsey cıkmadı dedim ya ole bıraktım işe qttim döndüqmde tekrar baktıqımda test böleydi izce var mıdır bebek kafam cok karıstı nolur yardımcı olun
Moralini bozmak istemem ama. Test yapıldığında ilk 5 dk ne çıkarsa o. Ama yinede bi ümit var. Adetine 10 gün falan varsa bi kan testi yaptır kanda kesin sonuç çıkar. Gebeliğin erken belirtisi de olabilir silik çizgi.

Moralini bozmak istemem ama. Test yapıldığında ilk 5 dk ne çıkarsa o. Ama yinede bi ümit var. Adetine 10 gün falan varsa bi kan testi yaptır kanda kesin sonuç çıkar. Gebeliğin erken belirtisi de olabilir silik çizgi.
Adetime 1 gun var yani yarin olmam lazim bakalim yarin qorcez hayirlisi ozman

kızlar benim bat 23 temmuz 23 temmuzda kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum direk.hamile değilsem dondurulmuşlar için bursaya gideceğim.

Kan verdin mi hamilemisin
Canım kan vermedim doktor idrar testi istedi negatif çıktı adet olmadım daha hafif lekelenmelerim oluyor bana adet söktürücü verdi bide prolaktin seviyem yüksek çıktı onun içinde bi ilaç verdi ama şuanda kullanmaya korkuyorum bebek varsa düşer diye dün çok ağladım uyuyamadım sabaha kadar daha yeni yeni kendime geliyorum :110:

Canım kan vermedim doktor idrar testi istedi negatif çıktı adet olmadım daha hafif lekelenmelerim oluyor bana adet söktürücü verdi bide prolaktin seviyem yüksek çıktı onun içinde bi ilaç verdi ama şuanda kullanmaya korkuyorum bebek varsa düşer diye dün çok ağladım uyuyamadım sabaha kadar daha yeni yeni kendime geliyorum :110:
Hayırlısı olsun cnm üzülme zor ama zor olcak güzel olcak inş

Aranızda yerleşme kanaması yaşayan oldumu arkadaşlar olduysa kaç gün sürdü yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden
Benm arkdasmn oldu cnm srekli lekelenmeri oluyodu ve cok sancisi oluyormus hatta kendini adet olcam zannediyodu adeti 12 qun qecmis biz zorla test yaptirdik inanmiyodu smdi 5 aylik hamile Allahin izniyle bnce sen ne olur olmaz adet sokturucu kullanma derim

Cnm çok geçmiş olsun. Prolaktin yüzünden hamile kalamıyorsun. Aynı problem bende de vardı. Bende Prolaktin 30.92 çıkmıştı. Prolaktin in yüksek çıkma nedeni göğüsler kendini süt üretmeye tetikliyor ve bu yüzden yumurtan gelişmiyor. İlacı kullanmamazlık yapma. Bu arada ilacın adı ne. Doktorum bana dostinex yazmıştı.

Back