- 13 Nisan 2017
- 93
- 44
- 8
- Konu Sahibi Odanesiii354535
-
Aynen canm ya bnde yasamak istemiyrm umarm Allah qonlumuze qore verir bide ikinci ay hamile kalma sansi daha yuksek dyo herkez daha cok umutlandm bndeŞimdi yapma bence adet gününü bekle benimde 2. Ayım benimde 10.günüm ama geçen ay hayal kırıklığı oldu çok fena bu ayda aynısını yaşamak istemiyorum ben
İnş cnm benim geçen Y yumurtalıklar istenilenden boyutta değildi şimdi doktor boyutları iyi sesi bakalım inş hamile kalırız hayırlısıylaAynen canm ya bnde yasamak istemiyrm umarm Allah qonlumuze qore verir bide ikinci ay hamile kalma sansi daha yuksek dyo herkez daha cok umutlandm bnde
Bnm qecen ay 26 mm olms buyktu bu ay 23 mm bakalm aynen hayirlisi olsn hakkimizdaİnş cnm benim geçen Y yumurtalıklar istenilenden boyutta değildi şimdi doktor boyutları iyi sesi bakalım inş hamile kalırız hayırlısıyla
Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra ve adetime 1 gün kala yaptım ikiside ikinci belliydi. Ama sililti3 saat arayla yaptım 2. De yani son yaptığım test hafif silik çıktı sanki yoksa bana mı öyle geliyor kızlar adetime 2 gün var yorumlarınızı heyecanla bekliyoeum canlarım
Canım hamilemisin3 saat arayla yaptım 2. De yani son yaptığım test hafif silik çıktı sanki yoksa bana mı öyle geliyor kızlar adetime 2 gün var yorumlarınızı heyecanla bekliyoeum canlarım
Canım değilim galiba bugün yine test yaptım bak atayımCanım hamilemisin
Üstelik yarın adet olmam lazım çıksa çıkardı bugün hassas testten aldım çünki pedictor early 6 gün öncesi yazıyordu kutudaCanım hamilemisin
Tatlım çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu içeriyor ben bu ay yine iğne vuruldum klomen kullandım ama tık yok yani yarın adet günüm bakalım hassas testte çıkmadıysa hamilelik söz konusu değil bence çok yoruldum artık çokBen çatlama iğnesinden 5 gün sonra ve adetime 1 gün kala yaptım ikiside ikinci belliydi. Ama sililti
Canım değilim galiba bugün yine test yaptım bak atayım
Ama bişeyler olsa çıkmazmıydı tstte canımBekle bakalim insallah yine pozitife doner
Canım bekle belki geç dollenmistir adet olmazsan birkaç gün geçince yaptır kan testiGözüm kör olcak artık kızlar ha gözülktü ikinci çizgi ha gözükecek hayali şeyler görmeye başladım heralde son resime bi bakın ben anlayamıyorum artık çünki
Ben şükürler olsun hamileyim. Ama sakın moralini bozma. Ben 8 aylık tedavi sonunda hamile kalabildim. Eğer doktorum daha önceden yapsaydı çatlama iğnesini şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Şuan 6 hafta 2 günlük. Tam asla çocuğumun olmayacağını düşünmüştüm ama oldu. Allah'tan ümit kesilmez. Sen kalbini bozma.Tatlım çatlatma iğnesi zaten hcg hormonu içeriyor ben bu ay yine iğne vuruldum klomen kullandım ama tık yok yani yarın adet günüm bakalım hassas testte çıkmadıysa hamilelik söz konusu değil bence çok yoruldum artık çok
Oyy canım benim çok sevindim Allah kucağına sağlıklı aşmayı nasip etsin inşallah bendede umutlar bitti artık bugün özel bir doktora gittim farklı bir tedavi yöntemi uygulıycaz dedi bakalım ama tam net bişey söylemedi sende de kist yaptımı çatlatma iğnesi ?Ben şükürler olsun hamileyim. Ama sakın moralini bozma. Ben 8 aylık tedavi sonunda hamile kalabildim. Eğer doktorum daha önceden yapsaydı çatlama iğnesini şimdiye bebeğimi kucağıma almıştım. Şuan 6 hafta 2 günlük. Tam asla çocuğumun olmayacağını düşünmüştüm ama oldu. Allah'tan ümit kesilmez. Sen kalbini bozma.
Tamam tatlımCanım bekle belki geç dollenmistir adet olmazsan birkaç gün geçince yaptır kan testi
Ama bişeyler olsa çıkmazmıydı tstte canım
Hassas testmis cikardi sanırım pes etmek yok yola devam canim bolcada duaaa
Ediyorum canım hepinizede ediyorum bol bolHassas testmis cikardi sanırım pes etmek yol yola devam canim bolcada duaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?