Klomen+ çatlatma iğnesi

Canım kan testi ver bence idrara hemen geçmiyor inşallah hamilesindir
Benimde bugün 12. Günüm böle biraz hızlı yürüsem hemen ağrı giriyo kaşıklarıma ama yine negatif sonuç görecem die bir test fln yapmıyorum adetim geçerse ozaman yapıcam inş bu ay güzel haberler alırız

Farklı tedavi aşılamamı önerdi doktorun canım ? Banada bu ay olmazsa aşılamayı düşünelim bence dedi ama kararsızım
Canım benim inşallah bebeğin seninledir biraz daha sabret iki gün sonra test yap hamilelik belirtisi anlattıkların ama sadece tahmin bendeki galiba benim de aşılama olucak bugün adet günüm normalde dün gece 12 den sonra gelirdi hep düzenlidir birkaç damla kahve rengi leke geldi ama daha tık yok öğleden sonra doktora gideceğim bitanem aşılamayla alakalı ne kadar soru varsa ve gebe kalma oranı ne kadar hepsini sorucam doktoruma seninlede paylaşırım canım sters yapma iyimi akışına bırak başka uğraşlar bul kafan dağılsın biraz yeterince yıprattık çünki kendimizi

Canım benim inşallah bebeğin seninledir biraz daha sabret iki gün sonra test yap hamilelik belirtisi anlattıkların ama sadece tahmin bendeki galiba benim de aşılama olucak bugün adet günüm normalde dün gece 12 den sonra gelirdi hep düzenlidir birkaç damla kahve rengi leke geldi ama daha tık yok öğleden sonra doktora gideceğim bitanem aşılamayla alakalı ne kadar soru varsa ve gebe kalma oranı ne kadar hepsini sorucam doktoruma seninlede paylaşırım canım sters yapma iyimi akışına bırak başka uğraşlar bul kafan dağılsın biraz yeterince yıprattık çünki kendimizi
İnşallah canım çok saol hayırlısı olsun ben bir gebelik yaşamıştım kısa süre sürdü o yüzde korkularımda var tabi

Ignede 2. Ayim canm ama bilemedim ki yok sanirim
Belli olmaz bende gecen ay klomen kullandim igne vermedi kendi catlasin dedi tutmadi bu ayda bakacam catlamazsa veirrim daha sıkı cagiracam seni dedi pazartesi gidecegim sende bekle hemen olmayabiliyor ama sonrasinda bir bakmissin hamilesin canim

Belli olmaz bende gecen ay klomen kullandim igne vermedi kendi catlasin dedi tutmadi bu ayda bakacam catlamazsa veirrim daha sıkı cagiracam seni dedi pazartesi gidecegim sende bekle hemen olmayabiliyor ama sonrasinda bir bakmissin hamilesin canim
Ay insallah ya tek temennim Allah herkezin qonlune qore versin bn ilk ayda iqne vuruldum bu ayda zaten yumurta yetersizliqi var bnde oyuzden klomen + iqne yapio iqneden oncede 4 ay hormon hapi kullandm cyclo progynova mi ne iste bakalim hayirlisi

Ay insallah ya tek temennim Allah herkezin qonlune qore versin bn ilk ayda iqne vuruldum bu ayda zaten yumurta yetersizliqi var bnde oyuzden klomen + iqne yapio iqneden oncede 4 ay hormon hapi kullandm cyclo progynova mi ne iste bakalim hayirlisi
Aminnnn inşallah bu ay herkes burdan güZel haberler verir

:110:Az önce yine yaptım test böyle çıktı valla kafayı yicem artık

Eklentiler

• IMG_2786.JPG
    IMG_2786.JPG
    38,3 KB · Görüntüleme: 80
Oyy canım benim çok sevindim Allah kucağına sağlıklı aşmayı nasip etsin inşallah bendede umutlar bitti artık bugün özel bir doktora gittim farklı bir tedavi yöntemi uygulıycaz dedi bakalım ama tam net bişey söylemedi sende de kist yaptımı çatlatma iğnesi ?
Amin cnm. Ben ilk iğnede hamile kaldım. Kist oluşmadı şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim varmış. Benim doktorum sizin iğneden farklı bir iğne yazdı. Choriomon iğnenin adı. İnşallah darısı başınıza bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız

Back