Klomen+ çatlatma iğnesi

Şimdi yapma bence adet gününü bekle benimde 2. Ayım benimde 10.günüm ama geçen ay hayal kırıklığı oldu çok fena bu ayda aynısını yaşamak istemiyorum ben
Aynen canm ya bnde yasamak istemiyrm umarm Allah qonlumuze qore verir bide ikinci ay hamile kalma sansi daha yuksek dyo herkez daha cok umutlandm bnde

3 saat arayla yaptım 2. De yani son yaptığım test hafif silik çıktı sanki yoksa bana mı öyle geliyor kızlar adetime 2 gün var yorumlarınızı heyecanla bekliyoeum canlarım
Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra ve adetime 1 gün kala yaptım ikiside ikinci belliydi. Ama sililti

Eklentiler

• 20170624_164022.jpg
    20170624_164022.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
8 temmuzda vurundum bende çatlatma iğnemi.5 gün çalışmaya devam.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra ve adetime 1 gün kala yaptım ikiside ikinci belliydi. Ama sililti
Tatlım çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu içeriyor ben bu ay yine iğne vuruldum klomen kullandım ama tık yok yani yarın adet günüm bakalım hassas testte çıkmadıysa hamilelik söz konusu değil bence çok yoruldum artık çok:110:

Gözüm kör olcak artık kızlar ha gözülktü ikinci çizgi ha gözükecek hayali şeyler görmeye başladım heralde son resime bi bakın ben anlayamıyorum artık çünki :cry:

Tatlım çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu içeriyor ben bu ay yine iğne vuruldum klomen kullandım ama tık yok yani yarın adet günüm bakalım hassas testte çıkmadıysa hamilelik söz konusu değil bence çok yoruldum artık çok:110:
Ben şükürler olsun hamileyim. Ama sakın moralini bozma. Ben 8 aylık tedavi sonunda hamile kalabildim. Eğer doktorum daha önceden yapsaydı çatlama iğnesini şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Şuan 6 hafta 2 günlük. Tam asla çocuğumun olmayacağını düşünmüştüm ama oldu. Allah'tan ümit kesilmez. Sen kalbini bozma.

Ben şükürler olsun hamileyim. Ama sakın moralini bozma. Ben 8 aylık tedavi sonunda hamile kalabildim. Eğer doktorum daha önceden yapsaydı çatlama iğnesini şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Şuan 6 hafta 2 günlük. Tam asla çocuğumun olmayacağını düşünmüştüm ama oldu. Allah'tan ümit kesilmez. Sen kalbini bozma.
Oyy canım benim çok sevindim Allah kucağına sağlıklı aşmayı nasip etsin inşallah bendede umutlar bitti artık bugün özel bir doktora gittim farklı bir tedavi yöntemi uygulıycaz dedi bakalım ama tam net bişey söylemedi sende de kist yaptımı çatlatma iğnesi ?

Back