Klomen+ çatlatma iğnesi

Bitanem banada dostinex yazdı kullanıyorum bende bugün başladım malesef regl oldum önümüzdeki aya kaldı hamilelik işi bugün doktora gittim aşılama yapmıycakmış klomen ve çatlatma iğnesi dedi yine yine başlıycam klomene

Adetime 1 hafta var test yapsam çıkarmı sizce herkes rüyasında bebeğim olduğunu görmüş bende bir içim içimi yiyor
Canım benide herkes gördü annem kuzenim eşim filan hamileymişim hatta doğum bile yapıyormuşum ama regl oldum bugün bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır canım idrar testlerine verdiğim parayla şuan bütün dolabımı yeni pahallı kıyafetlerle doldurmuştum idrarda hemen belli olmuyor belli bir seviyeye gelince idrara geçiyor kan testi ver rahatla canım en azından hangi derğerde olduğunu bilirsin (örn; 3,50 - 40.34 filan) eğer 5 ve üzeriyse daha bir kaç günlük hamilelikmiş doktorum söylemişti

Hadi inşallah varsa çıkar bende adetime 4 gün varken öğrendim

İnşallah canım gece acile gidersin hastayım de antibiyotik verdi doktor ama hamilelikten şüphem var kan testi yaptırmak istiyorum de o zaman yapıyorlar hemen test bide kanamam geliyo adetim gecikti de uydur işte birşeyler canım öteki türlü yapmıyorlar keyfe göre

Canım sen kullandıktan hemen sonra mı hamiş kaldın?

Kızlar benim doktor adetime bir hafta kala kan testi yaptırdı negatif çıkmıştı şimdi de adetim 6gün gecikti sizce kan testinde böle çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır duydunuz mu klomen çatlatma iğnesi oldum bu ay iğneden iki hafta sonra kan testi bakıldı

Canımm benimde merak ettiğim soru inş hamilesindir ya yaptır bence test ben biryerde okudum biri adet 1 hafta gecikmiş test yapmış negatif 1. Hafta sonda tekrar yaptırmış 2 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş bende ümitlendim benim göğüslerim çok hassaslaştı şişti

Kızlar merhaba tam konunun üzerine gelmişim yardımınıza ihtiyacım var 5 temmuz doktor bana klomen verdi 5 gün kullandım sabah akşam 9 temmuz bitti ve gün aşırı ilişki oldu14 temmuz da kontrole çağırdı. Yumurtalarımın ikiside büyümüş biri 18 biri 20 olmuş hatta Rahime çok yakınlar dedi bu yüzden çatlatma iğnesi vermedi ancak kaşıklarımda kaç gündür ağrı var yürürken sanki kasıklarımda ağır bişey varmış gibi hissediyorum otururken bile hissediyorum sizce bu kadar uzun süren bi ağrı nedir adetime daha var 1 Ağustos'ta bekliyorum ama inşallah gelmek de hamile kalırım nolur bilgi verin bana

Canım test yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…